idag.imorgon.förevigt


mr. and mrs bond...



idag är det vår dag älskling. 4 år har vi kämpat, bråkat, skrikit, skrattat, gråtit, gått igenom en massa ont o gott. ändå har vi hållit ihop o jag vet om att detta bara är början för oss två. du vet att du är min allra bästa vän, den som jag vet aldrig sviker mig, den som alltid finns där mig för mig och jag finns där för dig med, det vet du. du är den jag kan vara mig själv med, den jag kan vara löjlig med och den jag kan dansa regndansen med hahaha ;D

älskar dig, idag, imorgon, förevigt ! du är mitt allt ! ♥ ♥ ♥


4.u.tomato

   

trippel-pamela fick det bli.
kolla in mitten bilden, typiskt "kenza-leende" haha ;D dock tror jag inte att kenza anstränger sig för att puta med läpparna så där, som jag gör på bilderna, hon är naturligt vacker. men men , var ju tvungen att lägga bilderna då jag lovade min kära tomat det.

M.U.A

 
club cards



den make up artist utbildningen som jag ska gå finns i malmö. skolan heter : international makeup center, de sägs vara europas ledande makeup skola...
de samarbetar med make up store, som är moderbolaget till skolan,

just därför får man ett startpaket med sminkprodukter värde 15.000:- just från make up store , underbart !
och på köpet får vi ett kort som ger oss 40% rabattmake up stores sortiment ! ;D

utbildningen sätter igång den 6e april, 6 dagar kvar !
så det kommer bli mkt bloggande om smink o ni kommer få hänga med mig från starten till slutet o sen när jag ger mig ut på arbetsmarknaden. då är det väl lämpligt att lägga till en ny kategori här - makeup!



  

åh.va.tråkigt

egentligen vill jag blogga men har inte tid för det :/
jag har sattit igång med 2 kurser på komvux, kemi o biologi, jätte kul :/ men men.. det måste göras så jag kommer in på läkarprogrammet.

jag la mig strax innan tolv igår o vaknade elva idag haha ;D

senare idag ska jag berätta om MUA-utb, lägga upp ngr bilder på mig där jag över på "kenza-leendet" (hahaha marcello fattar, lova honom att visa) o självklart nya bilder på lilla kotten, tror jag glömt ngt nu?


näe, nu ska jag sätta igång. bajbaj

hönan

alltså jag har stått i köket i 2 timmar nästan.. lagat mat, diskat vatt nere o handlat lite mat. helt slut, o jag som ville sova.

fy f-n har så ont i halsen, hostar o har mig. o jag är hes som en höna o kan inte prata utan jag viskar ist. kul !

fått frågor om min make up utbildning så jag tänkte berätta om den lite senare.. :D

my.little.secret

nu är det väl dags att jag avslöjar min lilla hemlighet. de närmsta vet redan vad det handlar om...

vart börjar man då, låt se..

1. jag ska hoppa av juristprogrammet,
2. istället ska jag börja plugga på läkarprogrammet till höst, utomlands,
2. den 6/4 börjar jag en make up artist utbildning, i malmö !

mycket på en gång va? haha ;D

först kan jag börja med att berätta att det visade sig att juridik inte är ngt för mig. jag tycker det är så himla tråkigt o äcklande ämne! jag tror jag insåg det ganska fort, redan efter ett par månader men jag tvingade mig själv men till slut klarade jag inte mer o exploderade! att jobba som jurist i framtiden och 30 år framöver är inget jag vill, döda mig ist.
att fatta detta beslut har tagit mig över en månad. jag vill inte bara lämna ngt bara för det känns tufft, jag ger aldrig upp, jag ville känna att jag verkligen inte har ngt intresse för det jag gör/pluggar.

har lekt med tanken om jag skulle börja plugga de ena lr de andra o bollat tanken fram o tillbaka. det jag ganska snabbt kom udnerfund med är att jag är väldigt intresserad av skönhet, hudvård, smink m.m.
funderade ett tag på att bli hudterapeut, men insåg att det inte är ngt jag vill göra resten av mitt liv. när jag väl är 48 ska jag massera kunderna i huvet? orka! make up artist har jag fått höra på många olika håll att det inte är ett yrka man vill jobba med på heltid, det blir mer som en hobby typ. så jag bestämde mig att det absolut främsta o bästa är att bli hudläkare ! öppna egen klinik, jobba med ngt som jag tycker är kul o själv få bestämma, utveckla div. produkter (det är ju en av mina drömmar) är ngt jag kommer göra i framtiden.

men make up artist utbildingen är ngt jag velat sedan sista året på gymnasiet... o jag älskar smink o att göra folk snyggare än va dom redan är, smink är skit kul! ..iom det är en internationell utbildning är det något jag sedan kan jobba extra med under de 6 åren jag kommer plugga utomlands ! jag längtar redan, nu äntligen har jag insett vad jag vill o vad jag tycker om.

den 6 april börjar min utbildning i malmö, o håller på i 10 veckor framöver, tar examen den 12e juni, samma dag som studenten i helsignborg.

så det var väl min lilla secret...

i´ll.be.back

då va jag tillbaka på bloggen igen! äntligen söndag vilket innebär vila.
när man kämpat sig hela veckan vill man ju ut på fredag o lördag o hitta på ngt kul.

fredagen: träffade cello på stan. först drog vi till eh, babbla en massa o snacka om gamla minnen så vi fick skrattattacker. jag kunde inte andas så mkt jag skrattade. vi drog oss vidare till café viva där de va packat med folk. men värst va när jag inte kunde betala med mitt kort! ritkigt pinsamt, hatar sånt. o jag sa till hon i baren jag har pengar på kontot, hon gav mig sån mhhmm-jag-vet-att-du-har-pengar-blick! ville bara hoppa på henne.. men marcello fula sig med henne o sa att dom skulle stå för vår fika! haha :) det löste sig till slut, fick plocka fram ett annat kort. vi drog oss ganska  snabbt därifrån efter att ha kommit fram till vissa grejer som ni kommer få se om ngr månader ;D o skulle ta en runda på stan, där stod en gammal man o sjöng lite o spela på sitt instrument o där ville jag o marcello dansa medan han sjöng men vi gick snabbt vidare. min killkompis ringde o hämta upp oss, körde hem cello o sen va de raka vägen ner till babe på jobbet. vi stängde butiken sen ut på stan. träffade två tjejkompisar o gick runt halva stan, det hela slutade med att vi hamna på mc o åt oss feta.

lördagen: tog en runda med mammi på stan, käkade pizza o sen åkte vi hem till henne där jag somnade, var helt slut körd. åkte hem för att fixa mig inför kvällen, som inte alls blev som planerat. det fick blir tivoli ist för vår del, lite dans o lite skratt o sen självklart ett fint avslut på mc! haha ;D vi kom inte hem förren kl va halv 6 (egentligen halv 5

just nu: vaknade vid 12 men är sömnig o ska gå o lägga mig snart igen. finns ju inget på tv :/ men först ska jag skriva om förändringen i mitt liv o sen så ut med hunden. återkommer snart igen! håll ut! ;D

äntligen.klar

fixat en massa under dagen o nu kommer min belöning, fika på espresso house med min kära tomat ! gud va mkt skit snack det kommer bli nu hahaha ;D

happy.birthday

ARJETA
 

idag fyller min arjeta år. grattis babe!! ♥
hoppas du får en underbar dag med en stor fet tårta ;D
glöm inte inviga systembolaget haha ;D
vi ses fram mot kvällen gumman... ♥

frihet.planering.kärlek

försökte lägga upp en dagens låt video men det gick inte.
ska sova snart...

men nu blir det seinfeld därefter sex and the city o självklart kvällsfikan ;D
o jag o babe ska planera vår 4 årsdag lite också..

imorgon är dagen jag väntat på sen flera månader tillbaka. äntligen, jag är fri !

sunset.het

och denna har jag velat köpa sen 2 år tillbaka men aldrig gjort det..
undrar om den säljs fortfarande.. ?



escada. sunset heat

dofter



este lauder. beyonde paradise ( detta är min absoluta favorit och har varit det i 3 år)



gucci . envy me




gucci. by gucci



dkny. red delicious



dkny. be delicious




escada. vet ej va den heter?





ysl. young sexy love



paris hilton. fairy dust

lukta.gott

 

min nya favorit doft är paris hiltons fairy dust. alain kom hem med den till mig i förra veckan o jag dog. alltså den luktar så underbart gott!! har använt den varje dag sen dess.
har en del dofter hemma, men jag tröttnar väldigt fort.... ska slänga in ett inlägg om de senare.
men denna är verkligen ngt. som måste testas!! ;D

nam.nam



precis när vi ätit vår kvällsmat o sattit oss ner framför tvn hör vi glassbilens ljuva tuta. klart sprang vi ner som två små tjockisar o köpte ett stort paket, det största som fanns ! hahaha ;D

..har börjat tröttna på de här med bloggen. känns så onödigt typ? äntligen fattar jag vrf du bloggar max 2-3 dagar i veckan arjeta! - men om två veckor kommer det bli annat att blogga om !

sitter iaf. o glor tv. ska fixa lite grejer på nätet o sen så blir det tv resten av kvällen + en massa glassätande! mumsmumsmums!

jag.pallar.inte.skit.jobb

goddag!

idag har jag inget vettigt o göra. sitter med mina böcker men orkar inte plugga..

solen har gått i moln o vädret e så tråkigt. blir hemma hela dagen idag.

igår promenera jag o cocos ner på stan för att möta upp min kompis men när vi väl kom ner ville hon att vi skulle shoppa lite. men jag e helt broke, så jag fick hoppa över shoppingen. hittade en fin väska för 99:-, billigt o bra o nitar va det också. men kände inte för att slösa den hundringen på en väska. har viktigare inköp att göra nu typi  tio veckor framöver ;D

när hon hade spenderat ngn tusenlapp o vi skulle ner o fika då ville hon inte fika längre, för de va för kallt ! haha du ska få tillbaka M ! hon trodde jag skulle få ta med mig cocos in på falhmans, men visst lycka till !
aja, fikan tar vi en annan gång.

blev erbjuden ett jobb på en pizzeria/restaurang idag, men näe jag orkar inte leka servitris o jobba 10-12 timmar varje dag, nu när jag endå pluggar på ett håll samt "pluggar" med annat  - mer om det imorgon !
så fall skulle jag jobbat på helgerna men när ska jag då få lite lugn o ro?! äsch !

nu ska jag tillbaka till mitt plugg,
imorgon flyller min älsklings alban år, och  vi ska ses på dagen för att fika på hamnen, precis som vi gjorde på hennes födelsedag för 5 år sen!! shit, va tiden gått fort...

vår.väder

har varit uppe sen 7.30 imorse, normalt?
aja, har pluggat hela morgonen. nu ska jag faktiskt fixa till mig o dra mig ner mot stan med lilla cocos.
min tjejkompis ringde innan idag o kolla om vi skulle ta en liten fika. så klart vill pamela fika ! ;D

vi ska dra oss ner mot hamnen o njuta av solljuset.
bajbaj

toppen.dag.o.toppen.kväll

ikväll
- Desperate housewives
-Christine
-Brothers & sisters
-Seinfeld

...och självklart en massa gottgott,
har köpt malaco, delicato, marabou & chips. toppen kväll!



it´s.finally.come.true



fick ett efterlängtat brev tidigare idag.
och jag är sååååå glad !! ;D

och ja, det har ngt med bilden att göra hihi ;D

mer får ni veta på fredag... nu ska jag äta o fortsätta att vara glad för nu äntligen börjar allt klarna upp o fixa sig.

men som arjeta alltid säger: man ska inte berätta hur glad man är när man väl är glad, för då vänder allt !
så vi säger att jag enbart är glad ;)


var.tog.solen.vägen



hej hopp.

här sitter jag o latar. har haft fullt upp hela dagen, med mitt kära plugg.

känner mig lite nedstämd idag, som så många andra verkar göra? pratade lite hastigt med en tjejkompis o hon va lika nere som mig.

saknar solen gör jag.. hoppas det klarnar upp i veckan så jag o babe o lilla cocos kan ta oss ner till hamnen o softa.

märkte nyss när jag va ute o gick en runda med cocos att araben här brevid säljer comviq kompis för 70 kr, vilket kap alltså hahaha.. om ngn. vill spara in en 5a är det bara till o bege sig till carl krooks gatan 50 typ, en arab-forex butik. najs !

näe nu ska jag hoppa in i duchen o glo på tv resten av kvällen. idag blir det project runway ;D

adjö

näe, nu orkar jag inte slöa här mer.
nu blir det pizza, godis o kakor !

ha en trevlig kväll.

ut.med.det.gamla.in.med.det.nya

vaknade nyss från min sena eftermiddagssömn. kände mig så otroligt trött! jag la mig tidigt igår, runt halv 1 sov jag o jag vaknade strax efter 12 i morse. så har ju sovit i tolv timmar...

igår va jag uppe hos mamma halva dagen med cocos. vi åt o bakade. blev hämtad av en killkompis o vi skulle egentligen plocka upp min man men han sega sig så vi körde fram o tillbaka på stan istället o rökte en massa o prata om allt som fanns att prata om? önskar jag hade en tjejkompis som honom. saknar att ha en sån "tajt" tjejkompis...

när jag bodde i gbg tjatades jag sönder av kompisar att jag skulle göra tid till dom när jag väl kom hem till helsingborg men nu när man väl är här är det ingen som bryr sig? jag är så himla trött på att det alltid ska vara jag som ska höra av mig o ingen som ringer mig ! när jag tänker efter är det nog bara en person som ringt o planerat lite, om man kan säga så. den person jag minst förväntade mig skulle höra av sig har endå ringt mig ett par ggr, det uppskattas marcello...

jag är less på allt, jag är less på mitt liv, jag är less på folk i min omgivning.
men till höst så flyttar jag, jag flyttar utomlands. känns skönt att få starta ett helt nytt liv o inte bo i sverige...

finns väl bara en sak kvar för mig att säga, ut med det gamla o in med det nya...

ouff.helt.slut.körd

usch så hänging jag e.. känner mig helt slut i hela kroppen. o jag har inte gjort ett piss !

ska gå o lägga mig en stund med cocos, ikväll blir det softis för babe jobbar. ska bli skönt: bara jag o tvn.
blir pizza, en massa godis o kakor ;D

får försöka skriver mer senare o svara på era kommentarer. hörs

samma.visa.dag.in.dag.ut

ojojoj... här har det inte uppdaterats på nästan 24 h? ;D

har haft fullt upp idag igen.. yepp.. bibblan, olympiaskolan, posten, väla, jysk, restaurang choise (skiiit goda hemmagjorda hammburgare), norrahamnen (espresso house så klart) och nu äntligen är jag hemma igen, fast vi ska snart ut igen ;D

har helt ärligt inget kul att tillägga,felåt?
lämnade tillbaka nit-kjolengina, de va nog inte riktigt min grej/stil...

nu har jag lite pappersarbete att göra.. hörs kanske senare !

kvällsfikan

nu ska jag städa lite, sen glo på tv o kvällsfika. ville egentligen till gymmet men tror inte jag orkar det,
är sjukt trött o har huvudvärk.
vi hörs imon igen !

kvällsfikan

nu ska jag städa lite, sen glo på tv o kvällsfika. ville egentligen till gymmet men tror inte jag orkar det,
är sjukt trött o har huvudvärk.
vi hörs imon igen !

jag.dör.av.hunger



vilken söt liten bebis.. min lilla kotte ♥


har besvarat alla kommentarer..

dagen blev inte riktigt som planerat. skulle va hemma o tävtta o städa men ble klar tidigare. stack ner till norrahamnen idag igen, med emma denna gången ;D (skulle ringa dig tomat men jag hade redan sagt att jag skulle sitta hemma idag o så hade du antagligen också kommit hem då, lite sent o höra av sig då).
o så drog hon med sig 2 killkompisar på köpet .. cocos var självklart med oss.

hann hem innan tvättstugan låste sig o nu ska jag strax äta: potatisgratäng och kalkonfilé.

träffade marcello av en ren slump på af? aja, där samlas alla vi svartskallar, araber o ziggisar, hahaha ;D
marcello tog jätte fula bilder på mig, som vanligt, o så lägger han alltid ut dom på sin blogg. killen älskar att skämma ut mig..
men tomat? du missa mig på hamnen, jag va riktig rich-bitch med cocos lillebror på axeln hahaha ;D

nu måste jag äta. e super hungrig.

i.promise

ska svara på alla era kommentarer senare, promise !

i.promise

ska svara på alla era kommentarer senare, promise !

en.massa.måsten

jag är upptagen som vanligt...
tvätt-/städ dag idag, o måste springa ngr ärenden snart också.. orkar inte !

vill ner till hamnen o slappa i solen med en vanilla latte.

me.today



jag o lillen, vi matchar bra med min päls ;D



åh sötis..

tog inte många bilder idag...

folk på stan va helt sjuka idag, kallade mig paris hilton? trodde jag bar cocos på mina axlar?
jag får faktiskt flipp på sånt folk, för när dom ser att ngn ser bättre ut än dom eller klär sig finare är dom så börjar dom spy ut taskiga kommentarerna.. typ säg bara, snygg du va ida. håll inte på o försöka trycka ner mig?

anyway.. marcello kom också ner till hamnen. så vi satt o babbla tattoo o framtid. vad gör vi av våra liv egentligen? :(

jag e sugen på att gå en runda nu ! ska se om klämmisen ska med, iförrigår va vi ute o gick 12 - 2 på natten ;D

gårdagen


gott gott...


babe...


kolla cocos tass. haha ;D han fick syn på en annan hund...


lillen...


me and cocos...

sitta.o.slappa.i.solen



god eftermiddag!

här hemma har vi varit uppe i ngr timmar redan.. var tvungen att gå över till apoteket i morse, pollensäsongen har sattit igång o jag har inte kunnat sova inatt. nyser, ögonen kliar och det kittlas i näsan :/ åh jag hatar våren!

idag är jag också lite stressad som vanligt typ, men ska upp o göra mig iordning sen ska vi dra ner till norrahamnen idag igen ;D woho! lite familjemys i solen o så skulle en killkompis möta upp oss där nere.

men måste dra.. min man ropar.
ciao!

underbar.dag

har vatt hemma i ngr timmar nu. ville dra till gymmet men orkade inte.
jag o babe har glott på desperate housewives o nu rullar christine. snart blir det brothers&sisters.


dagen har vatt helt underbar! vi hade jätte trevligt på norrahamnen, vår lilla familj ♥

oj men nu ska vi tydligen ut o köra en runda! ;D
då blir detta sista inlägget för idag.. bilder o annat kommer imon !


stressad?

oj då va tiden går fort..
jag som skulle hinna blogga lite :/

fastnade med annat på nätet,
hittade min grej. det känns så himla rätt ! jag är helt paff just nu...



snart kommer min man hem från jobb o då ska han fixa sig lite sen ska vi, lilla familjen med cocos, gå ner till norrahamnen o sätta oss på espresso house vid havet. så underbart nu när solen skiner som bara den...

näe, nu måste jag upp o fixa till mig.
vi höres ikväll o då ska ni få se lite bilder på dagens mysigheter :D

solen.skiner

....har vatt ute med lillen o nu blir det frukost o rachael ray
sen återkommer jag med dagens planer!


guess.who



när jag va nere i tvättstugan förra veckan tog jag, som alltid, med mig cocos ner( vågar inte va i källaren själv). cocos blir alltid så spänd/rädd där nere, kolla in vilken pose? hahaha:D stackaren.. jag lägger honom alltid uppe på torktummlaren o hela han darrar haha.

knarkarna brukar bryta sig in i källaren o så bryter dom upp den dörren som ni ser bakom cocos o där inne sover dom ! en gång hade en man kommit ut därifrån när alain tvättade o skrämt honom hahaha ;D

nu ska ni få höra en rolig grej. en av knarkarna som hänger på söder är bror till.. ?
gissa vem?
jooo.. henke larsson ! ja precis, fotbollsspelaren henke !
det var vad iaf. alain fått höra av securitas vakterna..

nu ska jag iaf ut med min lilla vovve. emma-klämma kanske ska med ut på promenaden.. hörs imon.
nattinatti

träning

nu blir det gymmet...
hemma om en timme igen.
nu ska det tränas extra hårt !

vår.nästa




halsband 249:-


halsband 59.50:-
 
armband 79.50:-


nagellack 39.50:-

visst märker man att våren börjar närma sig?
h&m, billigt o bra !

give.me

titta va jag hitta på h&m:s hemsida...

perfekt till min lilla lägenhet.



kökshandduk 39.50:- 

kuddfodral 98:-

 
kuddfodral 49.50:-











kuddfodral 29.50:-

 
matta 149:-


dagens.låt



the veronicas - untouched

-i samarbete med UwantiT

hjälp.snälla

är det ngn som vet hur man kollar upp ip adresser??
jag vill få fram den exakta adressen till ett visst ip nummer.
har hittat en bra sida men jag får bara fram gatans namn o staden...


hjälp snälla?

busy.busy

jag har ingen tid att spendera på bloggen. har en halv miljon grejer som ska fixas men först blir det  tyra banks show :D

just.like.everyone.else

Klicka för att stänga fönstret


åh jag vill ju också ha dessa skorna som diana köpt.. :/ är sjukt sugen på ett par med minst 12cm klack o fet platå. märkte när vi va ute i fredags att exakt alla tjejer äger minst ett par såna skor, vårens måste !

jag har kollat in ett par på håkanssons med typ ormskin? och när jag såg en tjej som gick i dom i helgen blev jag ännu mer sugen!
skor är det absolut det jag aldrig får nog av! problemet är bara att jag inte är gjord av pengar annars hade jag köpt nya skor dagligen!

aja, nog om skor... ikväll blir det världens softaste kväll. vi ska bara äta gott (som vanligt) o titta film. ;D
mysigt va ? ;D

looking.good

lilla cocos väckte mig runt 11 idag... så vi tog en liten runda på söder. har fixat lite med mina bilder på datorn o håller just nu på att lägga upp bilderna från igår. :D

var ju först uppe hos mamma o glodde film med familjen, brossan hade fixat filmen Never back down, har velat se den länge men aldrig hunnit? den va super bra verkligen!
fixade mig hos mammi sen skulle ja ta bussen så får ja sms av en killkompis som skulle köra ner till stan så han hämtade mig o ja åkte raka vägen hem för att slänga på mig kläderna... fick bli min svarta tunika o pälsen på axlarna.. Glamorous !


babe o jag ♥


vi skulle egentligen på tempel men det fick bli Harrys ist. hade lite problem med att komma in. vi har typ 12 pers. o hälften av oss var under 23. gissa vem som blev stoppad? jag så klart.. blev lite kaos där men det löste sig. blev så himmla irriterad på dörrvakten, hon va riktigt kaxig.
väl inne på harrys hade vi jätte trevligt dock kass musik så det blev inte så himla mkt dans. folk kom fram till mig o klappade min päls o vissa ville prova den? sick bastards hahaha ;D

vi stack redan vid 2, alain o hans killkompis skulle upp vid 6 för att gå till jobb. drog in en snabbis på mc o käka. träffade arjeta o co ;D

men nu ska jag ordna med mitt smink o mina nya necessärer. bajbaj

i.love.u

som vanligt sitter jag bara o gör inget. cocos lägger bollen framför mina fötter så jag ska kasta den till honom, vi har lekt denna leken i typ 1 timme nu. han tröttnar aldrig! haha

ska upp till mamma senare idag, lovade brossan vi skulle glo på ngn film han laddat hem.. ska göra mig iordning hos mammi sen ner o möta upp lite folk på stan. vi ska ut ngnstans vet dock inte var.. får se vad det blir. :D

igår kväll hade vi skit kul !! jag o alain har alltid lika kul på dansgolvet hahaha :D vi kör alltid våra speciella moves.
sen blev det värsta bråker på tivvan... typ 3 polisbilar kom för ngr blatte killar sprang runt med kofotar o hotade att slå ngn blatte. sen haffa polisen dom allihopa! haha :D alain o hans kompis tyckte det var skiiit kul o stå o glo på dom... shit. jag var skit hungrig vid 3 tiden men nej dom stod kvar till typ 4 o glodde på blattarna.

vi körde till mc på stattena o käka oss mätta sen raka vägen hem, ut med cocos en runda o så decka vi på 2 minuter!

jag har inte så mkt mer o tillägga! ska glo the hills nu o snart laga mat: pasta carbonara , mums x2 ! :D


thats.it.for.today

nu ska jag ut med lillen... sen hoppa in i duschen o börja fixa mig inför kvällens festligheter ;D
vi ses där ute !

number.one

jobbet som jag berättade om för ngr veckor sedan -fristående hudvårdskonsult, men aldrig avslöjade vilket varumärke det handlade om tänker jag nu berätta lite mer om.

nämnde att det var sveriges bäst säljande hudvårdsmärke och som omsätter cirka 850 miljoner kronor årligen (2008)
produkterna säljs inte i butik utan allt sker per konsultationer där man noggrant går igenom produtker o får tillfälle att testa hela serien (helt kostnadsfritt)

vilket märke pratar jag då om..?
... mary kay !



det var inget märke jag kände till när jag fick detta jobberbjudande. men det låter väldigt lockande o kräver inte mkt av ens tid. allt handlar om hur mkt du vill tjäna.. vill du tjäna mer än 5000:./månaden får du nog jobba 2 dagar i veckan annars räcker det gott o väl med att arbeta en dag i veckan, i säg så där 6 timmar per dag.

antingen har du det som ett heltids jobb men många väljer att ha det som ett extra jobb under studietiden.

enda problemet är att det är så tråkigt att jobba helt ensam med sånt här, ingen som är intresserad av att bli en fristående hudvårdskonsult? hör gärna av dig om du är intresserad ;D

tattoo



   

 

marcello är sugen på en sån där siffer tattoo, som på rihannas axel..
alltså den bruden har tatuerat sig lite för mkt.. hennes "shhh.." tattoo e f-n värst! har svårt att förstå vrf hon gjort den, hur ska det se ut när hon är 67 år o kanske har barnbarn? typ ungarna skriker o hon sätter fingret för munnen för att få tyst på dom? ingen nytta att ha den... däremot är love tatueringen jätte fin! hade velat göra en sån men skriva min mammas namn

rihanna har även skrivit ngt på arabiska, som typ betyder "frihet hos gud". arabisk skrift passar utmärkt som tatuering.

men om jag ska tatuera mig så kommer det först o främst bli ett kors/bönhalsband ! ;D

bubblig.o.godis.snygg



jag har fått en hel del frågor om min bloggdesign... hur jag fick idéen m.m.

va på bogarts en kväll, skulle hyra film när jag såg att patroner har kommit ut i en ny smak -fizzybubble. dom är faktiskt skit goda! smakar så där bubblig hahaha.. som riktigt tuggumi.

som det syns på bilden är både godiset o förpackningen ljus- blå/rosa. Sååå.. där fick jag min inspiration ifrån... ville också ha en bubblig o lite godis snygg blogg ;D

kjolen



..kjolen jag köpte igår på gina, 199:-. tror dock jag ska lämna tillbaka den... tycker inte den sitter bomb på mig. ginas kläder är typiska anpassade kläder till smala/långa tjejer... typ. tänk på oss med kurvor? riktiga kvinnor? hahaha ;D
alain absolut hatar den, han säger att han kommer bränna den om jag behåller den. :/

jag har inte gjort ngn nytta idag.. lagade mat i ngr timmar. det fick bli: smördegsinbakad kyckling med mozzarella o champinjoner och potatis kuber med massa grillkrydda och sparris :D

nu äntligen sitter jag ner o tar det lugnt! ikväll ska vi ut, vet dock inte var?
är sugen på fika, men vet inte vem jag ska ringa.. inte för att jag har 25 personer att välja mellan hahah :D

får bli lite bloggande ist..

vår.dag

värst vad jag varit upptagen idag.. :D

vi var uppe o sprang på väla i typ 4 timmar och gjorde narr av allt!

jag köpte en jätte cool nit-kjol från gina (behöver ngt med nitar till våren, nu fattas bara ngt med fransar), sen så köpte vi typ platsdekor till väggarna... tänkte klippa till ngt men vet  ni vad?

...jag vann nyss en akution på tradera på en riktigt cool väggtext för 106:- !! :D

så här ser den ut.. orkar dock inte klippa bort info.texten längst ner. :D



hittade en skit fin levis väst på väla, med en massa nitar men f-n va den var dyr, 999:- , kryddat för en väst som enbart ska användas under vår/sommar!
gardinerna som vi skulle köpa hittade vi inte, som vanligt. vi kommer nog aldrig hitta snygga gardiner ! :/
vi käkade på mc sen köpte vi med oss fika som vi åt på bussen. och det var hela vår dag och vi, eller kanske ska säga jag, skrattade så mycket på bussen, om ni bara visste vad alain gjorde på jobbet idag hahaha.. utskämd! ;D

men nu ska jag äta o dricka en kopp te.  det snöar för fullt där ute och snart ska jag ut med cocos !

bye.bye

idag ska jag o min man till väla. vi måste köpa gardiner denna gången så lgh blir färdig inredd.
nu ska jag duscha o börja fixa mig. hörs ikväll

trögare.än.trögast



hahahaha ;D att folk kan vara så tröga. snodde bilden på isabellas blogg!

...

fick en fråga ang. jobbet ja skulle berätta om...

jag kommer nog inte hinna det ikväll, i värsta fall gör jag det imorgon! :D


ego


så här snygg blev min hall efter det att jag hängt upp mina 9 tavelramar :D framkallade svar/vita bilder men var självklart tvungen att framkalla bilder på mig själv också haha :D i know, i´m ego.

min mobil cpar sig? jag försökte klicka mig till menyn men nu har den hängt sig o går till menyn o tillbaka till "framsidan" automatiskt hela tiden. en sprillans ny mobil borde ju inte vara så kass .. ?

idag har jag gjort en massa. är helt slut nu.  har sprungit runt som en yr höna. men äntligen sitter jag ner o har fete ångest inför imorgon, för då skulle jag egentligen ha gjort min tenta! men neeeej, ja kommer inte klara den så inte lönt att jag åker upp till göteborg ens o försöker ! pessimist!

sitter nu o glor på g.a på kanal 5 o ska  fixa till min päls som jag köpte i höstas, tror det är en blandning med kanin o rävpäls, skit fin iaf! - har råkat dra loss en bit på ngt konstigt sätt :/

om.jag.hade.pengar

 

åh vilka lyxiga skor.. 169.95 $ billigt, billigt! du, som har mer pengar än mig hittar dom på stevemadden.

då var jag väl klar med allt här hemma för idag.. ska bara softa resten av kvällen. men ska gymma vid 8 ;D

jag kom att tänka på att jag inte skrivit mer om det där "smink" jobbet... ska berätta mer om det sen o vad som hänt o avslöja vilket sminkmärke jag prata om.

usch, ja mår illa, har ätit för mycket russin. blä! :/

090310



då var halva dagen borta och jag har inte gjort ngt nyttigt. har egentligen en massa ärenden jag måste göra men jag tänkte ta dom på imorgon på en gång. idag var ju dutkig o hängde upp alla tavelramar på väggen i hallen o jag framkallde tom bilder imorse, så nu hängder det fint där på väggen ;D kan lägga upp en bild senare...

jag är så hungrig ska upp o börja göra maten...

ikväll är jag ensam hemma o det blir en lååång tv kväll, skönt ! måste iväg senare o köpa en massa godis, för idag är det:

>desperate housewives
>christine
>brothers&sisters
>seinfeld

tv.tv.tv

  

nu blir det project runway och en kopp jordgubbste med en havreboll + kexchoklad ;D

090309



idag är det sån där mysdag, för vädret är bajs o det är grått o kallt ute... så jag ska sitta hemma hela dagen, skönt iaf!

cocos har sovit i snart 15 timmar ?! det måste vara ngt fel på den hunden. han somna vid 1 i natt sen så vaknade han 8 i morse o ville leka. dö din dumma hund! tvingade alain att gå ut med honom haha. men sen så somna han om o sover fortfarande, har var bara upp i 30 min o käka lite.

dom håller på att "bygga om hissen" i byggnaden så jag måste gå upp-/nerför alla trappor :/ orkar knappt röra mig haha.
idag ska vi borra hål i väggen o sätta upp hyllorna iaf :D hade egentligen behövt gå ner till lagerhaus o köpa lite ljus.. dom har 30% rabatt på ljus nu i dagarna. aja, får se vad jag orkar.

tv.mys



ikväll jobbar min man så jag sitter ensam hemma med lilla cocos.
var nere o handla lite gottgott på oj så det blir jag o tvn ikväll ! ;D

ska tända lite ljus här hemma så det blir extra mysigt.
på kanal 4 plus går filmen "där mitt hjärta finns" med natalie portman..

ha en trevlig kväll!

i.love.black.&.white

älsklingen beställde en lampa till vardagsrummet för ngr dagar sen.
vi har redan en som är jäte söt men den vill han ha i sovrummet ist...



modellen heter octopus, och det är väl självklart att den gör det ;D

passar perfekt till lägenhen.. black & white.. ska visa er:

 

hallmöbel och köksstolarna... köksbordet är hel vitt..



tvn och vardagsrumsbordet ser ut som dessa hyllorna.



ett utav dessa borden anv vi som tvbord iom. att vi inte hade plats att hänga upp tvn på väggen.. det andra bordet "bara står" i vardagsrummet.

mm.. så hela lgn. är svart o vit. :D sängen har jag ingen bild på.. men den är svart den med !
och soffan i vardagsrummet är i svartskinn ;D
jag bara älskar svart o vitt!! och inte nog med det... jag älskar pianolack/högblankt. det ser så fräscht o topp modernt ut!



just de, får inte glömma det viktigaste, vinglas i svartglas haha ! ;D

våren.09




gina tricot 349:-




gina tricot 125:-

det var allt jag köpte igår på stan, nu har jag i princip allt jag behöver till våren för att se söt ut. behöver fler enkla linnen bara och ngt med fransar. funderar på en fransväska.. får se vad jag hittar ! :)

har min skinnjacka, mina ralph lauren skor, höga gladiatorsandaler, slitna/ljusa jeans, snygga tunikor och mina gucci-solglasögon (ett par i silver & ett par i guld)... då var jag redo för våren 09 ! :)

efter.regn.kommer.alltid.solsken



idag har varit en toppen dag, länge sen jag kände så !

var med mamma på stan , vi shoppade lite sen blev vi tröttna så jag bjöd henne på kebbab :D
köpte två fina tröjor/tunikor från gina (visar bild imon) o sen hittade jag inte så mkt mer... eller jo, min mascara var det ngt. kampanj pris på, inne på h&m ,så jag slog till !

vi åkte hem till mammi, hon färgade mitt hår, kolsvart såklart, och klippte topparna till mig. sen klippte jag henne som vanligt o noppade hennes ögonbryn, är ju bäst på det! :D o så fikade vi resten av kvällen. mamma bjöd cocos på fika också, för hon tyckte synd om honom. haha ;D

och jag pratade med mamma angående en super viktig grej jag viill få gjort och hon tyckte jag skulle genomföra det. så underbart när man får stöd o hjälp av sin familj ! men men.. mer om det när det börjar bli aktuellt.

ska gå o lägga mig strax, måste ut med fula cocos först. åh, orkar inte med honom haha !
natti natti

paris.vs.london

 


den 31e mars firar jag o alain vår 4 årsdag. vi funderar på att ta ngn. weekend resa antingen till paris lr london.
men nu när jag kollade upp resorna så kostar de runt 7tusen kronor för oss båda, för 3 dagar ! det är sjukt dyrt...
vi skulle ju kunna åka iväg en hel vecka till ngt annat ställe ist för det priset. aja, får se vad jag hittar.

om ngn. kan rekommendera ngn sida där jag kan hitta billiga resor, så tveka inte att höra av dig !

090306

mitt nät fungerade innan idag i max 30 minuter sen la det av. bråkade med det i mer än tre kvart men fick inte igång det men nu funkar det ! ;D

kom nyss hem från fikan med tjejerna.. vi hade jättre trevligt o babbla en massa, - tack arjeta o rim! ♥

fick en tråkig kommentar av en vän ang. min blogg, hon tycker den är för "tråkig".
fick höra att jag skulle typ sluta skriva om mina fikor o ist. göra det mer intressant med att lägga upp en massa bilder på kläder o skor o shopping och ljuga ihop ngt? men alltså, det är inte jag o jag vill inte hita på en massa skit här i bloggen. jag har sagt det från första början: jag började blogga för att mina kompisar hemma i helsingborg skulle kunna hänga med i mitt nya liv i göteborg. och detta är mitt liv.
jag shoppar inte sönder mig o inget "wooow-roligt"  händer i mitt liv, dock kanske det blir en ändring på det snart om ett par veckor om allt går som jag vill ! :D

nu ska jag upp o fixa sminket igen o sen så ska jag o babe ut o käka på mezo :D
trevlig kväll på er !

dagens.låt

sean kingston - mista dj


i samarbete med UwantiT

090305



har fixat det jag skulle idag o nu håller jag på med maten: purjolöks & oregano paj serverad med kalkonfilé och en stor skål sallad med extra mycket vitlök. :D

sitter här o glor på glamour. man tröttnar aldrig på den serien haha, riktig kärringserie, jag vet !
ikväll ska vi bara äta en massa gott o glo på tv så klart. vet fortfarande inte hur det blir med tjejerna imorgon.

nu springer cocos runt med sin boll o vill att vi ska leka, orkar inte med honom..

dagens.låt


Keri Hilson feat Kanye & Ne yo - Knock you down




i samarbete med UwantiT

att.ha.ett.liv




maten blev super god o jag är fortfarande helt mätt, men nu ska jag o babe fika lite ;D

jag har inte så mycket mer att tilläga. har inte gjort ett skit idag - jag som borde plugga lite mer till min tenta jag har i nästa vecka.

idag har jag kollat upp lite utbildningar... o inte vilka som helst, utan makeupartist utbildningar. jag hittade faktiskt en jag vill gå i malmö ;D får se om jag kan få det gjort snart, hade varit jätte kul iaf !

då ska jag väl dra mig o glo på dirty sexy money. imorgon måste jag skriva ut /kopiera en massa papper på bibblan (jag vet helt ointressant) sen ska jag se vad som händer. antagligen inget roligt men på fredag ska jag träffa 3 gamla klasskompisar från högstadiet o ska se om jag kan få med några fler, marcello du hänger väl på?? det kommer bli en låååång fika, på espresso house så klart !

nu är mitt te klart, puss hej!

min.solstråle




jag är fullt upptagen med o laga mat..
idag blir det: grillad kyckling mé vitlök o rosmarin och vid sidan om serveras en massa rotfrukter o självklart en stor skål sallad.
tycker om att leka kock haha :D men visst är jag duktig i köket ?

babe o cocos sover och jag ska även springa ner till tvättstugan en snabbis innan vi ska äta... stressad!

bjuder på en söt bild på lilla cocosos, sötare än sötast !

kvällens.roligheter

ikväll blir det mys framför tvn...
åt nyss fruktsallad med en massa jordgubbar ! skit gott !

nu har vi laddat upp med gottgott från delicato , jag kommer aldrig kunna sluta med sånt.. omöjligt ! ;D

-  21:00 Desperate housewives

-  21:55 Christine

-  22:25 Brothers & sisters

hörs imon igen! trevlig kväll på er!


i.think.i.have.found.the.love.of.my.life

vårens/sommarens sjukaste nyhet...
gröna lund ska få en ny berg-o-dalbana; insane



den ser ju helvetisk ut haha ;D (läs mer om den här) åååh vrf byggde dom inte den på liseberg ist, ska jag hela vägen upp till sthlm för att testa ?! diana, ska du med o provåka den? vi två är alltid lika galna på nöjesfält o ska testa allt hundra ggr om. på sommaren måste vi till liseberg, lr va säger du?

nu ska jag dra till gymmet. bye bye

ikväll börjar: Desperate housewives

det.är.inte.lätt.att.vara.söt


då ska jag ut sista runden med lillen o sen ska vi sova... han har faktiskt redan somnat men jag orkar inte att han väcker mig kl 6 på morgonen.

igår när vi var ute o gick, "den lilla familjen", så skulle alain fortsätta till jobbet. jag o cocos vände för att gå hemåt men cocos ställde sig på bakbenen o kollade efter alain.. han förstod ju inte varför han gick iväg bara så där. jag lyckades på ngt sätt jag tappa kopplet så cocos springer, tvärs över parkeringen mitt på ga, till alain !! jag försökte jaga honom men han e så snabb den lilla rackaren ;) så när han väl kom fram till alain började han hoppa på honom o ville pussa honom. sen la han sig ner på marken så alain fick klappa honom på magen.. haha. lilla cocos, alltid lika söt. trodde han skulle bli påkörd.

nattinatti

till.köket

jag skrev för ett tag sen om en massa köksartiklar bla. tallrikar.
 



jag lyckades faktiskt hitta en del av dessa grejer på stan i göteborg..



denna boxen kostade ca 140:-



åhh så fiin. här kan jag ju förvara alla mina godsaker ;D kostade också lite mer än 100-lappen.

jag.ska.bli.nyttig

har haft fullt upp hela dagen...
måste tillbaka till komvux imon samt ringa csn. åååhh ja orkar inte ! f-n va jag har mkt att stå i...

ville dra till gymmet men hade ingen ork.. sen blev ja så socker sugen för ngr timmar sen, men måste lägga ner med att äta choklad o med kvällsfikan ! jag äter för lite mat o fööööör mkt gottgott. så jag o babe promenera bort till OJ o handlade frukt till mig, hårfärg, vax, torkade aprikoser, russin o marabou apelsinkrokant så klart ! haha :D men den ska jag äta till helgen ..

så jag gjorde en stor tallrik fruktsallad o en macka. bättre än kakor iaf.
nu har jag fullt upp på msn... !

snabbis

goddag !
nu ska jag dra ner till komvux o sen hem o laga mat !
hörs ikväll...

master.bedroom

glömde ju visa vårt söta sovrum eller säng kanske jag ska säga... ;D
här kommer en bild, resten av bilderna på lägenheten kommer en annan dag...



hej.här.sitter.jag

då sitter jag ensam hemma ikväll igen...
min kompis som skulle komma förbi dök aldrig upp, en timme senare får jag ett sms av henne där hon skriver att hon inte kommer att komma. kul ! ja som städat, fixat o köpt en massa fika till oss !! hatar sånt. man bestämmer inte träff med ngn o sen avbokar en timmer efter man skulle träffat... folk asså.
tränade stenhårt innan.. svettades som f-n o sen var ja skit hungrig när jag väl kom hem så jag gjorde en fet salladstallrik med keso o åt en macka till det. jag kan vara nyttig, ibland bara  :D


mm.. nu ska jag fika iaf. ngr singoalla kex o en kopp te.
god natt !

black.&.white

självklart måste jag visa så snyggt ja piffade till badrummet...
vi kör före / efter bilder...

före:


efter:


 

i.love.food

är fullt upptagen med min frukost... mackor o röda kidney bönor.. mm jag vill vara nyttig idag. :D ska dra till gymmet sen ikväll, jävligt bra sätt att få ut all sin ilska o tänka klart.

Fläskfilé med sesam och sojabönor



men nu ska jag upp o laga mat, idag gör jag en :  Nyckelhålsmärkt  -rätt med fläskfilé med sesam o sojabönor.
sen ska jag städa lite för idag kommer en gammal vän på besök :)

men.ooouu.så.fint

titta va duktig jag kan vara ibland... när jag vill haha ;D

very fräääsch !

nu ska jag äta chips o njuta av natten...

lördag.kväll

    


det fick bli en hemmakväll för min del idag... sitter helt ensam o har tänt en massa levande ljus i vardagsrummet. mysigt...

var så irriterad innan så jag stack till gymmet vid tio tiden o svettades som en apa typ, kändes helt underbart efteråt! ;D

nu har jag laddat upp med chips, godis, marabou, kladdkaka (från 7eleven) och smirnoff ice, toppen snoppen ju ! och åt friterad banan för ngn timme sen ! haha jag älskar att äta .. vilken tur att jag inte går upp så lätt i vikt ! :)

men nu ska jag fortsätta min mysiga kväll.. heeeelt ensam framför tvn och cocos sover i mitt knä. ♥
hörs imon !

RSS 2.0