- GOTT NYTT ÅR -



Gott nytt år allihopa !!!
Hoppas ni får ett år fullt med glädje, kärlek o lycka !

- GRATTIS BROSHAN -




Jag må han leva , jag må han leva :)
Grattis lillebror på din dag!!! ♥

- Segisen Pamela -

Har haft fullt upp idag.... stan hela dagen, åkt o köpt fyrverkerier o tvättat. Än är vi inte klara här hemma... vi måste fixa mitt löshår för 2 microringar har gått av typ :( O så måste jag lägga mitt rätt så tidigt ikväll... ska upp tidigt imon o städa inför kvällens festande, fixa mig o åka iväg till mamma o fira lillebror som fyller år imorgon på nyår :)

Vi ska förresten till The Tivoli imon, o innan dess ska vi träffas hemma hos mig o älskling o förfesta :)

Hörs mer imon! Nu ska jag ner till tvättstugan...


- Kvälls fikan? -

 


Nu sitter jag här helt ensam o äter lite allt möjligt. Cocos hoppar runt som en liten apa o tigger mat! Men han fick bara smaka en liten chipsbit , efter det att han gjort "High-Five" haha :) Han e duktig min hund..

Jag sitter här o har lite panik för att jag inte vet vad jag ska ta på mig på nyår!!!! Snälla kan ngn, tipsa om ngt ?! Jag har inte hittat ngt på stan o vet inte om jag ska dra ner till Malmö eller kanske över till Köpenhamn imon ?

- IKEA -

Halloj ! :) Värst vad jag är seg idag... har vatt på väla o ikea hela dagen med babe o joseph.
Vi har handlat lite till lägenheten bla. tyg till sängen. (m, de låter kosntigt men ska visa de kommer bli snyggt) Jag känner mig sååå hängig ska strax ner på stan med babe o cocos, bara promenera o kolla in restauranger till nyår, för vi har inte bokat ngt. än ! :( Hörs sen.

- My lovely friends-

Jag ska träffa ett par vänner medans jag är nere i Helsingborg över lovet... och jag har lovat att vi ska ses, men jag har inte planerat in en dag med alla... Vill att ni ska veta att jag inte glömt er !!


Sabrina
- Jag ska bara få en lucka i mitt schema haha, alltså en dag då alain jobbar! Kanske nu på fredag?

Marcello - Våra hundar ska leka en hel dag o du ska komma över till mig. Frågan är bara när?

Arjeta - Arbetsmyran, jag SKA bjuda dig på lunch som tack för hjälpen med hårförlägningen, men Arjeta är så söt att hon sa: Om du bjuder på lunch bjuder jag på fika. Men då sa jag: Nej, du har hjälpt mig jag ska bjuda dig. Nej ja ska bjuda dig för att Du är Du ! awww. så snällt av dig!!!! Du är underbar! ♥

Mona - Jag skulle ringt dig strax efter julafton.. har inte hunnit. Men jag hör av mig snart, hoppas innan nästa år! haha :)

Diana - Jag som skulle sova över hos dig... :/ Men du jobbar förfullt o jag är som vanligt upptagen. :/ O nu är du i Tyskland! Vi bestämmer ngn dag snart va ?!

Emilie & Emelie - Jag har fan länge sagt att vi ska ut o ta en drink! Vill ni ut nu till helgen ?!

Ngn. har jag glömt det vet jag... Felåt ? haha :)

- DAGENSÄMNE -

Kärlek


Något av det jobbigaste som finns för oss tjejer är kärleksproblem... Vi är 110% seriösa medans killarna är 110% players! Vi gör allt för att det ska bli bra, Dom gör allt för att förstöra. (Så ser vi på saken)

Det  är helt ärligt flera år sedan jag hade kärleksproblem... sånt där hände bara under högstadietiden. Jag o Arjeta hade sååååå mycket problem med killar. hahaha :) Alla snyggingarna var players o ville bara en sak! Men nej, vi var inte den typen av tjejer som gav efter. Så fick alltid bevittna hur dessa snyggingar träffade tjej efter tjej o satte på tjej efter tjej. Vi var alltid lika ledsna hahaha :) Vi blev faktiskt sårade...

Sen träffade jag Alain, han var vändpunkten i mitt liv. Han var allt alla players inte var. Han visade sin kärlek o var ärlig o ville inte bara en sak.. Vi blev tillsammans 2005-03-31. Vilket innebär att i mars har vi varit ett par i 4 år. ♥  Och vi förlovade oss 2006-11-02, så det var exakt 2 år sen nu. Och alla jag känner frågar mig jämt o ständigt: När ska ni gifta er? Mitt svar är detsamma varje gång: om sisådär 4 år! haha :)

Men det här med kärlek är inte lätt... först ska man hitta en bra kille / tjej, sen ska man få det att funka också och svårast av allt är att man ska klara av alla hinder längst vägen.
Det är väldigt krävande och tar på en. Svårt blir det är när gamla flammor dyker upp efter x-antal år eller man träffar någon ny människa (av det andra könet) som man trivs med mer än sin partner. Detta har aldrig hänt mig. Jag brukar säga till Alain: "Jag tittar på killar o säger att dom är heta men i slutet av dagen vet jag att du är det bästa som finns". Jag vill inte ha ngn. annan förutom DIG.

Men det finns en kille från mitt förflutna, som min fästman känner till, som faktiskt , konstigt nog, fortfarande finns gömd ngnstans inom mig. Vissa dagar finner jag mig själv sitta o tänka på honom, och jag har sagt till min kille i början av vårt förhållande att om jag ngn. dag kommer lämna honom för ngn annan kommer det vara för denna killen.  Och helt ärligt, är det faktiskt så jag känner... o jag vet inte varför ? :/ 
---->   Men jag vet om att detta INTE kommer ske, för att denna killen är ett svin, ingen bra människa.

Men vad jag vill säga är att kärlek inte är enkelt, varesig du är singel eller i ett förhållande dyker det alltid upp s.k kärleksproblem som ställer till det, som sårar oss o som gör allt svårare än vad det redan är.

Leta aldrig efter kärleken, den letar efter dig... ♥ 

 

- Gissa vad jag gör mitt i natten? -

.. Fikar så klart!!! :)

Idag äter jag cheesecake och dricker jordgubbste. Vill ngn. fika med mig ? Hade vatt skönt att prata av sig lite..
Jag har förresten ätit 2 stycken cheesecake, dubbelt upp ikväll!  :)


- Cocos Duschar -



Jag lovade att jag skulle visa hur Cocos ser ut när han badar. Han liknar faktiskt en råtta , smal o ful ! haha :)
Lille Cocosos.....




- Två bilder från igår -






Tog inte på mig mina Eva longoria kläder som jag nämnde... Fick bli min nya tröja från H&M ist :)

- MatMatMatMat -

Så där jaaaa... då var bloggen fixad o snygg :) Vad tycks ?! Själv tycker jag det blev jätte fint!! :)

Ska upp o laga mat o städa lite snabbt innan babe kommer hem! :)

- Moi -



Detta är jag med mitt långa fina svarta hår !


- Today -

Nyss vaknat o älsklingen har gått till jobbet. :(
Så nu sitter jag ensam hemma med lilla Cocos som biter på sitt gummiben! Stackars hund, inget liv.

Idag ska jag softa! :) Ska göra om bloggen lite, städa lite hemma o laga mat innan babe kommer hem.
Ska visa mitt långa fina hår också strax :)

- En överraskning från min man -




älskling kom hem för en stund sen med 2 kindeägg till mig hihihi :) älskar dom! :)

Vi har ätit o nu sover han "middag" , vi ska ut ikväll o fika med Joseph o Sanela :) Så jag ska hoppa in i duschen o börja fixa mig. Ikväll vill jag vara sexig ;) med en svart kjol o presikofärgad blus, som e genomskinlig :) Lite Eva Longoria style över de hela .. :)

Ska fotta ikväll, lovar! :)
Ha en trevlig kväll!

- DAGENSÄMNE -

Falsket som sårar


Jag läste tidigare idag på Arlindas blogg om hur man ställer upp för sina vänner som sedan en dag bara vänder ryggen till. Jag känner precis som dig, jag känner att hur snäll du än är mot en vän är det aldrig tillräckligt o en dag då det passar dom pissar de på dig! Det gör mig så förbannad!!!

Jag har på den senaste tiden börjat behandla människor som jag själv vill bli behandlad. Men jag upptäcker att detta inte passar vissa. För att dom är för "fina"... jag ger verkligen hela mitt hjärta till dom jag tycker om... jag är mig själv med dom jag tycker om. Men trots det passar det inte... Trots detta har jag blivit kallad FALSK, för ärlig m.m

Men jag säger bara JAG är DIN vän.. jag finns för DIG när det är som jobbigast, DU vet att DU bara kan ringa! Jag lyssnar. Och säg aldrig att jag aldrig har "tid" o är upptagen för DU har aldrig ringt mig o sagt jag mår dåligt jag vill prata med dig, Pamela. Jag ställer alltid upp för dom jag tycker om. Men det som gör mig arg är att dom jag tycker om, dom jag ställer upp för en dag helt plötsligt inte tycker att jag räcker till. En dag säger DU till mig att jag inte gör tillräckligt, att jag inte är tillräckligt gullig. Jag hade en fd. vän som sa till mig: Du skickar inga gulliga sms som hon min andra kompis gör. Jaha, men ska ja skriva: Hej, jag saknar dig gumman, jag tänker på dig. Alltså NEJ det är inte min stil. Sånt skickar jag till min fästman inte en tjejkompis!! Men när ngn. fyller år då kan jag skriva ett jätte fint grattis-brev.

Dagen kommer då alla man känner helt plötsligt vänder ryggen till o går... o då står man där helt ensam. Men vissa människor är ärliga o kör ett rent spel. Dom utnyttjar inte, dom ringer inte bara när dom inte har ngn. annan, dom hälsar inte när det passar dom o ibland går dom bara förbi.

Jag såg en gammal tjejkompis för ngr. dagar sen hon gick bara förbi mig som ingeting. Visst, gumman.. shysst. Ibland kommer hon fram o hälsar ibland går hon bara förbi o låtsas att hon inte ser.... Mmm.. man lär sig av sånt folk. Men såna människor ger jag inte luft, ser jag dom o dom ngn. gång bara har gått förbi mig utan o heja ja, då skiter jag i dom nästa gång! Kör du falskt spel med mig då får falskt spel tillbaka!

Det jag hatar mest i denna värld är falska människor!! Jag klarar inte av dom!! NI som bara låtsas att ni bryr er, NI som bara hälsar när det passar er, NI som
Hatar att bli behandlad som ett tuggummi. Använd mig när det passar, släng mig när du vill, trampa på mig, mitt hjärta, mina känslor. Jag accepterar inte sånt!! Jag förtjänar inte sånt. För jag är en snäll tjej, som visar respekt o är ärlig.

 Men jag kom o tänka på det där med ärlig.. dom flesta tjafs jag varit i beror på detta att jag är för ärlig! Men lägg alltid på minnet mina vänner, jag har ALDRIG en baktanke med det jag säger. Jag säger det jag tänker på o ibland vet jag om att det inte låter trevligt till en början, men om DU lägger ner tid på att lära känna mig o hur jag är FÖRSTÅR DU att jag inte menar ngt. illa. Jag säger inget dumt, vill jag säga ngt. illa om dig säger jag det rätt ut o går inga j-vla omvägar för att få det sagt!! Och en grej till... jag som är DIN vän känner att jag måste berätta till DIG då du beteer dig olämpligt, har sminkat dig fult, sattit upp håret konstigt, har så kort kjol att dina string syns. JAG som är DIN vän vill inte folk ska få fel uppfattning om DIG. JAG som känner DIG vet vem du är o vad du står för o jag vill inte att ngn. ska se ner på DIG o smutskasta DIG för DU ÄR MIN VÄN!

Känner du igen dig?!
Är jag ett tuggummi för dig, DRA DÅ
!

- DAGENS LÅT -



Dr.Dre feat. Snoop Dogg- Still D.R.E

- Done -

Sådär ja, då var maten klar... väntar på att älsklingen ska komma hem! Ska pussa honom sååååååå mkt. Vi ska ha pusskalas ikväll! haha :) Då pussar jag sönder honom, men bara om han har varit snäll o förtjänar det ! :)

Ska slänga in en DAGENS LÅT, vilket jag inte hunnit göra dom senaste dagarna... Idag blir det en gammal goding, en klassiker.... Gissa ?!

- GRATTIS EMILIE-



Grattis K , som fyllde år igår ! :)

- Lilla Apan -



Lilla Cocos sover brevid mig på soffan o jag tittar på tv. Visst är han söt? Lilla håriga apan Cocos. haha :)
Nu kom han till mig o la sig i mitt knä! Han är så söööööööt!! Han tycker inte om att sova ensam... han kryper alltid fram till ngn. av oss o lägger sig tätt intill. Gullunge!

Ska upp o börja laga mat till min man... Idag står det libanesisk mat på menyn, det gillar babe :)
Vi hörs!

- Min fina tavla -




Cocos ska ut o rastas lite, sen ska jag handla lite på Oj, o sen ska jag hem o äta frukost! Älskling handlade goda scones från Espresso House igår till mig :) Tack babe! ♥

Ville visa min fina megastora tavla som hänger ovanför köksbordet här hemma, jag älskar den
, o syns det att det föreställer mig ?! :)
Emilie gjorde den till mig strax innan vi tog studenten i våras, tack gumman! :) ♥

- Gårdagen -

Nu har lilla jag vaknat efter gårdagens äventyr.

Var nere på stan med mamma o bror o kollade mellandagsrean, hittade inte ettt skit, förutom en fin blå halsduk på Gina !
 Ni anar inte vilken kö det var där, den slingra sig nästan hela vägen upp till provrummen! Vi skulle nog ha stått där i en halv timme men jag orkade verkligen inte. Gick fram till 2 tjejer som var längst fram i kön o frågade om dom kunde betala min halsduk, som tack för hjälpen gav jag henne en tjuga! :) O så slapp jag stå i kö! :)
All denna rea är överskattad. Butikerna slänger in flera år gamla kläder o folk blir som galna!

Efter jag var klar på stan mötte jag älskling o så åkte vi raka vägen till väla med Joseph o Sanela. På väla var det kaos!
Men J köpte en skit fin Peak jacka. Jag o alain ska nog köpa likadana dock i annan färg, så vi inte ser ut som trillingar! haha :)

Sanela ville ner till Zebra efter det för att kolla en jacka hon sett men den var helt slut. Hon sprang t.o.m in på Cenino Donna men även där var den helt slut! Går alla i Helsingborg runt med Dsquared jackor eller... ? Jag tror dom gömt undan dom på lagret iom att det var 50% rabatt i butiken.. jackan skulle blivit alldeles för billig annars :)

På kvällen stack vi hem till alains kompis.. kände mig lite utanför, det var 6 killar o en tjej (JAG) skiit kul... killarna tvinga mig o va med på ölspelet, dom tog mitt liv, jag hatar öl. Men ja drack knappt ngt. då jag skulle klunka tog ja bara ngr. droppar hahah :) Fast till slut fick jag "ett kort" att jag bara skulle dricka vatten resten av kvällen, då blev jag glad! :)

Vi drog ner till stan runt 12, först till steakhouse sen tivoli.Vi träffade på en mörkhyad kille som var fastklistrad vid oss på dansgolvet o stod o glodde på en av killarna. Det blev nästan bråk men då ingrep vakterna. Han va helt sne den killen stod bara o glodde! haha.

Det va hela gårdagen de :) Kul hade jag iaf. :) Idag vet jag inte vad älskling vill/ska göra! :)

Här ska ni få se halsduken från Gina, 50:- kostade den på rean...



- Att man vill köpa sånt här -




Kan ngn. få mig att förstå varför såna här säljs?!
Jag testade faktiskt en likadan inne på Lindex på stan, ni vill inte veta hur jag såg ut. Allt jag kan säga är att Alain skämdes att stå brevid mig !

- Rövhål -

Egentligen skulle vi ut ikväll bestämde vi i sista sekunden, men min apa till kille förstörde allt! Han fular sig o så klart tappar jag mitt festhumör, sen jävlas han med mig o säger han ska ut utan mig o folk väntar på oss där nere. Javisst, dra du ja stannar hemma!! men näääe, sen ska jag helt plötsligt med säger han! Ät bajs! Jag vill inte!
o va handla allt detta om då? jooo jag skulle in i badrummet före honom för att tvätta ansiktet , så jag inte ska dö i hans äckliga doft där inne, men nej han insisterade på att gå in först! Bra, ge mig inte 1 minut bara, allt ja bad om!
Åhhhhhhhh, att du alltid ska lyckas o gå mig på nerverna!!!! du förstör alltid mina dagar!!! hatar dig! mmmm, det gör jag!


- Tack för allt -

DU gör mig alltid arg.
DU förstör alltid mina dagar.
DU får mig alltid att skrika.
DU får mig alltid att tappa humöret.
DU får mig alltid att tappa lusten.
DU pajjar allt !

- GodMorgon -

Jag o älskling vaknade för typ 2 timmar sen. Cocos bölade så jag var tvungen att gå ut med honom... han är alltid kissig.

Idag ska vi bara ta det lugnt o mysa ! Vi har va över på TastyHouse o handlade lite gottgott :)
Förresten, har ni hört att ngn stämt TastyHouse för att dom hittade en larv i baklavan ?! Stämmer det ?


Annars har jag inte så mkt. mer att skriva. Bilderna från igår, julafton, kommer jag inte kunna lägga upp förren i januari. :(
Min moster tog med sig kameran tillbaka till Göteborg...

Ska visa va jag fick för julklappar sen :) Är såååå nöjd med allt! Och jag hade inte önskat mig ngt. Förutom pengar av mamma för nya linser o glasögon. :)

- FACE STOCKHOLM -



Titta vad fint älskling hade köpt til mig :)
Han visste precis vad jag ville ha. Eyeliner + pensel o Blushpensel , allt från FACE STHLM.

Tack babe

- Cocosos -


- Julklappar-

Hela släkten (nästan iaf) är samlade uppe hos mamma.

Vi har ätit sååååååååå mycket "julmat", mmm... det fick bli libanesisk mat såklart :) haha.. riktig jul! :)

Cocos är den enda som har öppnat sin julklapp, han fick en stickad röd tröja o en tomteluva , ni får se bilder sen! Han e helt underbar! :)

Snart ska vi väl öppna våra julklappar, det gör vi alltid på kvällarna. Detta är första gången på flera år som det finns överdrivet många julklappar under granen. :) Har tagit bilder, ska lägga upp dom imon, då jag har sladden till kameran hemma!

Ha en underbar jul! :)


- GOD JUL -



God jul allihopa! :)

- Detta vill ni inte missa -

Förresten ska se om jag hinner skriva ngt. här imorgon... :/
är redan nu sönderstressad!

En grej jag ska lägga upp är bilder på Cocos när jag duschar honom... för då ser han ut som en råtta! haha :)
han består bara av päls haha :) så när jag duschar honom blir han helt smal o äcklig! haha :) Ni ska få se imon. jag lovar ni vill inte missa det!

God natt!


- Mästerfotografen Arjeta -






Dessa bilderna tog Arjeta på söta Cocos igår....
Är han inte underbar?

- Tid Över -

Äntligen har jag tid över att få skriva här!

Jag har hunnit med rätt så mkt. sen jag kom i fredags. Har haft jätte mysigt o kul med älskling, vi har köpt småsaker till hemmet, julklappar till mamma o moster och självklart ätit på haket! :) Vi är stammisar där. :) Sen har jag hittat snygga glasögon bågar, behöver ju ett par nya! :)

Imorgon har jag fullt upp, det sista inför julfirandet måste fixas... dvs, alla detta:

- klippa mig
- färga håret
- synundersökning
- beställa nya bågar
- träffa a. efter jobb
- systemet
- tastyhouse (vi behöver ju massa baklava nu inför jul) :)
- tvätta + klippa Cocos
- fixa naglarna
- packa in julklappar


Oj.. har så mkt. att göra imon. :( måste hinna med allt detta....  nu blev jag stressad.
Jalla ska sova, men först ut med lilla Cocosos! :) Men han sover faktiskt med älsklingen i sängen.. haha :) latmaskarna :)

Sabrina jag har fått ditt sms, men inte hunnit svara. Bara så du vet gumman! :) Och jag har inte glömt bort dig babe ! :)


- Sitter med Arjeta -

nu sitter jag o arjeta hemma hos mamma. Hon leker fotograf, o vem e modell tror ni? Ialla fall inte jag... nej Cocos är modellen idag! haha :)

Förresten nu är jag långhårig :) Jättefint!! :)

Ni får ev. se bilder på tisdag då jag hunnit klippa o färga håret :)

Nu ska vi ut o promenera o snacka om killar haha ;)

- Idag -

denna dag har gått helt till spillo.... jag har inte gjort ngn nytta sen ja vaknade.

Nu har ja också sovit en timme, somnade med cocos i soffan. Jag är så lat.

Ska börja fixa lite mat. Sen ska jag o älskling stanna hemma ikväll o mysa ! :)
Jag tror vi ska springa ner till Tasty House o köpa lite gottgott :)

- Gårdagen -

Jag vaknade nu för en timme sen.. jag ville bara sova ut ! :) Har varit ute o gått med lilla Cocos..

Igår kväll hängde jag på min gubbes jobb.. ville bara umgås med honom! :)
Jag träffade också Marcelloo Angelo senare mot kvällen . Vi tog en runda på stan, som för övrigt var helt dött. Göteborg klockan tio en fredag kväll är fylld med människor som ska in till centralen o hoppar på spårvagnarna men här i allt dött. haha :)

Iaf. Marcello är typ helt förälskad i min lilla Cocos. Lite läskigt är det hahah :) skoja Cello!! :) Men jag har lovat marcello att när jag ska para min hund ska han vara den första som får köpa en av valparna till ett lite förmånligare pris ! Kompisar ? haha :)  Du får ett bra pris cello men jag vill  hjälp att fixa jackan...

Det bästa var när vi gick o marcello sa: jag vill hitta ett par snygga skor som är bekväma med endå skit snygga. Vad händer? JOOO en skokartong med ett par skog ligger där o väntar på honom!! haha.. mitt framför näsan på han finns ett par bortglömda/kastade skor som skrek Maaarcelloooooo ! hahah :) men han vägrade att ta dom.. :/

Det allra bästa med marcello är att han vet allt om allt o alla! HAHHA :) Jag fick mig några goda skratt iaf :)

Någon dag i veckan kommer han över med sin lilla hund :)

Just nu sitter jag o cocos o äter chips, god frukost för oss båda haha :)

- Hemma hos mig -



Så cool kudde! Den skulle verkligen passa in hemma hos mig!!! :)
Ska nog ta o köpa 2 stycken, eller va säger du älskling?
haha .. ska fota min lägenhet o visa.. har lyckats inreda den supesnygg, det är iaf. vad ja får höra av mina gäster! :) men än är den inte färdig inredd ;) ska visa er ....

- DAGENS LÅT -



Love me Leave me -  Kat DeLuna ♥



- ? -

Fick in en liten snygg annons.! :) ser så proffsigt ut (vill ja tro iaf.) haha :)
mitt batteri på datan dör nu strax.. så ja får väl uppdatera lite senare... ska slänga in dagens låt också.

Vi ses i Helsingborg!

- På väg hem -

Nu sitter jag på bussen på väg hem till saknade Helsingborg!!! Jag mår såååå bra idag, för en gångs skull!!! :)

Vaknade tidigt idag, hade årets sista tenta 9-11. Den var helt fucked up! Har aldrig haft så mkt problem med det svenka språket som jag har idag .. :(

Fick ett mail av en annonsör nyss, jag fick en kod för att lägga in en Friis & Co annons i bloggen! :) vilken lyxig blogg jag har haha :) jalla, ska fixa det nu!

Vi hörs snart igen!

Ps! Jag tycker ni endå borde svara på min DAGENS FRÅGA, minst 20 personer borde svara, o då har jag halverat antalet läsare ! Var inte blyga, jag vet trots allt inte vem ni är om ni svarar anonymt.

- DAGENS FRÅGA -

Nu ska jag faktiskt börja med ngt. nytt... Har redan DAGENSÄMNE, DAGENSLÅT och nu kommer DAGENS FRÅGA



Hur mycket vatten dricker du om dagen ?
Själv så dricker jag minst 3 stycken 0.5L flaskor o oftast också 3 glas vatten på kvällarna.
Vatten är viktig för kroppens alla organ. Visste du att huden är det sista organ som får del av vattnet..? Så vill du ha fräsch hud, drick en massa !

- GRATTIS KLÄMMAN -


Idag fyller denna snygging 19. Jaaa.. o hon är hetare än ngnsin ! hahah :)
Jag minns det som igår, då du fyllde 12 hahahah :) idag är du vuxen!  ♥

GRATTIS EMMA-KLÄMMA !!!

- DAGENSÄMNE -

Vi är aldrig nöjda

Tänk om du skulle vara med i en brand o bli svårt brännskadad? Tänk om du en dag skulle vakna upp utan en enda krona kvar i fickan o tvingas bo på gatan? Tänk om du skulle tvingas gå en mil om dagen för att få en liter vatten?

Det enda vi tjatar om är: Jag önskar jag hade det där, jag önskar jag såg ut så, jag önskar jag kunde köpa bara den jackan, jag önkar jag kunde köpa det huset/lgh, jag önskar jag var längre, jag önskar jag var smalare. Men den stora frågan är: När blir vi nöjda..?

Vi bara önskar oss en massa grejer (som ibland är helt omöjliga att få). Men jag har aldrig hört ngn. säga: Jag tackar Gud för det jag har eller hur jag ser ut. Visst det finns människor på denna jord som man kan tro kommer från en annan planet, ta Angelina Jolie som exempel. Hon är bedårande vacker!! Vi andra kan inte se ut som henne...det är ett faktum! Varför inte helt enkelt vara glad över hur just du ser ut? Om du är välskapt finns det ingen anledning att önska sig ett annat utseende. Tänk bara på de barn som föds med ngn form av missbildning? Som blir mobbade i skolan m.m. Jag minns vi hade en tjej på min grundskola som alla typ skrattade åt för att hennes näsa satt ihop med överläppan (svårt att förklara) men ni som gick med mig på ad minns säkert henne...
 
Vi önskar oss ständigt att vi ägde mer än vad vi äger idag. Vad är anledningen? Varför inte vara nöjd med det du har?
Tänk på att det finns barn i fattiga lände som inte ens har tak överhuvudet, som lever i kloaker som råttor! Vi ska faktiskt vara tacksamma över vad vi har! Vi ska känna oss lyckligt lottade, för att alla andra på denna jord önskar att de levde som oss.

Du som ständigt önskar dig nya grejer, nytt liv, nytt utseende, skulle du vilja byta ditt liv med en fattig afrikansk tonåring? Som får gå flera mil om dagen för att få ngr. droppar vatten? Vi tar förgivet vad vi har... vi uppskattar inget. Vi ser det vi har som en standard lixom.. och bara önskar oss med. Men jag kan göra er medvetna att vårt levnadssätt inte är ngn. standard. Knappt hälften av världens befolkning har det lika bra som DU o JAG har.  Vi har rent vatten, vi har varma hus, vi har en egensäng gjord av de bästa materialen, vi har ett kök, vi har mat, vi kan bara springa ner till närbutiken för att köpa ngt. som saknas, vi har el, vi har värme, vi har toaletter, vi har kläder, vi har skor, vi har jackor. Vad mer behöver vi?

Vi kommer nog aldrig kunna mätta vår hunger, hunger på det materiella. Vårt begär finns inom oss som ett ljus, som bara brinner starkare o starkare av våra tankar.

Tacka Gud för det du har, för en dag tar Han det kanske ifrån dig....

- Jag vill haaaaa -



Snälla kan jag få dessa älskling ?
Dom e sååå coola med värsta snörningarna i regnbågens alla färger... ♥
Dessa kommer från Nelly, cirka 400:-, länken finns på höger sida ---->

- DAGENS LÅT -



Estelle feat. Will-I-Am-Wait A Minute(Just A Touch)

- KvällsFika -



TItta vilken söt fika jag unnar mig ikväll! hihi :) Min morbror kom förut o sa: Jag har med mig en prinsessa till prinsessan. haha :) Mmm.. jag är faktiskt familjens prinsessa fortfarande, Tack ! ♥
Sitter o gottar mig framför tvn. Har trots allt kämpat hela dagen med mitt plugg, o har lite kvar !
                   
                                                                                                                          Imorgon kommer jag hem
!

- DAGENS ÄMNE -

Det finns ngt. bra i oss alla, behandla andra med respekt

Välden är inte så snäll som man tror... Jag tror seriöst att alla människor är bra. Jag är van att tänka: Det finns ngt. bra i alla människor. Men ibland är folk rent ut sagt för jävliga!!  Jag blir ständigt knäckt av div. människor.

Den gyllene regeln, enligt Jesus: Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Denna har på senare tid blivit ngt som jag inte ens tänker på utan jag handlar utifrån den, jag har den som princip.

Det är en grej om du tror starkt på ngt. o en annan grej att det inte uppfyllls. För det spelar ingen roll hur godhjärtad jag än är mot människor, jag får alltid en smäll i ansiktet! Affe säger att jag är "för snäll" mot folk, hon säger att det blir det negativa i slutändan. Men jag är bara sån, jag vill tro att om jag behandlar en person på ett visst sätt ska jag få det samma tillbaka. Men så är nästan aldrig fallen. Tråkigt men sant.

Jag har svårt att förstå varför en människa vill vara så ond? Eller gör hon inte det med mening?

Sedan jag började juristutbildningen i Göteborg har jag stött på världens rövhål!!! Ni fattar inte vilka människor... De har hotat med att gå till läraren (för att jag missat 2 dagar av grupparbetet), de visar noll respekt, de snäser, de säger att "jag måste offra mig för jag har börjat plugga juridik" Alltså bara för man pluggar juridik innebär det inte att man ska offra sig mer!!! F-ck off! Jag gör allt kan, det jag klarar av!!! Sen säger dom oftast: Assså.. vi måste få AB på detta (typ MVG) då säger jag alltid: Jag vill inte ha AB, jag nöjer mig med BA (typ VG) eller helt enkelt G. Då håller de alltid käft, för då blir de mållösa! Det kan inte ta för givet att bara för de vill ha ett visst betyg vill ALLA ANDRA också ha det! För NEJ, jag PAMELA vill inte ha AB , inte den första terminen iaf. Jag har tillräckligt med problem att ta itu med. Har knappt kraft över till skolan. Därför hoppas jag verkligen att jag kommer in i Lund.

Sen var det en person i min förra grupp som tydligen hade gått upp till läraren o sagt : Pamela är inte lika engagerad som oss andra, hon vill ju inte vara här, hon vill in i Lund. Ni tror inte jag får ett mail av min lärare senare o måste upp på samtal hos honom! haha :) Åh! jag var så sur!!! Detta är min dröm, att plugga juridik! Jag är stolt över mig själv att jag kom in!! Men jag vill inte plugga i Götegborg, utan i Lund, men fortfarande samma utbildning!

NU ska jag berätta sanningen.. på juristprogrammet går alla möjliga IDIOTER som tror att dom är BÄST bara för dom pluggar juridik! Dom kommer till skolan o verkligen leker så mycket. Vill ni veta en annan rolig grej? Vi är typ maximalt 10% blattar i klassen, av 250 elever! Ni fixar matematiken själva va?

Och sen finns det så många människor som jag försöker ha tålamod med, sånna som alltid tjatar/klagar på mig, när dom själva bara sitter med när vi gör grupparbete! Det finns tex. en kille i min grupp nu... Han bara ska bestämma "nu lägger vi ner det, o nu kör vi på ngt nytt". men aldrig har jag hört honom komma med egna förslag? Typ säg ngt ? Nej han bara säger: vi har diskuterat detta i 20 minuter kan vi gå vidare? Men kom på en lösning då FRÖKEN SMART!!! Och det är alltid han som säger dåliga saker om mig o sista fick han gruppen att vända sig mot mig!! Aldrig träffat en drygare människa. Trots detta, så godhjärtad som jag är säger jag aldrig ifrån. När han sitter där på sin data o kollar FaceBook medan vi andra jobbar stenhårt så vill jag inte säga ngt. för jag vill inte skämma ut killen genom att säga: Jobba lite, skit i facebook. Kolla hur jag tänker?! Sån är jag med alla.... t.o.m dom som minst förtjänar det, den som gör mig illa! Jag tänker nej, de e synd om människan. För om jag en dag skulle vara uttråkad o sitta o blogga när jag jobbar med min grupp vill jag inte få en utskällning.. (visst denna killen gör det alltid).

Gud straffar alla en dag... jag kan inte göra allt. Jag kan bara fortsätta vara godhjärtad o  hoppas att människor behandlar mig på samma sätt. För det är jag värd...

- Världens godaste glass -



Detta är världens godaste vaniljglass enligt mig ( o ni vet om att jag är galen i vanilj). Den kostra cirka 40 kr på Lidl. Mums!
Bilden är lånad från
http://himmelohelvete.se

- Mat efter 10 smakar bäst -

Nu har jag glufsat i mig en massa kex, en fet tallrik pasta Al Forno, o just nu sitter jag med tallrik friterad banan o vanilj glass! hahaha :) mmm.. ja e lite fet. men jag har trots mitt matbeteende gått ner 2 kg sen jag flyttade till Göteborg! Slå det om du kan! haha :)

- Killen e gravid? -

Alltså jag fattar inte det programmet på kanal 5 ... Är snubben gravid?! Skit snack.. säg på en gång att det är en kvinna i grund o botten som typ går igenom hormonbehandling. Alltså Han har en f-tta. Det är ingen man... klart han/hon kan bli på smällen i.o.m att han har en livmoder o äggstockar!

- Dagens Låt -


Detta är inte en typisk Pamela-låt. Men det är ngt. med den... passar in i dagens läge.
.

- 2 Dagar Kvar -

Jag har pluggat hela dagen idag! :) Mm. jag har varit duktig... Är så trött i huvet just nu.
Sitter o tittar på söta Leila...  Och jag är sååå glad för snart är det jul!! Känner verkligen av det nu, och jag ska ju hem till Helsingborg på fredag direkt efter min tenta! :)

Näe, nu ska jag in o duscha o sätta på radion på högsta volym, självklart blir det: The voice !


- LÅNGHÅRIG ? -



Japp, jag ska bli långhårig igen!! :) :) åhh va jag längtar.. det kommer bli såååå snyggt!!! :) har saknat långt fint hår.
Till helgen blir det av! ♥

- Trött -

Nu ska jag faktiskt sova. Är så otroligt utmattad. :(
Har två långa dagar  framför mig att plugga inför tentan. Sen sätter jag mig på bussen på fredag kl:15.00 o åker tillsammans med Affe raka vägen ner till skåne!! :) Underbart!!!

Om nu någon där hemma vill ses snälla hör av er lite innan haha, annars kommer jag bli bombad av sms i sista sekund,  o hinner inte med ngn. :(

Ska strax krypa ner i sängen... Godnatt! Vi hörs imorgonkväll allihopa!

- BUSH SKOATTACK -



hahahahaha, är det ngn. som inte sett detta än ?!

- VANILJBEROENDE ? -




Jag om någon, är verkligen vaniljberoende! :)
Alla doft grejer hemma hos mig är av vanilj: ljus, shampoo, badkonfetti, bodylotion, parfym, sköljmedel, doftfräshare, te, AbsolutVanilla vodka. Då jag är ute o fikar dricker jag alltid o enbart en Vanilla Latte. (TIPS! Espresso House VanillaLatte är bäst). Sen har jag även prövat vaniljcigg (inget jag, som icke-rökare rekommenderar)

Är nästan helt säker att jag glömt rabbla upp ytterligare vaniljgrejer jag är beroende av! :)

- En gris i snön -

Har fått nya bilder på den lilla hunden vi planerar att köpa...
Hon ut som en liten griskulting i snön haha :)






Vilken söt liten hårboll! haha :)

- Nyår 2008 -

  


Jag tror jag hittat min nyårsklänning ! :) Denna är verkligen supersnygg o så glamorous :) Passar utmärkt !
Allt kommer från Nelly Jag upptäckte dessvärre att vissa saker var lite dyra.. :/
Outfitten blir ganska torr om man inte har en massa smycken, därför har jag lagt fokus på armband! :)

1. Klänning - 1999.-
2. Armband - 399.-
3. Armband - 399.-
4. Armband - 39.-
5. Skor - 599.-
6. Armband - 899.-

Jag antar att ngr. tycker det röda armbandet inte passar in.. men tänk efter , så dött det ser ut om allt går i samma färgskalor? Det röda piffar upp samtidigt som det är det där "lilla extra" !
om det är ngt. jag absolut måste köpa är det de röda armbandet, billigt o skit snyggt! Finns i svart o vitt också... :)


Sidan (Nelly) finns länkad på höger sida... --- >


- In Schuuuuul -

A, sitter här i skolan. Med min FUCKED UP grupp... Vi har finslipat arbetet. o är klara. Vi ska jag sitta o dega till kl: 15.30 då redvosningen framför en bankman äger rum. Kul va? Min grupp ville träffas halv nio på morgonen... mm.. jag  är jätte irriterad faktiskt. :)

Nu ska jag bomba med inlägg iaf. haha så ni har ngt. kul å läsa. Ska bla. skriva om mitt vaniljberoende, jul o nyårsklänningar och kanske ett DAGENSÄMNE inlägg.

Vi hörs snart igen! :)

- BadDay -

Detta har varit en vääldigt väldigt sugig dag. Jag är tom på ord. Jag är utmattad. Jag är helt sönderkörd!

Jag kommer inte skriva ngt ikväll.. kommer lägga upp flera inlägg imorgon. Hoppas ni förstår där hemma o alla andra!

- SMS FRÅN A -

Du vet att jag älskar dig. Du vet även att jag älskar dig av hela mitt hjärta! Det du inte vet är att... du är min vän, min bästa vän. Min enda riktiga vän. Den vän jag ser upp till. Den enda vän jag någonsin älskar! Den du är, den personen är fantastisk! Jag älskar henne! Jag beundrar henne otroligt mycket! Jag vill vara hennes vän hela livet ut! Du är det bästa jag vet! Min kära vän och fästmö, dig vill jag aldrig skiljas från! Älskar dig Pamela ♥

- DAGENS ÄMNE -

  

Att vara svartskalle, ur en blattes perspektiv



Året var 1996 och jag kommer hem en dag från skolan. Det var en av mina första skoldagar. Jag gråter när jag kommer hem och säger till mamma: Jag vill blondera mitt hår. Mamma kontrar: Varför vill du göra det Pamela? Jo, för dom andra flickorna i skolan vill inte leka med mig, dom säger att jag har svart hår...

Jag är född o uppvuxen i Sverige, jag är lika mycket svensk som en "svensk" är. Ändå märker jag att mitt liv inte är lika enkelt som en svensk. Jag behandlas annorlunda i samhället, på skola, jobb, ute med vänner ... you name it! Jag har minst ett exempel på olika ställen jag känner att jag blivit illa behandlad pga. att jag är blatte.

Speciellt svårt är det för en svartskalle att få ett jobb. Jag har sökt ett femtiotal jobb, det kan jag garantera, ytterst sällan har jag fått komma på intervju. Jag undrar ibland varför.. ? Ni i Helsingborg känner till Väla, ett stort shoppingcentrum, har någon annan än jag tänkt på att det bara arbetar svenska tjejer i butikerna? Men däremot i restaurangerna kan man ser utländska tjejer. Det är omöjligt att få jobb i butikerna!
Jag har ett bra exempel: Jag sökte jobb i en av skobutikerna. Där sa butikschefen att dom inte behövde personal.
3 veckor senare är jag på väla igen o då får jag syn på en ny tjej i skobutiken, en bekant till mig, jag frågar henne när hon fick jobbet o hur hon gick till väga. Då berättar hon att hon fick jobbet för cirka 2 veckor genom att bara lämna in ett CV. Jaha tänkte jag, jag var ju uppe för 3 veckor sen o skulle lämna mitt CV men då var det fullt o butikschefen tog inte ens mitt CV. Vissa av er tänker säkert nu, men så är det inte. Men jo jag säger er så här lever alla svartskallar, tror jag? För jag säger er en sak, det är svårt som blatte att få ett jobb. Som svensk, blont hår o blåaögon öppnar alla famnarna o välkommnar en. Men jag har blivit uttittad av butikschefer o sen har de viskat ngt när jag gått... jag har känt mig utskrattad. Detta har hänt mig sååå många gånger ni fattar inte! Dock är detta det bästa exempel jag kan ge....

Jag har under hela mitt liv upplevt att min bakgrund gör det svårt för mig att konkurrera, jag hamnar alltid sist i ledet. Jag är ingen man i första hand anställer, fast än jag är en söt, pratglad, öppen tjej som behärskar svenska språket till max! Jag älskar att skriva o läsa (ibland iaf.) men mitt utseende o mitt namn sätter stopp. Jag tror att i framtiden kommer samhället att se annorlunda ut. I framtiden kommer blattarna att dominera på arbetsmarknaden. Jag har sååå många gånger hört: Åk hem till ditt hemland j-vla blatte j-vel!  Men detta är mitt hemland? Jag är ju född här, jag kan inte ens mitt hemspråk?

Barn är oskyldiga, dom vet inte vad ord innebär, så det jag fick höra när jag var liten vet jag att flickorna inte menade, utan det var sånt de hört vuxna prata om. Antagligen sådant som föräldrarna pratade om där hemma... 
Det är inte enkelt för oss blattar.. Men vi får aldrig ge upp!  Vi kan lyckas om vi kämpar! Precis som apartheiden blev historia i Sydafrika kommer detta långsamt att fade away... Kom ihåg, jag berättar ur mitt perspektiv, såsom jag upplevt det.


- Kvällsfika -

Då var denna dag slut, snart iaf. Har pluggat idag (för en gångs skull), vatt nere o handlat på ICA, duschat o fixat håret :) Resten av källen ska jag softa.. underbart! Just nu sitter jag o fikar med min moster o kollar på Sanningens ögonblick.

Ska väl strax sätta igång o skriva DAGENSÄMNE inlägget, idag kommer det att handla om: hur det är att vara blatte i sverige.

- Affärskvinnan -



Jag ser faktiskt ut som en riktig affärskvinna... haha :) Yeees, blivande juristen Pamela...

- DAGENS LÅT -

                                 

lil wayne - mrs officer

- Hur det är att hata Affe -

Alltså jag o Affe har tjafsat i typ en halv timme nu.. o vi har verkligen tjafsat o hon har gjort mig sur o jag har gjort henne sur å gått på hennes nerver säger hon. haha :) That´s me! hahaha :)

O precis efter vi sagt sista meningen så börja vi båda skratta ! haha :)
Så vi bråkar men nu är vi inte sura på varandra! haha :)

Affe säger: Jag är börjar bli rädd, Pamela. Vi beteer oss som ett gammalt gift par ! Mina föräldrar håller på så här.  Hahaha :)

Jag o Affe är bäst !!! :)   ♥♥♥♥♥

- SÖTIS -

 
Har fått lite nya bilder lilla valpen som vi kanske ska köpa.
alain tycker hon är ful.. :(


                                      

                                        

- DAGENS ÄMNE -

Att växa upp

Livet var så mycket enklare en gång i tiden... Allt handlade om att gå i skolan, ha dom snyggaste kläderna, se bra ut varje dag, kolla in skolans hetaste killar, snacka skit med tjejkompisarna, vänskap och skratta åt allt. Den bästa tiden i mitt liv var absolut min högstadietid, den tiden kommer jag bära med mig resten av mitt liv. Dom som fanns i mitt liv under den tiden har jag kontakt med än idag.. Dom som fyllde mitt liv med glädje under denna tid var först o främst Arjeta, vi hade det underbart tillammans,fan va vi hade det kul på wiesel. Vi har gått igenom mycket tillsammans o det glädjer mig.. Och än idag "klickar vi". Rim, Zainab, Marcello o Sabrina, var dom som också gjorde livet roligare. Men jag får inte glömma de två roligaste grabbarna i klassen: Ahmed o Mohammed. Det är två killar som man både kunde o kan umgås o prata med. Än idag har jag mer eller mindre kontakt med alla dessa som betydde så mycket i mitt liv då.

Med detta vill jag ha sagt att allt förändras, våra liv förändras o vi förändras. Idag handlar inte livet enbart om att ha kul. Nej, idag har vi kastat oss in i vuxen livet. Vi studerar på högskolenivå eller så jobbar vi. Vi måste fatta våra egna beslut (läs tidigare DAGENSÄMNE inlägg om detta!)

Många dagar känns allt så jobbigt o svårt. Många dagar vill jag bara ge upp. Jag har knappt en tiondel kvar av den kraften jag hade för bara några år sen. Jag går till skolan, har alltid grupparbete med i idiotiska människor som tar mitt liv, sen kommer jag hem o ska laga mat o äta och läsa lite. Men jag klarar aldrig av att öppna boken. Det är sjukt hur våra liv kan ändras över en natt.

Detta är vuxenlivet, vi måste ta mer ansvar, fatta vitkiga beslut, vara seriösa på heltid och vara "vuxna".  Under den tidigare tiden i våra liv var inget så seriöst som det är idag, jag tror det berodde på att vi inte hade några större problem, ett problem på den tiden var: Varför tittar inte han på mig?  Idag är våra problem av annan grad: Hur ska jag få ihop pengar till slutet av månaden? Vilka betyg ska jag höja för att komma in i det universitet? Förstår ni skillanden?
Vi såg bara det roliga på den tiden, idag ser vi allt...

Sen jag flyttat till Göteborg har jag mognat som person. Jag har insett så mycket. Inget är som det var innan.
Det gäller att ha tungan rätt i mun o ha ett mål att sträva mot.

Idag har vi bara fått smutta på vuxenlivet, det är så mycket som väntar oss i framtiden.

- Motivation -

Jag fick faktiskt lite motivation efter mitt långa "DAGENS ÄMNE" inlägg..  tänkte berätta att jag fått positiv respons om min DAGENSÄMNE inlägg av ett antal personer. så jag tänker ev. skriva ett sådant inlägg varje dag. Visst, vissa dagar har jag kanske inget att säga så då får ni vara utan. Men det lär nog hända en gång i månaden, jag har alltid mycket att säga! haha :)

Har bakat lussekatter efter jag pluggade klart, Dom blev super goda!!! :) Bjöd morbror o moster och dom tyckte mina lussekatter var godare än dom i konditoriet där nere :) wiiiie va jag är duktig :)

Nu kolla vi alla tv tillsammans.. Affe ringde innan o frågade om jag ville ut, men tyvärr gumman.. har inte pluggat klart, var inte klar förren kl halv 10! Förlåt gumman! Nästa vecka ska vi ut iaf, lovar :) Tenta festen får vi inte missa!! Vi kommer ha skiiit kul. you know...Joo jag ska göra det ! haha :)

Ska faktiskt skriva ett DAGENSÄMNE inlägg nu ... idag ska det handla om: Att växa upp.

- DAGENS ÄMNE -

Att ge upp, Att kämpa


I gymnasiet förstod jag inte hur svårt det kunde vara för mina klasskamrater att sätta igång med plugget. De sa alltid: Eeeh, palla plugga. Jag hade så svårt att förstå dom, men idag förstår jag hur ni kände !

När man inte har någon motivation o inget att längta efter då är det svårt att klara av plugget. När man inte kan se framåt och inte trivs med sitt liv/det man gör , då är det så j-vla svårt att sätta sig ner o plocka fram sin bok o börja läsa.
För lixom vem orkar plugga? Är det kul? Vad får man ut utav det? Visst, man bygger upp sin egna framtid. Men ibland är det så svårt att tänka 5 år framåt o säga till sig själv: Jag kommer aldrig mer sitta i skolbänken igen, snart har jag gjort mitt! Jag orkar inte plugga, verkligen inte! Jag vill bara sitta ner o göra inget. Jag vill bara sitta o glo på tv hela dagen helt ärligt. En gång i tiden orkade jag plocka fram mina böcker varje lördag o söndag o sitta 5-8 timmar o plugga. Vad fick jag ut av att plugga så mkt? Jo, jag fick toppbetyg i nästan alla mina ämnen. Jag hade inte ett enda G under hela gymnasiet. Jag fick konstant VG o MVG.

Hur ser mitt liv ut idag då på den fronten? Idag går allt helt ärligt, rent åt helvete. Den första tentan vi hade klarade jag precis på gränsen o denna vi hade för 2 veckor sen klarade jag inte över huvudtaget! Jag misslyckades totalt! Det är absolut första gången i mitt liv jag misslyckas med något! Men som man säger: någon gång måste vara första gången. Jag är inte ledsen för det, ibland måste man ta smällarna för att vakna upp.

Jag förstår äntligen hur vissa klasskompisar kände under hela gymnasiet men jag visste inte att det tog så hårt på en. Jag vet att ni alla ville klara av proven men att det kanske inte alltid gick. Vissa kom inte ens till skolan vissa dagar, och det förstår jag. Man känner sig inte hemma, man vill vara någon annanstans man orkar helt enkelt inte göra något. Jag förstår nu hur det kändes för er.

Hur gjorde jag för att klara av plugget på den tiden är en fråga jag ställer mig själv varje dag. Och egentigen tror jag att jag hade ett mål: Jag ville komma in på juristprogrammet. Men nu när jag väl har kommit in, vad vill jag nu? Vad strävar jag efter? Jag har inget mål insåg jag nyss... och denna utbildning är väldigt krävande o svår. Då något är svårt har jag en tendens att ge upp väldigt fort. Kan ge ett exempel; matte c, det var så tråkigt o svårt. Jag hatade matte lektionerna, jag ville bara sitta i korridoren o dega. Jag tror att jag är sån som person, jag vill ha allting enkelt för mig o då det inte är det då ger jag upp. Idag har jag gett upp !  Jag vill kunna allt o vara allmänt smart, men jag måste inse att jag inte är så smart. Jag har lätt för att lära mig men måste först ta mig tid att lära allt. Det är just denna tid som är jobbig för mig, jag vill ju fatta allt på en sekund dock är det inte jag och det kommer aldrig att bli jag. Nothing comes easy in this world...

Men det jag vill komma fram till är att, när man inte har viljan, motivation eller trivs då blir inget bra. Det är så svårt att kämpa när man är helt tom inombords. Och många gånger handlar det också om lathet, för det gör det i mitt fall...

Du finns alltid i mina tankar...

- Idag -

Mitt internet la av helt o hållet igår kväll. Jag som ville skriva mitt "dagens ämne" inlägg.. ska göra det nu strax ist. :)

Idag ska jag plugga, plugga, plugga ! Woohoooo :) Nu var jag lite ironisk... men men.. har verkligen ingen lust.

Affe skulle vi ut ikväll ?


-

                                                                    

Har suttit o tittat på denna film: En prins i New York. Har sett den, bokstavligt talat en miljon gånger! haha :) Den är så underhållande! haha :)  Bästa repliken: "Nu är den kungliga penisen ren" hahhaha :) Hennes bröllopsklänning är så vacker!! Hon har typ 15 meter långt släp! Det ska jag också ha, har jag bestämt! :) Jag ska vara den vackraste bruden någonsin.


 Tack för igår kväll Arjeta, det kändes bra att få prata ut , vi båda fick lätta på våra hjärtan! 
Alltid lika skönt att få prata med dig, vi har så mycket gemensamt efter alla dessa år....
   ♥

- HAN VANN -

                  Kevin Borg. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

                                             Han är årets Idol 2008!

Han förtjänade det faktiskt,  underbar röst!! ♥


- IDOL, OCH VINNAREN ÄR? -

                               

Vem vinner?

Tycker inget vidare om Kevin... :/
Jag hoppas verkligen på Alice!! Snart avgörs det... Håller tummarna för söta Alice! :)

- Dröm o glöm Babe -

Det blev en lååång skoldag. var med min grupp fr. 9-17 ! AH! :(
Hatar grupparbete, pallar inte jobba med f-cked up folk, men en kille i min grupp e jätte snäll så det känns bra...

Jag sprang runt på stan efter vi lagt ner arbetet. Köpte en till julklapp till älsklingen hihiihih denna kommer du verkligen att gilla!! :) och köpte en tröja till mig som ni ser här nedan. Och hittade min drömväskaNK, dock när jag såg priset sprang jag ut därifrån. haha Jag hitta ett par jätte coola rosa stövlar också, men hade typ anv. dom en dag i veckan o slängt in dom i ett skåp inte så lönt o köpa.







                                  
                                                              Min nya tröja från H&M, 249:-



                                   
                                      Underbar väska jag hittade på NK, 7.299:- (dröm o glöm babe)

                                      
                                                                     Rosa söta coola skor .... 799:-

- Hej hopp -

Sitter i skolan fortfarande.. vi har lite kvart på vårt arbete :(
Sen ska ja in på stan o shoppa loss lite haha :)

Hörs ikväll! :)

- DAGENS ÄMNE -

                                                                                            BESLUT

Det som känns bra idag, känns kanske inte lika bra imorgon, har du tänkt på det?

Jag kom att tänka på det innan idag, att hela vårt liv handlar om att fatta beslut. Och besluten ska fattas inom en sekund annars förlorar vi vår chans. Så ibland finner jag mig där sittandes tvekande, Vill jag verkligen ha detta?
Jag har beslutsångest, om jag ska köpa en tröja tex. tar det ibland en halv timme innan jag vet om det är rätt storlek eller ej. Om jag ska ut o äta vet jag om, innan jag går hemifrån att idag är jag sugen på kött. Men när jag kommer till restaurangen o sitter med menyn i handen vill jag ha ALLT ! Alain tycker att jag är skit jobbig för det tar ett år innan jag bestämt mig. Och jag är så velig.. haha.

När det kommer till att fatta beslut (låter som han söta killen i Mc´D reklamen) är det inte alltid så enkelt. Vi ställs inför svåra val dagligen... Har ni tänk att ett litet beslut kan komma att förändra ert liv för alltid?

Det är inte så att vi (iaf inte jag) tänker så långt in i framtiden när jag fattar mina beslut. Man gör det som känns bra för stunden samtidigt som man tänker lite framåt.

Det sämsta med dagens samhälle, eller har det alltid varit så kanske, är att vi ställs inför ett val, o vi har 1 sekund på oss att fatta ett beslut. Vi har aldrig riktigt tid att få sitta i lugn o ro o tänka igenom våra beslut. Allt idag ska gå så fort. Typ, JALLA JALLA. haha.. 

En kompis berättade att hon gjorde ett val när hon var väldigt ung som hon idag inte vet om det var rätt.
Och en anna kompis, Diana, tatuerade in ordet Strenght som hon idag ångrar. Därmed vill ja få sagt att de beslut vi fattar under vissa dagar, vissa veckor, vissa månader, vissa år av vårt liv känns kanske bra just då, men efter att dagarna går, veckorna passerar, det blir höst, vinter, vår o sommar. slutligen inser vi att: Varför gjorde jag detta egentligen ?  vad tänkte jag ?

Livet är komplicerat... 


                                                                                                                                  ....You make my day


- Hårvård -

                                      

Där har ni mina produkter som jag använder till mitt fina hår. :)

Märket heter: MOP ,Modern Organic Products. Tydligen ska det vara bra för vår miljö... men helt ärligt är jag ingen "miljömänniska" jag tänker inte på sånt.

Jag anv. både shampoo & balsam, sen har jag även hårspray av samma märke.
Det luktar så underbart gott!! Det luktar citrusfrukter! Skit gott!
Och det är sånt här färgbevarande ämnen i (perfekt för mig som har färgat håret kolsvart).

Priset på dessa ligger på cirka: 130 :- /stycket, skulle jag tro.. ska jag vara ärlig är jag inte helt hundra, för jag fick dessa när jag var hårmodell i höstas, sen dess har jag verkligen blivit kär! haha :)  De finns o köpa på div. frisörsallonger kan jag tänka mig.

Men testa de, om ni vill ha lika glansigt, mjuk o lent hår som mig ;)

- Shululu -

                                                    

Är proppmätt! Jag o min moster åt såååå mycket! haha :) Och vi ska strax upp o äta friterad banan med glass :) haha..   Vi e  verkligen feta ! haha. vi tar en fika varje kväll, det har blivit vår grej sen jag flyttade hit. :)

Jag tänkte berätta senare om hårprodukter som jag använder... för att det är så många som frågar hur jag kan ha så glansigt, lent o mjukt hår... :)


Förresten, är det någon som vet om Al Fadji kommer tillbaka på kanal 5 ?! Jag saknar hans torra skämt... haha.. F-ck you, puss o kram ! haha :)

- Lasagne -

                                                             

åhh så gott !! Nu ska jag äta min godaste lasagne haha :) Muuuums :D
Kom över o ta en bit allihopa :)

dagens.låt

                                    

beyonce - i wanna run

- En komplicerad typ -

Honey, i´m hoooome ! :) skönt o va hemma tidigt ... trodde ja skulle vara fast i skolan till 4-5. Ska kolla upp lite info på egenhand till vårt arbete. Imorgon ska vi på praktik besök inne på stan, ngn advokat byrå. Efter det bli det raka vägen till skolan o skriva klart vårt arbete!

Idag är jag ännu deppigare än jag var igår :( jag fattar inte vad det är för fel på mig... den senaste tiden har allt känts så hopplöst lixom... det vänder väl snart, som det alltid gör får jag hoppas iaf.

Har saknat ditt ugly face idag Affe. haha  Affe ville skolka idag så hon bestämde sig för att stanna hemma.. hon ville plugga ist. för o lyssna på våra supersega/tradiga föreläsningar. :)

Näe, nu ska blivande juristen Pamela sätta igång. Bombar med inlägg lite senare idag :)

Du är en väldigt komplicerad människa, går inte att sätta fingret på vad du sysslar med o va du vill...

- DAGENS ÄMNE -

  

 LIVET



Varför är allt så svårt ?  Varför får man aldrig som man vill ? Varför är allt så orättvist ?

Allt jag vill är att flytta hem , till Helsingborg igen. Ni, alla där hemma vet om att jag egentligen inte trivs i Göteborg och mår väldigt dåligt. Jag saknar mitt hem, min lägenhet, mitt liv, min man, min hund, min mamma, min bror, min kompisar, alla man typ känner där nere. Jag saknar att promenera på nätterna med alain o lilla cocos, jag saknar lilla Helsingborg. Jag saknar gatorna, folket, butikerna... ALLT !

Visst Göteborg är också en fin, underbar stor stad med en massa shopping o ngt. att göra. Men jag tror problemet är att jag har ingen att göra ngt. med. Som Noor en gång sa: Det är vännerna som gör att man trivs.  Det är helt riktigt!
Jag har ju faktiskt lärt känna en toppen tjej i Göteborg, som egentligen kommer från Trelleborg, Lilla Affe. Hon gör livet så mkt. enklare. Och vi har sååå kul ihop! haha :) Alla i vår klass tror att vi har varit vänner i evigheter. haha :)

Ingen av oss kom in i Lunds universitet, utan vi båda hamnade i samma klass, i samma fraktion, i samma grupp på Göteborgs universitet.

Mitt liv förändrades på bara ngr. timmar. Jag var med min älskling på semester i Turkiet o en dag av en ren slump går vi in på ett internet cafe för att softa. Så loggar jag inte på min msn o till min stora förvåning såg jag att jag hade kommit in i Göteborgs universitet som reserv. Jag var så lycklig! Men det fanns ett problem... jag skulle svara om jag ville ha platsen inom 24 timmar och det hade gått 3 dagar! Jag mailade syon, dagen därpå ringde jag universitet men då var hon inte där. Var tvungen att ringa 1 dag senare o då var hon så kall. Hon sa: Du inser väl att du inte har kvar din plats? Jag bara du har gett mig mindre än en dag att svara; jag lovar jag kommer vara där på fredag (skulle ju hem dagen efter detta   samtal) Tillslut efter en del tjat från min sida sa hon: Okej då, platsen är din! Det var den lyckligaste dagen i mitt liv!

Efter hemkomsten från turkiet var det raka vägen till skolan en fredag sen direkt hem till Helsingborg o börja packa. Jag var så ledsen den dagen jag skulle flytta kunde inte sluta gråta. Jag skulle lämna allt familjen, älsklingen, hunden, min lägenhet mitt på stan som vi fått knappt 5 månader innan detta. Jag hade inte hunnit att njuta..

Idag har jag sökt in till Lunds universitet men jag tror inte jag kommer att komma in. :´(
Jag blir så avundsjuk när jag får veta att ngn. i min närhet har kommit in, JAG VILL JU DETTA MEST AV ALLT.

Linnéa kom idag in på jurist utbildningen i Lunds universitet
. Ett stort grattis!!! Är så glad för din skull, för jag skulle varit lika glad för min skull.  Men det är väl menat att jag ska gå kvar i Göteborg, eller?
Tack för dina råd Linnéa, just nu vet jag inte vad jag ska göra.

Varför livet ska vara så orättvist vet jag inte och varför allt ska vara så svårt vet jag inte heller. Jag vill ha allt enkelt för mig, men vem vill inte det?
Jag vill bara hem...


- Leilas Jul -

                                                                  

Just nu tittar jag på denna sötisen. Hon är så himla gullig tycker jag... så söt. :)
Och hon är en mästare på att laga mat o baka.
Leila, kan du lära mig lite ? haha :) Önskar jag var en mästare som henne... hade stått i köket varje dag.
Men neej, istället sitter jag i skolbänken o pluggar juridik JIPPI hahah :)

- HAHAHA -

Var får du allt ifrån ? HAHAHAHA
Marcello, du har verkligen sjuk humor!! HAHA.. men du får mig alltid att skratta!
Du är nog den roligaste människan jag känner ! :)



                              


                         


(Tagna från Marcellos blogg)

- Plugg time -

                                                                              

Nu ska jag börja läsa denna härliga bedårande bok. hahaha :)

Ta mitt liv snälla ?!

- MatMatMatMat-

Nu sitter jag o tittar på (skratta inte) glamour ! haha Den serien är laddad med en massa kärleksproblem o intriger i mord. haha..

Jag väntar på att min mat ska bli klar. Idag serveras: Lövbiff, potatis kroketter, vitlöksbröd, en mega god sallad med en massa feta oliver o rödvinssås. :) Bon apetit! ;)

Ska väl äta, diska o sen softa. Har verkligen ingen lust att plugga idag heller, o jag har tenta nästa vecka på fredag.

Vi hörs lite senare då !

Tjingeling ;) haha

- Skola -

Alltså jag är sååå uttråkad. Sitter på skolan helt ensam.. :(
Affe skulle luncha med hennes grupp o shirin skulle på ngt. möte där dom bjuder på lunch. Hon frågade om jag skulle med men jag pallar verkligen.. är otroligt hängig idag, undra vrf.. ?

Vi har faktiskt skit ofta såna här gratis saker på skolan, konstigt nog.

För ngr. veckor sen var en massa företag här bla. stora advokatbyråer, SEB, esresso house o Condeco (ett fik, som vi inte har i Helsingborg) Espresso bjöd på sitt goda kaffe iaf. o Condeco bjöd på mackor o chokladmuffins, dessutom fick vi värdececkar på Espresso "Köp en kaffe få en likadan på köpet" (så vi tog ett par stycken haha ). Affe fick en slags termos av ett företag o vi fick skoputsare, vattenflaskor godis o pennor.

Göteborgs universitet kör verkligen stenhårt på marknadsföring ! Men vi elever är inte ledsna över det inte, haha gratis mat o fika. Aldrig fel! :) haha

Nu börjar min andra föreläsning. Slutar om 2 timmar YEEEES !

can´t stop thinking of you....

- Affe, Blondella(blondinbella) o Totte-

Detta inlägg skrev Affe för ngr. minuter sen:
Imorgon har vi en hel del föreläsningar att se fram emot, men ännu en gång så ska vi inte låta negativa över det utan,, yeeahjj det ska bli sååååå kul!
Nää faktiskt inte, det är inte särskilt känslomässigt roligt att sitta där och vara tyst i flera timmar och bara lyssna tills ögonlocken håller på att däcka. Tur man har Pamela som snackar i örat på en hela tiden, gör hon inte det så har vi andra kommunikationssätt, nämligen SMSa fastän vi sitter 20 cm ifrån varann eller det gamla vanliga hederliga skriva i varandras anteckningsblock eller rättare sagt Pamela gör det jag lägger bara till mina HöHöHö här och där hahah ... (K)

Vi kommer som tur på roligare saker att göra medan vi låtsas lyssnar på våra stackare föreläsare som pratar på utan att egentligen veta ifall någon tar till sig allt de säger, jag säger bara en sak: Lägg ut PowerPointen på hemsidan så laddar vi ner dom så jag slipper anteckna och för den delen hjälpa Pamela att titta åt olika håll och berätta vad det är jag ser hahaha! Du var såååå sööt idag på SEB-föreläsningen min lilla totti!

Nää nu ska jag gå o nanna kudde! Pusss haaaaj!
Ps. Glömde en jätteviktig grej juh! Inte för att jag har wow med besökare hahah men ni som väl är här och tittar förbi kolla in min lilla tottis feta blogg, ni förstår hon är den framtida biondiella eller vad hon hette:P

Asså affe ge dig, hon kan inte ens namnet på blondinbella... hahahaha Hon kallar henne Blondella haha.. O så kallar hon mig TOTTE för jag frågade henne en dag: får ja låna en totte av dig , till mitt hår? Hon bara Pamela det heter gummisnodd. Yeye, samma sak gumman. Det är alltid så på föreläsningarna att dom bakom oss brukar be oss vara tysta hahaha.. det har hänt många gånger, eller så slänger gubben brevid oss en ilsken blick. Men jag o affe vill ha lite kul på föreläsningarna! hahah... ser fram emot morgondagen, du vet babe. 

Lång dag imorgon som sagt, inte hemma förrän vid 4-tiden. :( Vi hörs. God natt! Puss!

- Aferdita -

Vad hade mina dagar varit utan dig? Allt hade varit så meningslöst utan dig. Allt hade varit så tråkigt utan dig. Jag är glad att vi träffades. Erkänn, vi träffades av en ren slump ?! Sjukt egenltigen.. men jag är glad att det hände!
Vi har så kul ihop, vi skrattar åt allt hahaha :) du vet vad jag menar gumman.  Utan dig känner jag mig tom o det är sanningen. Önskar att vi bodde nära varandra :( 


                                                                                    


Jag påverkade Affe så att hon kände att hon också skulle starta sin egna blogg... :)
Hon har velat göra det innan men aldrig pallat. Så nu får jag ngt. kul o läsa fastän jag redan har mina bloggar jag läser dagligen ;)


Så, klicka er in på hennes blogg :  Affe , she´s a real princess, my princess, love u bitch ! :)


- HårModell -

  

För drygt en månad sen blev jag erbjuden att vara hårmodell för en dag av ett riktigt duktig företag (som egentligen inte klipper utan säljer hårvårdsartiklar) dom hade en visning utanför Göteborg, Näs Fabriker. Ni minns kanske där idol deltagarna de allra första avsnitten fick åka ut för att få en makeover o typ gå på spa tror jag det var. Iaf. där ute var. Vi var ett par tjejer, de flesta av oss blev klippta av en riktigt skicklig frisör från Köpenhamn som har en egen salong. Vad jag förstod var den riktigt stor för dom var x antal personer som klippte o dessutom gav de ut såna här hår-frisyr-böcker varje år! Hon visade hennes bok o visade hur hon ville klippa mig. Hon sa att det skulle passa mitt smala ansikte. Det blev jätte fint! Hon fick verkligen fram mitt ansikte.... men jag tyckte efter ett tag att jag såg ut som en "svamp" själva frisyren gillade jag inte men hon var så duktig o snäll!

Nästa gång jag är i Köpenhamn ska jag iaf. titta förbi hennes sallong... dock minns jag inte va sallongen hette :(
Det var ngt. Creative Hair.. ?!

Jag o mitt minne.. vi går verkligen hand i hand. haha :)

Förresten, jag vet att jag har lovat många av er att jag skulle visa bilder som fotografen tog när vi gick catwalk, men jag har faktiskt inte fått dom ...

- Tonight -






Fullspäckad kväll! :)
Tonight is my night...


     

   

- Jag vill ha!! -



åhhh jag vill ha!!!!!!!!!!!!!!!

Cocos behöver endå en flickvän, han juckar ju dygnet runt. haha. :)
Och detta är en dvärgspets. Cocos är ju halv chihuahua halv dvärgspets.
Dock är priset på denna lilla flicka inte så roligt. haha


- MAT -

Kom hem faktiskt tidigare än jag trodde... har hunnit sova en timme o nu fixar jag mat. Är sten hungrig! :)

Imorgon blir det ännu en hel dag i skolan kl: 9- 15, och jag har laddat upp med en fet påse godis till mig o Affe :) haha vi måste ha ngt att äta när vi ska sitta där i så många timmar. vi är bäst!

Jalla ska äta nu. PussHej


- Dags o sova -

Ska upp tidigt imorgon... har heldag i skolan. 9 - ca. 16. :(
Grupparbete o föreläsning. Usch! Kommer va helt död sen.

Hörs imon!

Älskar dig Alain mer än allt annat, du vet om att du är den enda för mig, den jag vill vara med, den jag vill leva med, den jag vill skaffa familj med, den jag vill dö med... du är allt för mig , ALLT! Ingen är som dig, ingen kommer någonsin kunna ta din plats! För du ska vara min resten av livet.. tills den dagen vi dör. Älskar dig mer än jag någonsin gjort! Du är mitt liv, mitt hjärta, min andra halva... ♥
Jag kommer snart hem igen, till dig o cocos.

- Han fryser o Älskar mamma-

       

Hahahaha.. jag o Nermina satt på espresso house för ngr. veckor sedan... o självklart var min älsklings Cocos med mig. Han frös o hoppade upp i min famn för jag skulle värma honom. Så jag tyckte synd om honom o la ner honom i min väska som ni ser på bilden... så somnade han. haha.. översöt hund jag har, våga säga ngt. annat!!! :)

Jag tror faktiskt han tycker om mig mkt, när jag prata i tele med älsklingen så brukar han sätta på högtalaren o då ropar jag Cocos, Hebo, Cocosous (hans smeknamn)börjar han slicka på mobilen o röra mobilen med sin tass!!! Åhhhhh han e sååååå underbar!!!!

- ABSOLUT BÄST -



 


Den bästa låten just nu .... får inte nog.

- Syskon? Gifta? Bästisar? Bitchar? -

                  

Idag fick jag o Affe den absolut roligaste kommentaren av en kille i vår klass. Han frågade först om vi känt varandra länge. Vi bara nej, vi lärde känna varandra för 3 månader sen. Han trodde vi ljög haha. Så sa han: ni är som ett gammalt gift par, ni avslutar varandras meningar, har så kul ihop o tjabbar som en gubbe o hans kärring. hahaha 

Det är faktiskt sant.. vi har jätte kul ihop hahahah.. vi skrattar sååå mycket under hela dagen !

Love sis !  ♥
(vi är allt som står i rubriken hahahah)


- Associationsrätt -

                                                                    

Kom nyss hem från skolan. Vilken jobbig dag alltså... har haft föreläsning i 5 timmar! Är totalt död i huvet. haha.
Inte så kul o hålla på med associationsrätt ... Nermina, minns du när vi höll på med det för ngr månader sen? Med Staffan? haha vi tyckte de var såååå tråkigt att babbla om AB, HB, Stiftelser m.m .. O nu gör jag det, igen! haha.. fast utan dig sittandes brevid mig i skolbänken   :(

Jag ska iaf. laga mat nu: kyckling o curry med en massa matlagningsgrädde. :)
Efter det ska jag ner till ICA o handla... Sen blir det softis resten av kvällen!


- Jag saknar det/dig -

Livet var så mycket roligare när vi var yngre. Allt för oss handlade om att spana in skolans hetaste killar, snacka skit o skratta åt allt. Kasta tomater på varandra på hemkunskapen, dricka grädde haha, äta kolasås, skriva kärleksbrev, skriva på killarnas skåp, ta låååånga promenader, umgås hela dagen i skolan, snacka i telefon på kvällen i timmar och att aldrig få nog av varandra. Det var tider det... 
VI blev aldrig osams, eller jo, en gång på avslutningen i 8an. haha,minns du?

Just nu vill jag ut o promenera, vill du hänga med?

Vi har alltid något att kackla om, än idag är det snack om kärlek o killar. Dom j-vla svinen! haha dom tar alltid vår tid.
Men det är så skönt att ha någon som dig, någon som fungerar på samma sätt, som tänker likadant.

Saknar dig min alban....  ♥


Nästa Blondinbella?

                    

Någon sa till mig för några dagar sen: Vadå, tror du att du ska bli som Blondinbella? haha... nejnejnej! Gjorde inte bloggen för att tjäna pengar o starta en massa företag.

Anledningen till varför jag börjat blogga beror på mitt nya liv. Jag flyttade från Helsingborg till Göteborg i slutet av augusti månad. Kom in på min drömutbildning: Juristprogrammet. Jag är hemma i Helsingborg typ varannan veckan och då vill alla jag känner där hemma träffas o alla frågar alltid hur är det med dig, vad händer i Göteborg, hur går skolan osv.

Jag beslutade i förra veckan att det enklaste för mig är att skaffa en blogg där jag kan skriva om mina dagar, lägga in bilder o visa allt som händer i storstaden.

Så tanken är att vänne och familj ska följa mitt nya liv (men även alla andra som tycker det är intressant o kul).
Just därför kommer jag nämna mina vänners namn väldigt mycket här i bloggen. Tveka INTE o skriva till mig, det gör mig bara glad!! Det är så otroligt ensamt i Göteborg...

Så, vem DU än är, säger jag bara: Välkommen ! Välkommen in i mitt liv !  :)


- Bilder från fredagen -


                  
                    Hemma hos Affi...


                    
              Denna gigantiska skärm på avenyn kan  man spela ngt spel typ, ni ser de står 
              GameOver för ja förlorade..

                    
              Här spelar Affe...

                     
              En Affi-pose mitt på avenyn. hahaha

De övriga bilderna var inte så snygga såååå ni får nöja er med dessa..  ♥


- En bild säger mer än tusen ord... -

                                         
                                              Världens underbaraste hund, min hund, Cocos.


      

- Usel Kväll -

                 
                                                                         (I höstas efter pubkvällen i universitetet)

Vaknade för en liten stund sen. Solen skiner o himlen är blå, men sååå kyligt. Ska endå sitta hemma idag o softa är helt slut efter helgens spring.

Igår kväll blev inget kul. Jag kom in på stan runt 9 men satt inne på centralen en halv timme för att vänta på Affes kusin skulle komma. Men hon hade tagit spårvagnen raka vägen hem till Affe. Så jag hoppade på första bästa spårvagn till Affe. Egentligen skulle dom möta mig vid spårvagnsplatsen men nej, affes kusin skulle sminka sig o klä på  sig. Och eftersom att jag inte klarade av att stå där ute i kylan o jag orkar inte gå upp till Affe som för övrigt bor högst uppe på en backe som är typ 90 grader brant och man måste gå typ 40 trappsteg upp så bestämde jag mig för att hoppa på spårvagnen tillbaka till centralen. Men efter 5 minuter ringer Affe o säger att dom ska gå hemifrån. Jätte bra tänkte jag o gick av på avenyn. Sen gick jag själv en runda på avenyn o det var ganska lite folk ute igår.

Efter typ en halv timme kommer dom! o jag frös o hade ont i fötterna. Då ville hennes kusin att vi skulle in på ngn klubb. Men som tur var, var det 25 års gräns. Då ville hon vi skulle in på ngt annat ställe, tror det hette Bulevard. Men jag ville verkligen inte festa det är väldigt sällan jag gör det utan min älskling, för det är helt fel tycker jag! (och det är min åsikt) Efter många om o men så drog vi till vårt fik. Fast där satt vi i max 40 minuter sen ville affes kusin o hennes killkompis som också var med dra. Jaa, då gick vi. När vi kom till avenyn igen tog jag spårvagnen till centralen o satt där inne o väntade en halv timme på min buss hem. Så det var verkligen ingen rolig kväll! Och vi tog inte en enda bild :(

Ska lägga upp bilderna från i fredags senare idag...

- Home -

Hemma igen efter dagens äventyr. Tyvärr blev det inga bilder idag... :/

Blev istället shopping , en julklapp till mamma och två julklappar till MIG själv !

Ska strax börja fixa mig. för ikväll ska vi ut o göra gatorna i Göteborg osäkra.. haha. Ska ta bussen in till Affe runt halv 9. Sen möter vi upp ngr. tjejer o drar till vårt älskade ställe Tin-Tin, sen vet vi inte vart vi ska.. men det löser sig! Göteborg är överstort, finns alltid ngt! Kameran är med oss ikväll igen, så bilderna från igår kväll o ikväll lägger jag upp imorgon så ni där hemma och alla andra kan njuta av underbara bilder från Götet. hahaha :)

Nu sitter jag o kollar på The Hills på mtv. Ska kolla vidare o äta kebabpizza snart muuuuums !

Vi kanske hörs senare eller så får jag redan nu önska en trevlig kväll!

- At Affii -

                                           


Nu är vi hemma efter att ha sprungit runt på stan i 4 timmar. Vi hade iaf skit kul! haha.. Affe du fattar vad jag menar!
Vi drog o fika på Tin-Tin (ett av Göteborgs populäraste fik typ). Där raggade killarna för fullt, och en kille stannade upp o glodde på oss när han skulle gå o ville att jag skulle följa med honom. Men nej tack. Har en älskling o det räcker gott o väl! ♥
Efter det promenerade vi längst avenyn som förövrigt är en mysig, lång väg/gata. Där springer alla runt på helgerna. Och till slut drog vi in o åt på McDonalds. Alltid så gott på natten. En kille gick efter Affe o pratade med henne i en kvart. Fy vilken stalker. Han plockade fram två 500 lappar för att visa att han hade pengar, helt störd. 
Sedan satte vi oss på spårvagnen o åkte direkt hem till Affe. Nu sitter jag här med en påse Saffrans Gifflar.

Imorgon ska vi upp rätt så tidigt o in på stan o shoppa!! Jag ska raka vägen till Mango o Zara. Dom finns ju inte Helsingborg.. får inte glömma gå in på Peak o kolla en jacka älsklingen hittade i Malmö.
 
Lägger upp bilder från ikväll imorgon mina kära vänner, så ska jag visa vackra Göteborg.

Och dessutom ska vi fota under shoppingen imorgon, så det blir en massa bilder för er del imorgon.

Sabrina, jag är jätte ledsen att jag missar din fest ikväll, ville verkligen fira din födelsedag tillsammans med dig, som jag gjort de senaste åren!

God natt ♥


- Dags o dra snart -

Sååå där, då var man klar med det mesta! Skönt det iaf!

Ska upp o ta på mig , fixa mig lite o kolla när bussen går in till Göteborg. Får inte glömma handla med mig lite gott-gott på ICA också, måste ju äta oss feta ikväll, hahah.
Skriver senare ikväll när ja väl sitter hos Affiiiiiii! Hörs!

- Miss u -

                                               

Nu är jag uppe. Vilken j-vla morgon jag har haft, grannarna borrade klockan halv 8 på morgon o höll på en hel timme, sen kommer min moster o pratar överhögt i telefon runt 11. Jag som bara ville sova ut på min lediga dag...

Har iaf, en massa saker o fixa... måste hinna till Affe innan dagen är slut. Det är jag o Affe på bilden ovan. (jag gör alltid fula miner när hon vill att vi ska ta bilder, bara för o gå henne på nerverna hahahah)
Saknar Dig Alain...

- Äntligen klar-

                                                      

Nu var nog allt färdigt med bloggen... Hjälpte också Emma-Klämma med hennes header, så nu är den på plats!
Lyckades dock inte ändra inläggets textfärg. Jaja, får ta itu med det imorgon. Är ju ledig, så det är toppen!

Men har en del saker att göra, ska sova hos älskade Affe imorgon. ÄNTLIGEN säger jag bara! Vi kommer ha så kul! hahaha.. du vet vad jag menar gomman.

Imorgon ska jag:

- Äta super god frukost (som jag inte ens själv vet vad det blir)
- Ringa konsumentrådgivaren
- Måla naglarna
- Packa väskan
- Läsa civilrätten (om det finns tid över)
- Laga mat
- Städa
- Byta lakan m.m
- Åka in till Göteborg runt 4 tiden
- Sova hos älsklings Affe och
äta oss feta under heeeeela kvällen

Mmm.. undrar om jag inte glömt ngt. nu.

- Brand New -


Hello!

Har suttit med bloggen nu i X-antal timmar. Ni vill verkligen inte veta hur lång tid det tagit att snygga till den, men jag måste säga att jag är jävligt nöjd!! haha.. jag hoppas också NI är det ?!

Men nu ska jag fortsätta är inte rikigt färdig än....

Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0