MALMÖE IDAG

Heeeeeej ! Kom inte in på min blogg igår, sidan laddades inte ? aja, idag funkar allt som det ska.

Idag ska jag & babe till malmö. Det blir lite shopping & lite mys där borta. Jag har vatt uppe sen 5.30 imorse så är rätt trött nu, va och jobbade i ngr timmar. Men nu hinner jag inte uppdatera... utan gör det senare ikväll :D

Ha en trevlig dag!

TOPPEN, UNDERBAR, SUPER BRA DAG !

Då sitter man här en fredag kväll. Är helt utamattad efter dagens jobb. Men vet ni vad? Jag har haft sååå j-vla roligt idag!!
Jobbade i ca 8 timmar och tiden gick så fort. På andra arbetsplatser går tiden så långsamt. En vanlig arbetsdag på 8 timmar känns som en evighet. Men idag har alltid gått super bra & rullat på !

Jag visste inte att det kunde kännas så här med att jobba med ngt JAG tycker är kul. Jag är på rätt spår. Jag vet vad jag vill. Det känns underbart.

Sminkade typ 12 tjejer idag. Det var jag & en annan makeup artist, Lisa och frissören Rebecka. Vi fungerade väldigt bra ihop. Bra samarbete! :D

Imorgon jobbar jag också 10-18. Vi har lite färre modeller imon att sminka men det kommer iaf. bli lika kul.
Jag kommer få bilder sen från fotografen och ska se om jag får lägga upp dom på bloggen :D
Jag gjort olika sminkningar, sotningar, typ enklare sminkingar med inte så mkt färg, sminknar med mkt färg, min "godis-sminkning", en vacker sminkning med perfekta röda läppar och mycket mycket mer ! Ni får vänta & se !

Och imon ska jag fota lite under dagen så jag har ngt att visa er nyfikna söta läsare ;D

Nu sitter jag iaf här och tittar på en dokumentär om Mickael Jackson på svt1. Har sett den förut men bara måste kolla på den igen! Så jag ska fortsätta med det,för den slutar snart. Kanske återkommer....


R.I.P MICHAEL JACKSON



Dagens första inlägg tillägnas så klart Michael Jacksons, och hans tragiska bortgång. Jag tycker det är helt sjuk att han är död.
Har vatt inne på en hel del bloggar idag & alla nämner detta med hans död.

Jag som alltid velat gå på en av hans konserter, men nu kommer det aldrig bli av! F-n, the king of pop is gone.
Jag tror nog hela världen sörjer hans bortgång idag, ock lär göra det i resten av sina levande dagar. Han har påverkat så mkt med hans musik. Och jag älskar verkligen hans musik! Jag tror vi alla kommer minnas honom resten av våra liv...

LIGGA & STEKA

så där ja, har vatt uppe sen 10 imorse. solat ngr timmar på baksidan. rastat doggyn, duschat & ska jag plugga. orka.
marcello rignde & fråga om vi skulle ses på stan men jag tackade nej, iom. allt plugg. ligger redan efter.

men hoppas du kan imon cello efter klockan sex ?? då blir de kaffelatte, horcigg & en massa snack. :D

näe, nu måste jag få ngt. gjort. bajjbajj


GULLEPLUTTEN



Så här söt är min hund just nu hahaha ;D Liten hårboll...

ALLA GLÄDJS INTE ÖVER DIN FRAMGÅNG



idag pluggade jag + solade jag på baksidan i 4 timmar. satt o läste fysik samtidigt som jag sola, smart tjej va? :)
fick skit mkt färg... krämade in mig i min cocosolja idag igen.

sen så bar det av mot stan för att träffa fotograf micke. vårt lilla möte gick bra & vi va helt överens. på fredag jobbar jag nere i gallerian på kulla (åhlens) och ska ev. jobba där lördag också. Det blir fullt ös då. Varje modell ska bli sminkad & få håret fixat & fotas allt under 30 minuter! Shit, alltså... joo men det ska jag klara av ! Vi får hoppas att det går super bra, för då ska ni få höra en fortsättning på denna historia...

Jag har suttit och väntat på min tjejkompis i 2 timmar som inte dykt upp ännu. Tack för det.. lova mig inget nästa gång. Vet att du läser detta så hoppas du känner dig träffad !

ENSAMHETEN BEHÖVS IBLAND

Nu ska jag börja röra på mig. Kanske dra hem till grannen eller så tar jag en promenad runt stan. Igår kväll promenerade jag på söder sen så tröttnade jag och gick ner på kulla gatan. Satte mig på en bänk vid det där stora vita huset där man alltid annordnar studentfester. Det fanns en jätte fin vatten fontän typ. Så där satt jag och rensade mina tankar. Det gick en timme sen så började jag röra mig hemåt igen.

Sov gott.

EFTERLYSNING !






Är det ngn av mina läsare som vill ställa upp som modell, till en plåtning jag ska göra?
det enda kravet jag har är att du ska ha fina blåa eller gröna ögon. gärna med en viss intensitet, för detta ska bli en grym fotografering med en massa fjädrar. mer än så avslöjar jag inte .. ;D

VECKANS TIPS !



Det vanligaste sättet för att få längre/fylligare fransar  idag är att använda lösögonfransar. Men ibland är det inte kul att hålla på & mecka med limmet och sen så limmar man fransarna fel m.m.

Jag brukar göra en grej för att få längre fransar (jag har redan rikligt med fransar...). Jag kan ju nämna att jag har testat marknadens allra flesta mascaror och inga, aboslut inga gör  u n d e r v e r k på mina fransar, förutom 2 st mascaror från  L´oreal.

Men det jag brukar göra är att först  lägga ngr lager mascara, dutta fingret i potatismjöl och dutta på fransarna och till sist avsluta med ett lager mascara igen. Jo, det funkar faktiskt!  Vill du ha f y l l i g a r e  fransar så lägg lite potatismjöl precis på fransar. Vill du ha längre fransar lägg bara potatismjölet då på topparna av dina fransar. Se bara till att avsluta med ett rikligt lager mascara för att det vita inte ska synas ! :)

VECKANS TIPS !



Detta tipset berör er som har lösnaglar eller akryl gel. Det bildas oftast ett litet mellanrum mellan nageln & gelen. I detta mellanrum samlas lätt skit, så som foundation. Hur mycket man än petar kan man inte få bort detta och så ser det bara smutsigt ut som bajs.

Men ta fram vanlig klor som används till städning i hemmet. Häll upp lite klor i korken till flaskan och doppa nageln/fingret i kloret. Vänta ngr minuter så ska ni se att skitet har försvunnit !

LOVELY

jag gick förbi ngn lampbutik på stan häromdan. titta vilka fina lampor det fanns i skyltfönstret!



blev helt såld på denna... tror den kostar typ 2000:-.
men den ska jag iaf. köpa & ta med mig till litauen. måste ha den!



den här lilla lampskärmen va också lika söt, och billig, 298 :-
jag vill ha två !

SOL, VÄRME, SOLBRÄNNA



så här har jag spenderat min dag. fysik böcker, fete miniräknaren, kalender för att planera in en massa & kex choklad.

dessutom har jag solat i ngr timmar på innegården. idag hade jag med min cocosolja som jag köpte i turkiet förra året,, som jag kletade på armar & ben. f-n va jag blev brun !! imon blir det mer solning på baksidan & ännu mer plugg. :/

sen så åkte vi ner till hamnen för att träffa fröken j + 2 tjejkompisar. där fick det fick bli en glass på hauffes.
ikväll händer inget alls, vi tänkte gå över till babes killkompis som köpt en lgh här brevid oss & bara softa. eller bara titta på tv...

HATE 3

jag har världens kassaste internet. det har strejkat ett bra tag & nu fungerar de i 5 minuter sen lägger det av. åh. hatar 3 mobila brendband.

jag får återkomma imon. tyvärr.

YOU´VE GOT MAIL

egentligen skulle ja uppdaterat lite mer idag men när jag såg att solen sken ville jag bara ut. satt och slappa på norra hamnen i x antal timmar. satt & rensa mina tankar ett tag tom. jag insåg en hel del... va komplicerat allt är ibland.

en kul grej idag var att jag fick ett mail av en rätt känd fotograf i helsingborg (tror jag han är iaf) mikael heter han om jag inte minns fel. till helgen ska modellagenturen anotherprettyface ha ngn slags modell för en dag grej och han frågade om jag ville ställa upp på ett samarbete & sminka modellerna, jag får bilder & ev. pengar för jobbet, låter skojigt ! :)

så vi ska träffas i veckan och snacka lite... annars har jag suttit med mitt block och kladdat upp div. sminkningar , och då pratar jag om extrema sminkningar, ni vet sånt som jag gillar ! har en fotografering om 2 veckor sen så ska jag & min favvo fotograf stefan också planera in ett par plåtningar. fullt upp typ.

nu måste jag sova, ska upp tidigt imon, har en hel del plugg denna veckan :/
vi höres imon, jag ska se till att uppdatera då !

REDIGERADE BILDER FR. FOTOGRAFERINGEN

här kommer två redigerade bilder från fotograferingen med claudia.






F U C K

mitt internet fungerar inte där hemma. sitter hos mamma just nu & är skit sur. hur f-n ska jag klara mig utan internet till måndag? :/

aja, hade en kund idag. mammas vännina skulle på bröllop & ville ha en svart snygg sotning, lätt gjort för min del & hon ble super nöjd :) extra cash är aldrig fel...

nu lär ni inte höra ngt ifrån mig på minst 2 dagar :/ om jag inte bloggar hos mamma...

EMPTINESS

det är så jobbigt när man känner saknaden av något utan att man själv vet vad det är. att känna sig tom, tråkig, dyster & hängig är surt. men ännu värre är känslan av att man behöver något/någon utan att veta vad denna någon/något är.

tröstshopping gör en glad för stunden, ett rolig skämt som får en att skratta f ö r g y l l e r dagen men vad gör en glad för e v i g t ? eller jag kanske ska säga vad gör en glad i livet? vad är lycka?

någonstans längst vägen tappade jag min glädje, min gnista, min kärlek till livet. jag tar mig igenom dagarna, veckorna t.o.m åren men det känns tomt. det något  som jag förlorat vet jag inte själv om det är en person i min närhet eller något som jag önskar att jag hade, typ cash. att älta allt gammalt börjar bli ansträngande för mig. jag vill ha en vändning i mitt liv, jag vill att något ska hända. jag vill träffa någon som kan stå mig nära, tjej eller kille, det kvittar. jag vill, jag vill, jag vill...

jag är ett enda stort frågetecken som varken vet in eller ut. jag väntar på att the big day ska komma, men vad ska hända denna dag egentligen? vad är det vi går och väntar på? alla har vi drömmar. vissa av oss vill bli r i k a andra vill komma på vad de vill syssla med resten av sina liv.  vi väntar på att den rätta tiden ska komma. vi väntar på tiden... men det är helt lönlöst. vi slänger bort våra liv för att sitta och vänta på vår tid. jag tror det är dags att ge sig ut och ta tag i livet. ta tag i det man vill, vill man att något ska ske får man se till att det sker. inte sitta och vänta på att tiden ska utvisa det ena & det andra.

fast ibland är det enklare att låta tiden utvisa det. om man kanske innerligt hoppas riktigt mycket så blir det som man vill? fast... vad är det för i d i o t i,  att man intalar sig själv att det kan bli på ett visst sätt bara man håller tummarna riktigt hårt? den som vill vänta på tiden kan ju göra det, men var då beredd på att du slänger bort dina dagar på att invänta d i n  t i d.


AIN´T NO ONE I CAN COMPARE YOU TO

idag skulle jag åka till malmö för en fotografering men den blev inställd. modellen var sjuk. fotografen sa att vi skulle ta det så fort han fått reda på vilken tid modellen kan. det blir säkert bra...  och den fotograferingen som skulle vatt i söndags sköts upp till slutet av nästa vecka istället - längtar redan !

nu så sitter jag och försöker plugga, hela dagen har gått till spillo och jag har ångest nu. har fysik prov imon och jag fattar nada ! dock nu ska jag ut en sväng med min favvo tjej som jag saknat som f-n nu när hon vatt bortrest.

jag lär väl återkomma ikväll och har lovat mig själv att publicera två stycken veckans tips, bara för jag vatt så dålig på det !


ÄLSKLINGS COCOS


jag & cocos för ngr timmar sen...
han kröp ihop precis intill mitt huve när jag sov och ville sova med mig.


Nu har ni mkt att läsa och många bilder att njuta av haha :D
jag ska ta mig min kvällsfika nu. Imorgon ska jag till malmö, ska träffa en fotograf som jag haft kontakt med i ngr veckor, utanför turning torso. Det blir modell-för-en-dag fotografering och jag agerar make up artis såklart !

Hörs imon, då får ni se ännu mer bilder woho :D

SÖNDAG

I söndags gjorde jag absolut inget !

Jag & Cocos promenerade ner till babes jobb för att vänta på honom, men ist. gick jag en längre runda ner till hamnen för att gå in om espresso house & köpa en chailatte + scones.

Sen så satte jag & cocos oss på hamnen helt ensama och kopplade av... ibland behöver man rensa sina tankar lite.



mat...



Cocos...



Sen gjorde jag en inbakad fläta på cocosus

Och så var denna tråkiga dag över...

LÖRDAG

I lördags var jag uppe tidigt för att hinna ner på stan så jag kunde köpa rekvesitan till söndagens fotografering, men den blev uppskjuten lördagkväll då fotografen ringde och sa att modellen är sjuk. tråkigt värre, men vi skulle göra det om 2 veckor ist. :D

Jag hittade ändå inte allt smink som jag behöver till fotograferingen i lördags, i HBG finns ju inte ett skit!! Jag vill ha en chockrosa skugga, är det så svårt att hitta ?!

Stressa mig hem för att en tjej skulle komma över för att bli sminkad till ngn gala som hon skulle gå på i danmark,
det gick bra och så satte jag igång med att göra mig själv i ordning. 

Sen på kvällen var det middag för Diana på Byblos...
Jag hade festens coolaste sminkning, hade gjort leopard fläckar på ögonlocken, fick många komplimanger om det under kvällen... :D



Så här glad blev födelsedagsbarnet när vi sjöng för henne...



Så fotades Kristina, jag & Clara utanför restaurangen.... lekte lite fina ;D



Jag & Kristina hade lite mysigt bland DIanas presenter...



Jag ville hora mig lite framför kameran...



Syns mina leopardfläckar? F-n att min kamera är så kass :/

And that´s it !

SISTA DAGEN PÅ MAKE UP STORE

I fredags tog vi examen, och jag är nu en, diplomerad makeup artist. Det känns helt underbart!
Däremot tycker jag att det är lite tråkigt att det inte är lika lätt att få/hitta ett jobb där jag kan sminka hela dagarna långa, men jag försöker iaf :/

10 veckor på Make up store har gått fort som f-n  ! känns som vi började igår faktiskt... men jag är faktiskt väldigt glad att vi är färdiga. Det började bli lite tråkigt och jobbigt, ni kanske vill ha en utvärdering på kursen där?
Det är många som har frågat mig hur utbildningen vatt m.m. och jag har inte direkt svarat på det. Men jag kan berätta det för er lite senare....

Iaf. vi var i skolan i knappt 1 timme sen stack jag & therese, för hon hade bråttom hem till HBG, och vi ville åka tillsammans på tåget för sista gången. Jag kom hem senare, bytte om och skulle ner och titta på studenterna i ösregnet, missade dom jag kände :/

Jag och babe var och åt matByblos sen fikade vi på ngt ställe vid rådhuset och så drog jag mig ner till Hjälrup för en fotografering. Denna gången fick jag maka en "äldre" som hon kallade sig sj. Strax över 30 år...

Det tog sin lilla tid för fotografen är som han är haha :) Jag kom hem vid 11 och ville bara sova men mitt hjärta tvingade med mig ut. Fast än jag inte ville !! Vi drog till Bulls och det blev en bra kväll till slut.

Jag & Joseph spelade på spelatomaterna där, vi la i 40 spänn och vann.. gissa hur mkt...
950 kr !! F-n va vi va glada resten av kvällen.. vi delade så klart på pengarna... en 500- hundring var lixom. :)


Nu ska ni få bilder från dagen .....



snodde en bild av sandra, här är 5 av oss tjejer efter att vi fått våra diplom,
och mitt hår ser bajs ut på denna bilden...



här har ni våra lärare, bella, heidi & aimee (som är från hbg).



Söta therese på tåget hem...




..och söta jag. Eller kanske nasty jag?
Mitt hår lever sitt egna liv tyvärr...



när jag kom hem hade babe en suprise till mig,
en god Sacher tårta från Fahlmans. GottGott !




Här är den "äldre" modellen jag sminkade, Jessica.
Hon va jätte glad för hennes sotade ögon, och då blev jag också jätte glad :D



Här är en suddig bild på Joseph, om han visste jag
 la upp den skulle han slå mig haha,
men jag gör det bara för att han är ett mongo !
Så sur va hann innan jag kammade hem vår vinst på 1000:- !

Det var allt för denna dagen !


JO JAG LEVER

Hej här kommer jag....  Nu blir det inläggs bombning !

JOBBJOBB

Tanken var idag att jag skulle hänga med min älskling på stan & shoppa lite, men nu blev det ändrade planer.

Min chef ringde och väckte mig klockan 12 för att fråga om jag ville jobba... jaja, har ju inget bättre för mig svarade jag haha :)  Så för min del blir det lidl idag... jag ska bomba med inlägg senare ikväll, typ vid 8?
Håll utkik ! :)

HEJ, HEJDÅ

Ingen uppdatering alls här överhuvud taget. Men denna helgen har vatt maxad, alldeles för mkt har hänt !

Allt kommer upp imon och en hel del bilder vill jag lova... dags att sova för min del nu.

ÄNTLIGEN VAR MAN UTBILDAD & DIPLOMERAD MAKE UP ARTIST


 mitt diplom...

I did it ! Min första riktiga utbildning är avklarad, nu är det bara läkarutbildningen kvar & så har jag gjort mitt här i livet haha :)

Men jag är sååå glad just nu, jag har klarat av detta och dessutom har jag en fotografering ikväll. Min man köpte en tårta till mig för att fira min lilla examen men först ska vi ut & äta sen kolla på dom stackars studenterna, kan det bli bättre?

Jag kanske uppdaterar ikväll annars får det bli imon e.m. Ha en toppen fredag för idag ska jag fira. puss!

TOPPEN DAG MED SÖTA AISA

Efter sminkningen idag så var jag o aisa och käka på ngt thai ställe i malmöe. Asgott mannen! Och billigt !
Så tog vi tåget hem och bara babbla en massa, va uppe på mc och åt maräng swiss glassen, och jag beställde dubbel sats i glassen haha, vadå fetto? Vi blev iaf, kvar där rätt länge och satt och snacka en massa.

Efter det var det raka vägen hem till lilla hunden som vänta på mig, va ute med honom, bytte om skulle börja plugga men då ringde mammi. Babbla lite med henne och fortsatte sen med mitt.

Imorgon tar jag examen, då blir ja en "riktig" makeup artist !!!  Sen så tar dom ju studenten hemma i HBG också så ska raka vägen hem för att titta på studenterna, hoppas bara dom får fint väder imon...

Runt 18.00 ska jag vara nere i jakriborg för att sminka inför ännu en plåtning, så det ska bli kul. Tillbaka hem till helsingborg och festa heeeela natten lång.

Dags att sova. NattiNatti

Dag 37,38,39,40 på MAKE UP STORE

Det här med dagarna på skolan har blivit lite fel... grejen är att 2 dagar så gjorde jag inget eget inlägg för resp. dag.
I.o.m jag inte hade ngn modell dom dagarna. Därför har det blivit lite fel med dagarna.. jag tror vi har gått i skolan mellan 42-45 dagar...

Enda sen i måndags har vi haft prov-dagar som har sett ut på följande sätt:

Måndag:
praktiskt prov 11-13. (80tals sminkning + brudsminkning)
Tisdag: toretiskt prov 11-13.
Onsdag: praktiskt prov 9-11. (40tals sminkning + göra lancomes höst makeup)
Torsdag: praktiskt prov 11-13. (tidigt 70tal, som skulle övergå till catwalk sminkning, med temat paradis + svart/vitt foto)
Fredag: EXAMEN !

Jag har ju skrivit lite om proven men inte visat bilder,
idag tog vi faktiskt ngr bilder, jag & aisa.

 

tidigt 70tal, sminkningen kallas "blåklockan"... ljusblå skugga och glitter.




läpparna ska vara oranga. Vilket problem det var att hitta ett orange läppstift . till slut hade jag inte tid att leta så jag tog en orange ögonskugga och la det hastigt på läpparna och toppade med ett genomskinligt lipgloss :D



denna sminkningen skulle snabbt övergå till en catwalk sminkning med paradistema.
vi hade ju inte så mkt tid på oss så fick komma på en snabb & enkel lösning utan att tvätta bort 70-tals sminkningen.



sen var det dags för svart/vitt foto. tvyärr orkar jag inte göra om bilden så den blir svart & vit så ni kan se det riktigt resultatet. men man ser iaf.



och här har ni läpparna till den sminkningen !


BILD FRÅN PLÅTNING


..titta vad jag lyckades göra, äntligen får ni se !

Modell: Claudia Boysen
Fotograf: Stefan T.
MakeUp Artist: Jag

Bilden är inte redigerad än! Resten av de redigerade bilderna kommer senare :D
Och fotografens hemsida har inte uppdaterats på 6 månader sa han haha !

TRÖGA BLOGG.SE

Försöker lägga upp en bild från gårdagens plåtning men det funkar fortfarande inte? Helt mysko.

Ska plugga en stund till babe kommer hem. Jag bloggar senare tonight.

Har dessutom bilder från dagens sminkning... :)

INGEN BILD

nu kommer jag göra er lite besvikna, men jag kan inte lägg upp bilden från dagens fotografering :/
altid så med bloggen, när man vill upp med bilder så går det aldrig , bajs också.

BABBEL

Jag är helt uppe i varv just nu. Är super trött och vill sova men behöver en kopp te och ngr kakor först.

Imorgon har vi vårt sista praktiska prov, sen är allt över!  När jag kommer hem imon ska jag till lenhudansiktsbehandling och bara njuta i 60 minuter , det förtjänar jag. Sen på kvällen ska jag ut med Therese, det är hennes sista kväll i skåne sen så åker hon hem till Tranås igen, tråkigt nog.

lördag blir det fest för Diana som blir 18, nere på Byblos, jag ska äta god mat haha, och på söndag har jag en fotografering och bäst av allt är att jag har fria händer så får göra vad jag vill, idéer bollas runt i mitt huve nu, det ska bli så kul!!
Jag minns inte ens vad jag vill skriva på bloggen just nu så jag drar mig ist. Ska först slänga in en bild från dagens fotografering.

HÄR HÄNDER DET GREJER


Fotografens kamera idag, han bad mig hålla den en stund för han skulle mecka med blixten,
och han sa jag skulle försöka att inte tappa den för den kostar 100.000 kr ! En kamera för 100.000 kr ?


Herregud vilken händelserik dag ! Ska försöka sammanfatta allt...

Försov mig en hel timme imorse, kom sent till skolan & till mitt prov, första sminkningen gick åt helvete, andra sminkningen gick skit bra, tvättade mina penslar och tog tåget direkt till Hjälrup där jag skulle träffa modellen & fotografen, vi fotade en massa, jag var hemma vid 8 och missade alltså middagen med klassen + lärarna - men jag är glad ändå !


Vi plåtade i typ 3 timmar men jag var där ute från 14 - 19.  Alltså fotografen bodde typ i ngn liten by som heter Jakriborg? Aja, de va skit fint där ute, en nybyggd "stad" som ser ut att va från början av 1900-talet, skit coolt. Knappt ngr blattar där, så när jag va på väg hem glodde folk helt skumt på mig haha :D

Snackar med fotografen nu på msn, han skickar över en bild från dagens fotografering, ni får se snart...
Vi fotade en bit utanför staden typ i Dalby lr ngt. Ute i skogen sen så fota vi i ngn lokal som håller på att byggas om. Aja, ni får se alla bilder så fort jag fått dom. Men han sa att det kunde ta lite tid för han ska redigera alla bilder först :/

En lite kul grej är att jag nyss fick sms av modellen där hon tackade för idag.
Sen så loggar jag in på min sida och så har fotografen skickat ett mail till mig där han ber mig adda honom på msn och frågar om jag kan ställa upp på fredag för en fotografering !
-
det känns jätte bra att modellen först skriver och tackar men sen även att fotografen frågar om jag vill med på fredag :D
...KLART JAG SKA SMINKA PÅ FREDAG !

EN TRÖG START & 3 NYA JOBB



Nu ska jag faktiskt kolla klart på säsongens sista avsnitt av Brothers&Sisters. Har sköjt ur hårfärgen och det blev skit bra ! Bilder får ni se imon för vi ska faktiskt äta middag med klassen + lärarna... och gissa vad jag ska ha på mig?
Joo, min nya svarta kjol och en tee ! Och klackar såklart :D

Kan berätta lite om mina nya jobb.. det är så klart sminkjobb. Den första har jag redan imorgon i Lund. Det är med hon Victoria Secret modellen som jag träffade på modevisningen i malmö.
Sen på söndag har jag en till fotografering fast i Helsingborg. Det ska då bli närbilder där man kan se makeupen & jag har fria händer :D

Nästa vecka har jag en fotografering i Malmö, en sån här modell-för-en-dag grej... Där har ni mina 3 inbokade jobb hittills, nu börjar allt rulla igång känner jag :) I´m so happy !


ITS ALL ABOUT THE BOOTY



Denna underbara kjolen har jag aldrig sett på GinaTricot förren i förra veckan. Texten på kjolen är lite löjlig tycker jag & alain hatar den haha. Men jag bara ville ha den, materialet,färgen, passformen mmm.. allt är perfekt!
Om ni hade kunnat se hur den sitter på mig så hade ni förstått vrf jag köpte den -  Its all about the booty !

Så när ni ser mig springa runt på stan i denna svarta sak ,så take a closer look at my booty haha :)

SOMMAREN 09 ÄR JAG SOLBRÄND & SVARTHÅRIG



Sitter just nu o glor på Desperate Housewifes & väntar på att hårfärgen ska få verka klart. Det har snart gått 45 minuter och man ska bara ha den i 20 minuter typ, men jag maxar alltid för att få ett intensivt resultat. Idag fick det bli kol svart... min älsklings färg. Det är faktiskt första året på länge som jag inte färgar håret ljusare nu till sommaren.

Men i år vill jag vara solbränd & svarthårig!

BILDER FRÅN SMINKNING

Här ska  ni få två till bilder på Therese från förra veckans sminkning...





ANSIKTSBEHANDLING INBOKAD



Idag bokade jag in en ansiktsbehandling som jag ska gå på, på torsdag eftermiddag, på LenHud (många "på").
Ska bli skönt att få en riktigt djuprengörande behandling. Jag känner att jag verkligen behöver det efter dessa 10 intensiva veckor där vi sminkat varandra varenda dag! Det förtjänar jag ...

Men nu ska jag först dricka en kopp te, äta ngr hallongrottor som jag gjorde igår sen sova. Imon har vi teoretiskt prov och jag är så nervös, lika nervös som jag alltid blir inför prov.

Vi hörs imon, då kommer veckans tips, visa fler bilder från sminkningen med Therese, visa en kjol som jag köpte idag, berätta om 3 nya jobb och lite mer :)
God natt.

RÄDD FÖR DÖDEN

 

För er som följt min blogg ett tag, har ni säkert läst det inlägget där jag skrev om att Henkes brossa är narkoman och hänger alltid där jag bor. Igår stod det på varenda första sida att Henkes bror dött. Nu vet jag inte hur många bröder Henke har/haft, vad jag har hört hade han 2 bröder, nu bara en. Men det jag vill komma fram till är att det känns så konstigt när ngn man ser/springer på varje dag dör. Han gick förbi mig senast för 4 dagar sen..Typ att aldrig mer se den personen igen skrämmer mig. För en dag kommer jag själv att dö och det är den läskiga tanken. Folk bara går bort. Och en dag är det din & min tur. Usch, hatar att tänka så här men va bara tvungen att skriva det... :/

BILDER FRÅN LÖRDAGSKVÄLL

I lördags på national dagen så grillade vi på bakgården, arabmat fick det lov att bli :) Vem älskar inte det då...
Efter det var det bara att börja fixa sig och bege sig ner på stan. Först hamna jag hos Therese & Carro, sen på hampan där det var för kallt för att sitta och slutligen på Bulls.

Hemma hos T&C var det fullt upp, en massa folk och alla nästan helt packade haha, utan jag och sandra dådå :)

Snottar ngr bilder av Sandra tills jag fått bilderna av Theresa,


Här sitter fröken Theresa i Carros knä och kåtar sig haha :)



Theresa & Sandra.



Här har ni Magda från göteborg och ngn. Alltså denna tjejen var aboslut bäst.
Hon hade haft en massa seriösa förhållanden efter varandra och aldrig riktigt vatt singel,
så hon berättade till mig att nu fick det va nog, nu skulle hon f-n bli
lite lösaktig hahaha ! Hon fick mig verkligen att skratta den kvällen...



Näe men vem har vi här? Araben-pamela. Jaja, leker arabisknatt här.
En kille trodde jag var muslim, men nähä du det är jag icke.
Jag sa till honom att han kanske själv skulle fundera på att bli musse,
då sa han att det var därför han fråga mig om jag va det, så han kunde gifta sig hahaha.

Fler bilder får ni se när Therese skickat dom till mig :)


PROJECT RUNWAY



Sitter och tittar på finalen av project runway. Jag bara älskar Leannes kläder! Alla dom plaggen med typ blomblad? Hennes vita kavaj var absolut bäst (på bild ovan). Älskar klädesplagg med höga kragar och verkligen extrema kläder.

Och gissa vem som tog hem skitet detta året? Leanne så klart :)
Perfekt vinnare :)

Idag hade vi vårt första praktiska prov -det gick super bra !
Vi gjorde 80-tals sminkning och en brudmakeup ! 80-tals sminkningen var den vi alla fruktade mest. Den är så j-vla komplicerad - friska upp minnet ? Brudmakeup är alltid enkelt att göra. Det ska vara svaga färger som väljs efter hudton. Det lyckas jag alltid perfekt med! :) Idag var söta Aisa med mig. Vi hade jätte kul men tyvärr kunde jag inte stanna efter skolan så vi kunde luncha tillsammans :/ Tog ngr bilder men dom blev inte bra så kommer inte lägga upp bilder från idag.

Efter vi sminakt klart skulle Aisa shoppa lite på Make Up Store & då kom läraren och grep tag i min arm och viskade: det gick jätte bra idag Pamela.  Gud vad det kändes bra, alltså jag var glad resten av dagen! Grejen är att när jag gjorde 80tals sminkningen för ett tag sen gick det inte så bra, men idag fick jag verkligen visa att jag kan!

Det var det om dagen... nu börjar blogg-inlägg-bombandet .. enjoy !

SÅ TRÖTT PÅ ALLT

Idag blev inget som planerat. Therese var alledels för bakis för att sminka? hahav :)
Och så skulle ja ha träffat en tjejkompis som jag skulle sminka & plåta men hon hade annat för sig typ?

Så jag har ist. lagat mat och bakat. Har lovat mitt hjärta att vi ska ha en myskväll. Jag får återkomma imon.
Förresten, imon börjar våra prov på make up store. Det är vår sista vecka och vi har fullt upp :/ lite skraj är jag faktiskt att jag ska göra fel sminkningar. Men ni  får se bidler från ´provet imon och alla andra bilder jag lovat att visa !

Puss!

SMINKA HELA DAGEN

Vilket mysko väder det är idag. Lite tråkigt. Idag ska jag träffa Theresa & Sandra (från klassen) vi ska sminka varandra & fota lite. För skojsskull :)

Sen ikväll ska jag göra dragmaken på alain. Ni får se allt senare ikväll...

Men nu ska jag äta frukost och ringa tjejerna. Baibai

Dag 37 på MAKE UP STORE





Ni får denna bilden till att börja med... ska lägga upp dom andra bilderna senare ikväll eller imon :)

Men jag är skit nöjd, en väldigt jämn sminkning om jag kan säga så... och jag bara älskar hennes perfekta pussmun.


MAXA MATEN

Imorse vaknade jag vid 11. Var ute med Coco och gick en lång promenad enda ner till kullagatan. Träffade min man på jobbet när han slutat och sen gick vi hem tillsammans.

Nu ska vi snart grilla ute på bakgården. Det blir arabisk mat till max idag... mmm :)
Sen till kvällen blir det antagligen utgång woho :)

Ska strax lägga upp bilderna från torsdagens sminkning ..

SMINKNING PÅ G

Hej hopp !
Idag har jag inte hunnit det jag skulle göra :/ Det blev ingen sminkning.. och jag har inte fått bilderna från gårdagens sminkning heller.

Men jag har en rolig nyhet: Jag har en kund att sminka i malmö om två veckor. Det är ngn som vill va modell för en dag, som man kallar det. Och jag har fått kontakt med en skicklig fotograf så han frågade om jag var intresserad - såklart jag är det ! :D


..Ikväll blir det mysig hemma kväll med massa gottgott som marabous nya sommar special, Mjölkchoklad & frystorkade jordgubbar. Mums!

Ha en trevlig fredagskväll...

MODELL FÖR EN DAG

Har vatt uppe sen tio. Ute och gått en runda med Cocos sen så började jag dagen med att skriva fysik prov... skit tråkigt. men det gick fort, var klar efter ca 2 timmar...  Nu väntar jag på att min man ska komma hem så jag kan göra dragqueen sminkningen på honom, Han får sitta modell idag :D Bilder får ni se senare idag.. annars tror jag inte ngt kul händer för mig idag. Vädret är bajs så man kan ju inte gå ut & njuta i solen :/


Funderar däremot på om jag ska plåta lite med Therese... Jag sminkar & hon modellar ?
Ska nog ringa henne senare idag om inte hon hinner före :D
Hörs senare.


Dag 36 på MAKE UP STORE

Dagen därpå var vårt tema glitter & glamour. Helt underbart ämne !!

Jag gjorde en sminkning på Maria med mkt. glitter... mm.. glitter i tre olika färger: silver, rosa & lila.



När jag sminkat henne och läraren godkänd sminkningen så torkade Maria bort det röda läppstiftet & ögonbrynen m.m.
Då kom jag på att jag skulle ha fotat henne ! :) haha men det blev en bra bild trots allt...





Här ser ni rätt klart de 3 olika glitter färgerna..
Väldigt rolig & najs sminkning !

Läpparna blev helt perfekta. Jag som har/hade såna problem med att göra den "perfekta munnen".
Men det börjar arta sig nu.. och idag var temat Edens lustgård. Superkul!

Tyvärr har min klasskompis bilderna &  jag har inte fått dom än så ni får se imon.

Då ska jag även ha tid över att uppdatera mer... är ju hemma imon :)

Dag 35 på MAKE UP STORE

Jag var som sagt inte i skolan i måndags... hade ingen modell då.
Ska göra drag sminkningen imorgon ist och ska göra den på hemmaplan faktiskt :)

I tisdags var K med mig i skolan.. det var dekorativ makeup och vi skulle arbeta med bla. swarowski kristaller.

Här har ni Emilie







Lite bling-bling :)


I WISH

Sitter och meckar med mina bilder på mobilen, men kan inte överföra dom !!
Ville ju visa sminkningen från idag & igår, men men.. det får väl va till imorgon. Tyvärr.

Vatt så upptagen sen igår, en massa spring hit & dit och hundra samtal efter varandra. Jag fick mitt betyg i kemi a och är inte NÖJD. Jag blev lurad av snubben på jordbruksverket vilket kommer innebära att Cocos inte kan flytta med mig ner till Litauen till höst. Bajs på allt! Åh!

För övrigt har inget kul hänt i mitt äventyrliga liv, men de tror jag ni redan visste? Och förövrigt är jag totally brooke fram till nästa löning. Bajs på allt ännu en gång !

Nu blir det ben & jerrys och tv .

STEKANDE SOL

Åh vilken stekande sol det är i hbg idag! Jag har försökt ringa mina kära tomat men hans mobil är cp som vanligt.
Ringde fröken Mona men fick inget svar, hon sover säkert fortfarande. Egentligen idag borde jag plugga men vem f-n orkar sitta inne i detta underbara väder? Nu ska jag upp & ta på mig fixa mat till ikväll så jag slipper tänka på det sen & därefter blir det stranden/norrahamnen .. :D

DRAGQUEEN

Imon ska jag inte till skolan. Vi har dragqueen makeup och alain som jag ska sminka ska jobba hela dagen :/
Så jag ska göra sminkningen på fredag ist på honom, då ska vi ha en hel dag i malmö igen :D

Somnar snart, bäst att jag går & lägger mig. Hörs imon, PyssPyss

HELGEN I RESUME

Har vatt lite dålig med bloggandet... det blir ju så när man har fullt upp.
Ni ska få en kort sammanfattning & lite bilder :)

Fredag: Kom hem död efter min långa bajsiga dag. Allt var dåligt i fredags. Kollade på tv till klockan 3.30 på natten. Jag skulle egentligen sova vid 1, men sen så började Saturday night fever med John Travolta (tror filmen heter så lr?)  Jag bara älskar alla gamla filmer från 80 & 90 tal! Så jag fastnade framför tvn hela natten...

Lördag: Vaknade vid lunch tid, promenerade ner till kulla med Cocos. Köpte frukost på espresso. Hälsade på min man på jobbet sen gick jag hem och diskade och städade lite tror jag. Pluggade fysik i 45 minuter, woow haha. Hoppa in i duschen & fixade mig sen bar det av mot stan. Såg min favorit Shan the man, han är grym faktiskt. Älskar honom! Men tyckte han va lite torr i lördags :/ han brukar va roligare. Vi var 6 pers. som drog oss till haket för att äta favvo maten. Därefter va det hampan som gällde, men vi ångra oss snabbt & ville cecka in tempel & ångra oss igen så det fick bli tivoli till slut. Var hemma redan vid 3.

Söndag / idag: Vaknade rätt tidigt, handlade på OJ, kom hem & fixade två tårtor som jag skrev om innan. Dom blev super fina. Och det finns bara 2 bitar kvar nu av varje tårta! haha.. vi e feta vi :)



Vill först o främst visa min sminkning igår.
Lekte lite ögonskuggor och mitt aprikosfärgade glitter.
Inte så bra bilder men ni ser iaf maken...



Här har ni min jordgubbstårta... sååå go´!



..och den feta prinsesstårtan, smakar godare än va den ser ut.

Och så har jag inga fler bilder, för mina outfits bilder blev helt kassa så ni får leva utan dom :)

RSS 2.0