PUPPY VS. KATE MOSS

Hittade en rolig bild på blocket... kolla på hunden högst upp till höger, Han med cp ögat..
Liknar han inte Kate Moss? haha..

Klicka för att se nästa bild
 

  
  
 
  
  
 




Och där har ni Kate Moss?
Ingen som kan undgå från att se likheten haha :D

TÅRTA X2

Har vatt igång hela morgonen, städat, diskat och gjort 2 tårtor - prinsess- & jordgubbstårta.
Mamma + bror kommer över senare ikväll efter att jag bjudit på middag. Mamma är sugen på haket, och då får det bli haket :D

Jag har ingen tid över för att sitta här o dega. Ska upp o göra mig fin för snart ska vi iväg.

... skriver senare ikväll tror ja.

VILL, MÅSTE, SKA

Åh. Vill ut. Vill sola. Vill promenera runt på stan i shorts & sandaler. Vill blogga.
Men... måste plugga nu. 1 timmes fysik lektion för min del nu.

Sen...  Duscha. Fixa håret. Sminka mig. På med kvällens outfit & med 15cm klackisarna. Bussen till stan och glo på Shan the man ! Mat efter det och fest hela natten lång. Underbar lördag trots allt! :)

Hörs imon!

DAGENS SHOPPING DEL 2

Då går vi över till kläderna...



tee, 199:-zara.



en till tee , zara 199:-.



en super fin somrig tunika?
Med ett orm skinskärp, zara 399:-.

Det var allt för idag.. hoppas ni har skoj med all läsning nu! :)

DAGENS SHOPPING DEL 1

Vi börjar med skönhetsprodukterna...



Turkost glitter, Luna 97:- (tror jag..)




Oranget glitter, minns ej namnet 97:-.


Ett läppstift till mamma som hon ska få på söndag, mors dag,
Chicco 160:-.



Åh... dessa är underbara !! I´m in lööööve.



Till höger, en vanlig/normal ögonfrans, lite misshandlad.
Till vänster, en gigantisk lösögonfrans !! Tror dessa är minst 20 mm. långa.
Ska användas till DragQueen makeupen denna veckan... :D


Dag 34 på MAKE UP STORE

Då ska jag berätta om min helvetiska dag. Fick som jag nämnt tidigare sminka med en bitch. Har sagt att jag aldrig mer ska sminka ihop med henne! Aldrig! Hon lät mig inte använda hela min tid som jag har tillgodo. Utan jag skulle vara klar efter hennes schema och hennes modell hade kommit så sa hon till mig: Min modell ska inte behöva vänta på mig!
Jag pratade faktiskt med hennes modell och informerade om att hon skulle dröja lite. Det var helt OK. Men denna bruden ville stressa mig bara... säkert för ja inte ska hinna göra ett bra jobb. belive me, har aldrig under dessa 7 veckor gjort en så kass sminkning som jag gjorde idag!!

Hon skrek på mig att jag skulle snabba. Hon skällde ut mig & sa nu räcker det. Men när hon sminkade så tog hon sin tid, ca en timme på sig. Mmm... very nice bitch.

Vill ni se fulingen?



Hon kan inte le. alltid lika sur. Men men.. nu ska vi snacka sminkning.
Väldigt kallt runt ögonen... kanppt mascara. Det fick bli svart mascara på den nedre fransraden, brun skugga i globen, beiga ögonbryn. Sen läpparna visste jag inte ens vad jag ville göra så de fick bli typ som på MAC sminkningen...

Är inte hel nöjd med sminkningen men det fick gå. Fick aldrig min tid att tänka igenom.. men jag tar det. Så här kan det faktiskt vara ute i arbetslivet, stressigt värre!

Läraren fick bortse från kärringens gnäll och tyckte det var en bra/cool idé - as usual !

Dag 33 på MAKE UP STORE

Detta är då bilderna från igår. Då hade vi ngt som kallas trend sminkning. Dvs. en sminkning som ska kunna sätta en ny trend. Det ska vara en sminkning man kan gå ut med och därmed inget extremt...

Jag fick iden kvällen innan att göra ngt som ser ut som tatueringar i huvet, en massa text i huvet.
Men iom. man ska kunna gå ut med sminket så höll jag tillbaka lite.. Det fick bli text på ögonlocken, typ som New york, yeah babe m.m.






Där har ni den...  det var lite annorlunda. En ljusbas, inget rouge bara shading (skuggning), ljusa läppar gärna oranga toner, vit skugga och text! Texten blev inte helt som jag tänkt mig. eye-liner borsten e skit kass haha. Vissa bokstäver va svåra att göra... från början ville jag skriva med skrivstil men de hoppade jag.

INTE MIN DAG IDAG

Hellu. Förlåt för det kassa bloggandet... var ju bal igår o allt. åkte raka vägen hem för att hämta lite grejer sen drog jag iväg till min första kund. Det skulle självklart bli en fin balsminkning. Och lyckades jag? Absolut! Hon var nöjd och jag var skit nöjd! Hon blev så himla vacker, vackrare än vad hon redan är. Smink tar ju fram skönheten i oss alla...

Hon bar även en av de finaste klänningarna. Detta året va helt skumt. Alla hade antingen blåa lr röda klänningar... hon hade en klarblå klänning, ni kunde se henne i City tidningen idag :) Sen så har tjejerna börjat med super tunna tyger på klänningarna.. Helt fult! Typ det såg ut som helt vanliga klänningar man festar i en fredagskväll?

Jag & babe luffade på stan och träffade J, vi körde runt o babblade om allt. Vi var hemma strax innan 11. Jag hoppa direkt i säng... Jag hade trots allt skola idag, skulle hålla i en privat kurs på MAKE UP STORE.. Det var en jävlig kund. Hon skulle på balen i malmö, var typ 17 år och trodde hon kunde mer om smink än mig... Hon klagade på allt! Mascaran var kass, kinderna röda, ögonskuggan för mörk på vänster sida aja... sååå mkt ! Men ni anar inte vilken vacker sminkning hon fick.. jag lyckades äntligen lägga en super tun eye-liner. Helt perfekt! :) Hennes mamma tyckte jag gjort ett jätte fint jobb, hon var super nöjd med dotterns makeup. Hon tyckte de såg naturligt ut, men endå perfekt till hennes klänning/balen och att färgerna var jätte bra matchade. Som ni säkert förstår kunde jag inte fota henne, annars hade jag visat.

Min morgon var helt bajs. Min dag var bajs. Allt började med att jag inte hitta rätt kläder för jag skulle ju jobba i butiken måste va svart klädd då. Sen så fick jag jobba ihop med klassens störigaste tjej! Tror ingen gillar henne... Hon ville jag skulle sminka henne på 30 minuter när vi vanligtvist har 60 minuter på oss. Berättar mer sen. Efter de fick jag världens besvärligaste kund som  trodde hon visste allt. Efter allt detta kände jag att jag förtjänade att shoppa lite. La ner en tusenlapp så åkte jag hem!

 Nu kommer bilder :)

WHO`S THE MAN ?



På lördag händer ngt väldigt skoj. Jag & babe och fröken joseph & ngr fler ska kolla på Shan Atcis show nere på konserthuset. Vi har sett fram emot detta sååå länge :D
Det var inga billiga biljetter heller... 160 spänn för ett uppträdande på cirka 40 minuter? Men va f-n... he´s the man !

Kolla bara in bilden.. kan man bli mer efterbliven? Wannabe Paris Hilton hahaha :)
Jag är nöjd bara han drar toa-rulle skämtet då har vi ngt att skämta om resten av kvällen!

BLA BLA BLA

Då sitter man här & glor tv. Vatt ute med Cocosos o lekt lite och idag tvättar vi även här hemma. Så måste snart ner till tvättstugan. Har inget vettigt för mig, känner mig uttråkad. Men imorgon blir det lite kul, ska göra mitt första riktiga jobb balsminkning med andra ord, och sen dra ner och kolla på alla som ska till balen. Kommer bli skit kul ! :)

Resten av kvällen är jag fri och ska softa med min gubbe. På fredag ska jag hålla en privatkurs på MAKE UP STORE.. är lite smått nervös men det kommer gå bra. Innan dess ska jag hinna iväg och köpa mina nya skor - ett par chockrosa klackisar ! Och lämna in jobbansökan på ngr ställen i malmöe.

Just nu fick jag ett ryck, har bara lust att skriva av mig. Läste en tjejs blogg där hon hade fina ditker/noveller som hon självklart själv skrivit och kom att tänka på den tiden då jag älskade att skriva. Jag kunde sitta mitt i natten och skriva ner tankar som blev till mindre berättelser men det har jag tappat? jag orkar inte sånt... men det var så himla skönt att få ner alla sina tankar på det sättet... en slags terapi. Får se om de blir ngt att publicera eller inte...

Dag 32 på MAKE UP STORE

Idag hade vi riktigt kul. Som sagt var temat redaktionell sminkning & vi fick göra en vinter-sminkning. dvs. kalla färger och lite frostigt.

Jag sminkade Comina och blev mer än nöjd med min sminkning! :D Känner verkligen att jag lyckades... Det hela gick ut på att vi skulle välja en tidning vi ville sminka för & göra en sminkning som passar tidningen/målgruppen.







Ice princess Cosmina. En perfekt sminkning. Grejen är att det inte syns så tydligt vad jag gjort på bilderna...
Det såg mkt finare ut i verkligheten.  Vit skugga, lila ögonskugga, blå skugga i globen tonad uppåt med en vit highlighter, mörkbrun mascara, vit eye liner, vit mascara på topparna + ögonbrynen, rosa rouge, grön shading och ljusa glansiga läppar.

Jag klumpade samman ögonfransarna (3 delar), la vit skugga under ögat men la även en lila skugga precis under iris.
Och just det ! La vitt glitter vid ögonbrynen!

Jag låtsades att jag skulle göra en sminkning i en make up store tidning - och lyckades bra! :)
Läraren tyckte jag varit väldigt kreativ och gillade mina klumpade ögonfransar och det var väl lämpligt för make up store tidningen, där de också jobbar med mycket färger speciellt under ögonen ...
Happy :D

STUDENTEN 08

Här sitter jag och kollar på bilder från studenten förra året, mitt år ni vet...
Gud va jag var smal... jag tränade ju som fan innan balen. Lyckades gå ner till 54 kg, har aldrig vägt så lite i hela mitt liv!

Idag väger jag 61 kg ! Jag skulle inte vilja kalla mig tjock utan jag har kurvor, är kvinnligt byggt, med en fet röv haha :D



Jag & Nermina, precis efter utspringet. Vi var skit glada för äntligen hade vi tagit studenten!
Och vi skulle slippa tych i resten av våra liv.



Här sitter jag & Hanna hemma i nerminas trädgård, champagne frukost,
men vi valde att köra alkoholfritt haha :D
Ser ni vilken pinne jag var?! Helt smal för f-n !



Bara ngr dagar innan studenten hade vi fått Cocos. Titta så liten & hårig han var..
min lilla hårboll.



Haha.. vilken min.



Och så här maxad va studenten förra året,
kommer bli kul att titta på årets studenter.

Det  är svårt att förstå att ett år gått så himla fort. Jag har inte gjort ngn nytta på ett år känner jag?
Eller jo, iof. har jag ju gjort det. Är snart klar med mina första utbildning och jag vet vad jag ska göra resten av mitt liv.
Sjukt egentligen, nästan varje dag tänker jag tillbaka till den mest minnesvärda & lyckligaste dagen i mitt liv, studenten 5 juni 08. Efter att ha varit tvungen att gå i skolan i typ 13 år var man äntligen fri. Denna dagen hade vi alla längtat efter men efteråt blev allt, hela livet så flummigt.

Ska iaf. bli skit kul att se studenterna detta året, det finns ju en hel del man känner :)
Hejar på dig Sabrina ;D


KÄRLEK TILL SKOR

Cinderella (väggtext, väggdekor, vinylord)


Den här coola väggdekoren vann jag på tradera för ngr dagar sen ... cool va :)
Den ska jag ha i min nya lägenhet, när jag flyttar utomlands till höst. Föreställ er texten på väggen, en hylla under till och mina 15 cm klackisar på hyllan... åhhh fett najs haha :D

Ska nog köpa ett par höga skor igen på fredag,hittade ett par chockrosa i malmö med en smal stilettklack - i´m in love !


Dag 31 på MAKE UP STORE

Idag hade vi studio/tv makeup.
VI skulle göra valfri nyhetsankare sminkning dvs. en väldigt naturlig sminkning utan en massa färg som inte ska läggas märke till.
Den andra sminkningen skulle vara till ngn cool programledare typ på MTV.




Här är den lite coolare sminkingen. Det fick bli rosa/lila/blått,
aprikosfärgad highlighter och blå eyeliner :)



Väldigt snyggt gjort, dock syns inget på bilden. Det ser bara ut som en enda röra tycker jag..
måste investera i en bra kamera snart verkligen. Har ju redan hittat den, en rosa samsung, väntar bara på sponsring av mamma haha :)



En väldigt enkel makeup, beige + brunt.
Jag glömde totalt bort att jag skulle matcha sminkningen till hennes ljusblåa skjorta så de fick bli brunt,
fast jag ville ha blått :/

Inget märkvärdigt med dessa sminkningar...
Imorgon blir det redaktionel sminkning tror jag det kallas ;D
Dvs. plåtningar till tidningar...

Veckans Tips !



Här har ni en produkt som ni alla har användning av. Blend & Fix, 135:- på MAKE UP STORE. Den används för att göra alla torra/pulvriga produkter till krämiga skuggor, läppstift eller eyeliner. Har ni löst glitter hemma tex. kan det enkelt blandas ut med en klick Blend & fix för att få en glitter eye-liner ! Skit praktiskt...
 
idag har jag behövt göra min blåaögonskugga till en eye-liner men jag har ju inte köpt denna tuben än. Men det är skit smart, du kan göra din favorit skugga till ett snyggt läppstift eller varför inte göra din favorit skugga till ett krämrouge? På detta sättet slipper man tex. köpa 5 olika läppglans för att matcha till varje tillfälle. Man kan enkelt blanda ihop en fin färg med 2 olika skuggor & sen blanda det med Blend & fix och voila, så har man ett snyggt läppglans ! :)

Blend & fix finns även i andra märken... men jag har bara provat MAKE UP STORES.


MAC MAKE UP

Well, här kommer min sminkning som jag höll på med tidigare idag.
Jag tycker jag lyckades rätt bra, eller vad säger ni?

  
sminkning från MAC.

Jag har faktiskt gjort mitt ögonbryn som hennes, problemet är att hon har mer mellanrum mellan globlinjen och ögonbrynet + att hon har kortare ögonbryn än mig, därför ser man inte den där lilla "svansen" på mig rakt framifrån...

Sen en annan grej som lurar ögat är att det ser ut som om de två blåalinjerna möter varandra,
men så är inte fallet, Utan min leverfläck är täckt med ögonskugga men den är så mörk så den ser ju blå ut och därför lurar det ögat.

En grej jag upptäckte idag är att jag behöver köpa Blend & fix, vet ni vad? det får bli veckans tips ! :)




Produkter jag använt:
Concealer -MUS,
Matt foundation tempel -MUS,
Matt foundation milk -MUS,
Eye-primer -MUS,
Micro shadow satin -MUS
Microshadow deep blue -MUS
Eye pencil blue -MUS
Läppenna russian -MUS,
Kajal vit -H&M,
Mascara -Loreal,
Rouge power -MUS.

Dag 30 på MAKE UP STORE

Vilket kul tema vi hade idag - catwalk ! Vi fick lära oss skillnaden mellan modevisning och catwalk, jag har alltid trott det är samma grej men nej, modevisning är det här vanliga "enklare" när man visar upp vanliga designerkläder. Sminkningarna är enklare, oftast sotade ögon eller naturliga makeuper.
Catwalk, är det här extrema, haute couture, extrema handsydda klänningar som endast finns i 1 exemplar , ni vet..

Vissa av oss tog bilder från tidningar och gjorde likadana makeuper & vissa av oss gjorde det vi hade i huvet.
Jag hade en bild i huvet såklart, satt & skissa på makeupen innan jag började med den... det jag visste jag ville göra var svarta stora bryn, en nersänkt fransrad, en hjärtformad mun & resten fick jag improvisera! Visste inte vem jag skulle sminka så fick vänta med att bestämma skuggor...

Antar att ni är nyfikna.. jaja.. take a look:







Börjar bli nöjd med hur likt jag gör båda ansiktshalvor,
det svåra är inte att sminka utan att få höger / vänster sida identiska ! ;)

La på ett par styck lösögonfransar som ni ser...



Vill ni se hur Sandra sminkade mig...?



Kolla vilka mega ögonfransar, dom var faktiskt för stora för mig så det brände som f-n i ögonen,
får ont i ögonen bara av att titta på bilden ! haha :)

I LOVE MAKEUP

Hajje. Idag rullar allt på som det ska... inga ledsna miner här inte. Jag gjorde en skit cool sminkning idag, om jag själv får säga det haha :) ..läraren tyckte oxå det var snyggt & cool idé. Gud va jag älskar smink!! Man kan göra så himla mycket ! :)

Ska ge er veckans tips idag, ni ska få se bilder från dagen & visa vad jag köpt till lägenheten :)

Men först ska jag göra ngr uppg. i kemi :/ sen så ska jag sminka mig lite... ska göra en MAC sminkning idag.. ni får se ikväll.

BEAUTIFUL





Där va twiggy sminkningen på K.
Hon är ju så vacker att allt blir snyggt på henne ! :)

.. jag är fortarande inte nöjd med min sminkning haha .. hoppas jag får göra om den på dig k?

DET ÄR TOMT UTAN DIG



Usch va jag hatar såna här deppiga dagar. Sen ännu värre är att den personen jag som mest behöver inte finns här vid min sida, kan inte bara ta telefonen och ringa dig som jag alltid gör - I miss u.


Tror jag ska upp & laga lite mat så jag får tänka på ngt annat ist.


DAGENS LÅT


Wisin & Yandel - Besos Mojados



- I samarbete med UwantiT

FATTAR NOLL

idag är allt bajs. pallar ingen. pallar inget. ska fixa lite saker nu. bilder får ni sen.

EXTREME AS ME

imorgon :

~ stan med mamma & kanske lite shopping?
~ möta upp K & gå hem till mig
~ sminka K och fota med hennes hightech kamera ;)
~ laga mat, ngt med kyckling & pasta är jag sugen på?
~ umgås med min man resten av kvällen...

..kommer nog inte kunna uppdatera så himla mkt imon.
Har ni tur får ni se ngr bilder åtminstone. Sminkningen kommer bli mega kul & så har jag bestämt att anv. K till en plåtning med en professionel fotograf som jag kommit i kontakt med. Ni anar inte vilken roligt tema vi ska ha, extreme as me, hihi ;)

Kan ge ngr ledtrådar..?

  chilli-1.jpg image by Browsingfashion 

Sug på den du !

ÅH VA JAG ÄR GLAD

Det blev inget ntz ntz för min del... när jag hoppa in i duschen kände jag hur allt snurra, jag orkar verkligen inte.
Stannar hemma ikväll ist...

Vet ni vad jag nyss klicka hem?
Joo, min matta från H&M, den kommer in igen i juni månad.. glädje verkligen.



mattan 149 :-
jag är helt förälskad i denna mattan...

 

matchande kökshanduk 59,90 :-, köptes också :)

PARTEY PARTEY NTZ NTZ

Jag har nog inte så mkt. mer att tillägga...

Ska hoppa in i duschen & fixa mig.. ikväll blir det paaarteeey !

Jag håller på att somna, har bara sovit 6 timmar inatt sen ansträngt mina hjärnceller hela dagen.

Aja, det får väl bli tempel i ngr timmar sen raka vägen hem till sängen. Vet inte ens vad jag ska ha på mig ikväll ?
åh. problem?

Hej svejs hörs imon igen.

Dag 29 på MAKE UP STORE

80 tal som sagt idag... väldigt mkt färg, knalliga rosa/röda läppar, övermycket rouge.. jaa titta själva, inte snyggt vill jag lova.







Jag blev faktiskt inte helt nöjd med sminkningen... det blev inte som jag tänkt mig.. :/
Skuggorna är inte tillräckligt suddade i varandra, läppen är sne, rouget går för långt ner.. njaa.. inte detr bästa jag gjort.
Och alldeles för lite mascara ser jag på bilderna..

Aja, bättre lycka nästa gång !


PROUD

Helluuu .. förlåt för min kassa uppdatering. Gårdagen spenderades framför datorn i 13 timmar, jaaa hela min dag, från 10 på morgonen till 11 på kvällen satt jag som värsta datanörden  - och gissa vad jag gjorde?

... jag skrev prov ! Hade slutprov i biologi a och kemi a. Kemin gick åt helvete tror jag... men biologin gick bra.
Fick dessutom mitt betyg i biologi idag, jag fick ett MVG ! :) Vilken glädje... jag som bara ville ha ett VG men läraren tyckte jag gjort ett bra jobb under dessa 9 veckor. Äntligen är dom två kurserna avklarade och jag är sååå stolt över mig själv!

Det sjuka är egentligen hur mkt vi klarar av. Alltså vad vi klarar av att göra när vi verkligen vill ngt så otroligt mkt. Jag brukade vara helt slut i huvet efter 1 ½ timmes prov i gymnasiet, sen på universitet satt vi i 4 timmar och igår satt jag i 13 timmar och skrev prov, hade bara lunch i 1 timme.. Jag tror att vi kan göra precis allt, bara vi har styrkan och det har vi alla då vi verkligen brinner för ngt.

Nu väntar bara betyget i kemi, tror inte det kommer vara ngr svårigheter att få ett G där, och jag nöjer mig med det, så som jag tabbade mig på provet igår :/

Idag var det först skola... 80 tal idag, sista årtiondet. Bilder kommer snart...
Tog tåget hem direkt, lämnade av grejerna och gick med babe på stan. Vi åt som vanligt på haket & Cocos tiggde mat som vanligt haha :) Mötte upp J och luffade på stan. Köpte inget alls.. :/ Men jag träffade Emilie som jag ska umgås med imon. Jag ska sminka henne, en twiggy sminkning :) - Bilder får ni imon självklart!

Sen imon ska ja träffa en tjejkompis som jag ska sminka till balen , ska antagligen sminka henne + en till tjej :)

Här har ni 2 bilder från idag.. men dom fick bli i miniformat för jag ser hemsk ut, mitt smink har försvunnit helt.

 

SPRING 09



Kände för att göra en sminkning förut, det fick bli en vårinspirerad sminkning.
Jag frågade faktiskt babe om han kunde gissa vilken årstid jag har sminkat,
och han gissade på våren.

Då får ni en störrre bild och 3 småbilder...
Jag är inte nöjd med bildkvalitén alls... helt kasst !
Måste när som köpa en ny kamera...


  

Så här tänker jag va sminkad i helgen när vi ska ut :)
Lägg märke till den rosa mascaran på topparna av ögonfransarna...

Och sminkningen var typ 50 ggr snyggare irl ! Lovar :)


Dag 28 på MAKE UP STORE

Som jag tidigare nämnde hade vi 90-tals makeup idag... vi har inte hoppat över 80-tals makeupen, den kommer på fredag...

90-talet handlade om glans & flottiga sminkningar. Det var inga märkvärdiga sminkningar och inte lika roliga som de övriga sminkningar vi gjort... ta en titt...



Det är en helt vanlig bas, men man fixerar ej med puder utan det ska va
lite fettigt. Sen så använder man kletigaskuggor, ev. MUS hightech lighter,
tror jag dom kallas??



Väldigt naturlig sminkning...


Funderar på att skriva ett inlägg om hur man lägger en helt vanlig bas...
Kan tänka mig att inte alla känner till alla små detaljer? Om ni nu är intresserade... ?


SOMMAREN PÅ LIDL



Då var kl 21.30 och som vanligt har jag äntligen tid att softa framför datan & tvn. Kollar på Grey´s just nu... alltid lika kul.
Håller även på att lägga över bilderna från dagens lektion, men även en sminkning jag gjorde för 3 timmar sen, en riktig vårsminkning! :)

Var ju på mitt gamla jobb & träffade cheferna, fick skriva på ett nytt anställningsavtal omedelbart och börjar på måndag redan om det behövs. Fick jobb för hela sommaren och sen så vill dom förlänga mitt kontrakt men får se hur det blir. Berättade att jag ev. kommer börja plugga. Men ni hittar mig på Lidl denna sommar med :)
Och bäst av allt är att timlönen gått upp till 103kr ! Woho :) haha..

Efter besöket på lidl hämtade jag hunden sen så åkte jag ner på stan och träffa min söta mona. Vi tog en liten shoppingrunda & pratade lite.

Aja, då får jag väl lägga in lite bilder nu då va..

JOBB?

Är hemma tidigt idag. Vi hade 90 tals makeup idag... rätt tråkigt faktiskt. Bara beige bruna toner och enkla sminkningar.

Ska strax iväg på en arbetsintervju kan man kanske kalla det. Det är på min förra arbetsplats, ska antagligen börja jobba där igen denna sommar.

När jag sen kommer hem ska jag väl laga mat och funderar på att göra en sminkning idag :)
Det kommer så fall bli en vår-makeup !

Återkommer senare ikväll, nu ska jag glo på Doctors på 4+ !


Dag 27 på MAKE UP STORE

70 tal gällde idag... vi fokuserade på två sminkningar: Blåklockan & kajalhäxan. haha det lät sjukt...

Sminkade Therese så ni får ta en titt...



Blåklockan..
Ljusblå skugga, kajal + eyeliner ska forma ögat runt.




Kajalhäxan...
Mörkbrun/svart skugga som dras ut, mer kattformade ögon och
vit matt skugga som highlight (uppe vid ögonbrynet).



Rakt framifrån...

Jag blev jätte nöjd med sminkningen. Börjar bli duktig på det här ju ;)
Alla detaljer känns så mkt enklare att göra & man tänker på sånt
som man inte innan tänkt på.

Dock fota jag inte efter ja fyllt i hennes ögonbryn en sista gång,
så det är fyllt med vitskugga i det vänstra ögonbrynet.


Dag 26 på MAKE UP STORE



igår hade vi temat: privatkurs. Dvs. ni vet en sån privatkurs man kan ta på makeup store för 495:- och så får man produkter till samma pris.

Vi hade tagit med oss egna modeller men vi fick ju inte sminka dom utan läraren roterade modellerna ist.
Jag fick sminka tjejen här ovan... i.o.m jag är så dålig på namn så kan jag inte berätta vad hon heter?

Lektionen gick ut på att låtsas att hon var en riktig kund & att jag jobbade på make up store där jag skulle göra en sminkning som hon vill ha (dags-/kvälls makeup) anpassa färgerna på sminket till hennes behov/krav...
VI kom ganska snabbt övererns om att hon ville lära sig hur hon kan använda en lila skugga. Jag plockade fram den jag tyckte skulle passa henne bäst och matcha den med en guldig skugga. Resultatet blev jätte bra & hon var mer än nöjd vill jag lova. Hon blev så glad och det gjorde mig glad !  :)

Att läraren var nöjd med sminkningen och tyckte jag valt rätt färger på skuggor + läppar var ju ännu bättre :)

Mission Accomplished.

SILVERMEDLEM?

DU ÄR SILVERMEDLEM OCH HAR 3355 POÄNG

 


fick hem ett  nytt medlemskort idag från mq. ett silverkort, jag är silvermedlem. fan va ja är cool asså (ironi)... nu kan jag få gratis uppläggning av nya byxor, wooho, bra för mig, så kort som jag är ;)


HEJ HOPP PILLE SNOPP



Hej hopp! När ja väl brukar säga hej hopp, så blir det alltid: hej hopp, pille snopp! men det känns lite dumt att skriv det här va. hahaha :D  .. därför skriver ja bara hej hopp här..

Idag har det vatt en fullspäckad & trevlig dag. Började med att ja mötte upp Hanna på knutan halv 8 imorse. VI åkte ner till malmö, hon blev sminkad , men inte av mig för idag roterade vi modellerna... så ja sminkade en klasskompis modell ist. Bilder får ni imon! Vi åkte hem vid 11. Jag kom hem åt lite & sov en timme. Drog ner på stan, skulle göra en hälsokontroll hos fröken doktor. Jag blev fattig idag. För 17 minuter betalade jag 650:- ! :/

Men va tvungen att göra undersökningen, för att ja ska komma in på min utbildning utomlands. Kan ni fatta att hon har en timlön på typ 2000:- ? Mmhmm, det kommer jag också ha om 7 år - wait & see ! :D

Drog hem, gjorde en lab i kemi, drog ner igen på stan, mötte upp min man efter jobb. Köpte världens godaste glass på Mc, den med marränger? Tog en låååång promenad på stan. Träffade lite folk ja kände... bla. Marcello. Som promenerade med oss hela vägen upp till söder. Sen så stod en gubbe och babblade med oss i 1 timme typ? Han skulle lära oss hur man handskas med hundar. Marcello måste slänga iväg så tröga kommentarer så jag kunde inte hålla mig för skratt. Jag dog ! Och mannen bara babblar & jag skrattar... och marcello säger hela tiden: Mistoooj ! hahaha :) aja, kan du inte zigenska så fattar du inte grejen! hahah... marcello: Me bouchevav mougla? de e väl rätt... eller krash moure mish? hahahaha ;D lite kan jag...

Lagade mat o va ute på gården med cocos + grannen o deras hund. Orkar inte lägga in bilder från idag, dom kommer imon. Nu ska jag glo tv och få min skönhetssömn jag är ju så otroligt ful. God natt !

ARG,ARG,ARG

Jag är så jävla trög! Helt dum i huvet, pantad!!

Minns ni att ja bloggade om en matta från h&m för ngr månader sen... denna:



Jag skulle klicka hem den.. men har totalt glömt bort de. nu när ja gick in p web-shoppen så finns den inte kvar!!! åhhhhh! jag ville ju ha den! :(  Har t.o.m kollat på tradera & blocket om ngn kanske ska sälja den... men näe hittar inte den ngn stans!! Nån som har den hemma och vill sälja den? Jag kan ge det dubbla priset för den?

FLER BILDER MED 40-TALS MAKEN





två bilder till från 40-tals fotona...

Veckans Tips !



Då kommer min första veckans tips.

På bilden ovan ser ni ett rakblad från make up store. Detta rakbladet används till ögonbrynen & är väldigt praktiskt då man inte kan/orkar noppa alla småhår /fjun mellan ögonbrynen + ovanför ögonbrynen. Man tar sitt lilla rakblad och drar lite försiktigt så försvinner allt! Grejen är att det inte är som ett "vanligt" rakblad, så man får inte ngn äcklig stubb när håret sen växer ut. En jätte bra grej att ha, från make up store, kostar 69:-.

MAXA LÄGET























Har vatt uppe sen 11. Lekt lite med Cocos & nu sitter jag här med min goa frukost, scones från espresso house !

Cocos ligger precis här brevid mig och vilar... var tvungen att fota honom, han e så söt.



Imorse var älsklingen ute & sprang så Cocos hade  lagt sig i hallen och väntade på honom. Gick upp och hämtade han och la han brevid mig i sängen så sov han på min arm... sååå gullig min lilla hår-boll :)

Ville sätta upp våra lamell-gardiner men min tjocka man orkar inte. Han ska till gymmet ist och lyfta skrot. Jaja, får väl se vad jag ska göra? Ska iaf. upp till mammi senare idag en liten stund sen hem och glo tv. Börjar 9 imon, Hanna ska med och hon ska få en privat sminkkurs av mig på make up store :)

Jag är lite sugen på att göra en sminkning på mig själv just nu. Vet bara inte vilken sort sminkning? För ngr veckor sen ville jag göra den här Barbi loves MAC, maken (tror den heter så?) Kanske ska göra den nu snart då...

Igår kväll hade jag & älsklingen en mys kväll. Vi tände ljus i hela lägenheten, Vi bakade kladdkaka, åt glass, chips & kakor. Vi maxade läget, som babe säger haha :)



Vi åt faktiskt inte upp allt men nästan haha.

Cocos va också med oss.. han sov i mitt knä. Vi va ute med honom på gården och knackade på grannen så hon kom ut med sin hund. Dom sprang tills vi blev yra. Så när vi kom hem deckade Cocos direkt.

 
hahaha.. kolla som han sover. Han e så hårig så hans huve ser fett stort ut.

En perfekt lördagskväll för en gångsskull! Alain vill ju alltid dra med mig ut.. varje helg! jag orkar verkligen inte sånt.. tycker ju om att sitta hemma & softa & titta på film. Finns inget bättre...


Veckans tips?

Så där ja, då har jag bombat med inlägg så ni kan uppdatera med vad som skett de senaste dagarna.

Jag har kommit på en grej, tänkte börja med ngt som jag kallar: Veckans tips...
Det får bli en egen kategori och så tror jag att jag mest kommer tipsa om sminkprodukter & så.

Tror det kan bli lite kul.. men nu ska jag sova i ngr timmar. Är helt slut efter dagens trams !


Jag är värd ngt bättre, eller är jag för snoffsig nu?

Idag var det planerat att vi skulle sminka cirka 20 tjejer inför en modevisning.
Jag gick upp halv 8 imorse och mötte therese på centralen vid 8.15. Morgonen började bra, vi köpte frukost från espersso house. Scones & Chai latte.

Begav oss till malmö.. modevisningen skulle äga rum på hamnen där nere.. När vi väl kommer dit ser det helt dött ut.
Vi träffade Cosmina (klasskompisen) hon ringer till hon som är ansvarig och har hand om modevisningen.

Dom hade ställt in den och vi hade inte fått besked om detta. Vi blev alla jätte arga och irriterade. Hon tjejen ljög tom och sa att hon ringt och smsat oss. Mmm.. visst! Istället drog vi alla 5 makeup artister och satte oss på espresso house och fika lite. Jag och therese tog tåget hem vid 12 igen. Helt fuckad dag verkligen!

Dom är så jävla oprofessionella Dom ringde oss och frågade om vi ville ställa upp, ja visst, vi behöver lite praktik tänkte vi. Men näe, småbarnen kan inte ens betee sig normalt. Det var studenter som hade designat ngn kollektion och skulle ha en riktig modevsining. Men lixom man känner är det sån här praktik man får på make up store? gymnasie elever som ska ha en wannabe föreställning? eller en fattig musikal (vi fick erbjudande om detta i förra veckan,men jag orkar inte sånt trams) där dom hade sagt till en tjej i klassen: Vi vill bara ha ert smink vi har redan mua:ter ? Mmm.. man får höra om dom på makeup studion som får vara med på värsta hårvisningarna och riktiga grejer, inte som oss ! Fan va jag är sur just nu...   Ska aldrig igen tacka ja till ngt sånt här. Jag vill jobba lite mer professionellt känner jag..

Kul dag va?

Dag 25 på MAKE UP STORE

Dag 25 hade vi modeller med oss, vi skulle sminka äldre. Det är ju helt annorlunda att sminka en person som har rynkor och är väldigt mörk under ögonen...

Jag tog med mig mamma till skolan. Vi hade så himla kul! Vi började dagen med frukost på espresso house som vi åt på tåget. Sen var det raka vägen till skolan, mamma blev sminkad och jätte nöjd med sminkningen! Och jag & hon sktratade så mycket på skolan. Jag höll på att kissa på mig och jag började gråta så mycket jag skrattade. Tårarna bara rann.. Ingen fatta va som  va så roligt i.o.m mamma pratade på arabiska.
jag vågar nog inte ens berätta va som va så roligt här på bloggen haha :D


min nya favorit, Cookie Dough. Vaniljglass, med choklad och kakdegbitar..jag dör.




Sen så sprang vi runt på stan, åt china box och Ben & jerrys glass ! Gud va gott det va!! :)
Jag köpte swarovski  kristaller som jag ska använda om ngr veckor. Då jag ska göra en fin makeup på emilie :D

Sen så åkte vi hem...
Umgicks med min man resten av kvällen och vi gick på bio, såg State of the play? tror den hette så..
riktigt bra.. men lite invecklad? aja, har inga bilder från dagen!

Dag 24 på MAKE UP STORE

Efter 50 talet kom 60 talet.

En av de kändaste personerna detta årtionde var Twiggy.. Självklart fick det bli en twiggy inspirerad sminkning.
Jag fick sminka mig själv.. inte så kul när man gör en helt ny sminkning. men men.. skulle sminkat med en tjej i klassen fast hon hade en massa problem och hela dagen var kaos och polisen kom till skolan? jaja, inget vitkigt.

Kolla så het jag blev..



Framifrån...



Vänster...

¨

Höger..

.. och så en bild på enbart ögonen:



Fräscht va? Skuggorna blev skit fina tyckte ja.. den högra svart/gråa linjen är ngr milimeter högre än den vänstra, annars såg de bra ut !
Fräsh va?

Dag 23 på MAKE UP STORE

Då stod 50-tals make på schemat. Det var ljusblå skugga, ifyllda ögonbryn. eye-liner och knalliga/korall färgade läppar.



blått och lite ljust brunt... eye-liner på de vänstra ögat ser lite snett ut?
men strecket var helt rakt ! vill ju alltid va perfektionist! :)



Min kamera e ju inte så bra.. önskar attläpparna hade synts bättre menmen..

Ingen spec. makeup. 50 talet var tråkigt !

Det jag ble nöjd med var faktiskt ögonbrynen.. Cosmina har väldigt tunna och små ögonbryn.
Men här är dom riktigt fylliga :)

Malmö, Mat, Stan, Bio, Modevisning

Då var man hemkommen från dagens äventyr. Vatt med mamma i malmö, sen stan med min man och nu hemma.
Ska skriva två snabba prov på nätet (kemi & biologi) sen ska vi nog gå på bio ikväll..
Ska se till att uppdatera senare ikväll bara jag inte hinner somna...


Imorgon ska jag upp tidigt, vi har en mdevisning i malmö och cirka 15 modeller att sminka, riktigt najs-bajs ju :D

måste sätta igång med proven baibai!

Twiggy-fin

Hellu . Har inte hunnit uppdatera igår.. men jag slänger in det senare imorgon kanske. För just nu orkar jag inte lägga upp bilder. Idag hade vi twiggy sminkning, det ble skit fint! :)

men ni får se det imorgon... :) godnatt.

En liten Cocos-apa



Leker med cocos just nu. Han biter i sitt gummiben  så låtsas jag att jag också biter den och då blir han arg och morrar åt mig haha. Sen så biter han mig i huvet och gömmer sin leksak från mig! Jävla snål hund jag har asså.

Titta va söt han var för ngr dagar sen när jag tvättade hans rumpa i vasken haha :) Han hatar ju vatten...

40-tals makeup på högsta volym

Nina sminkade mig jätte fint!! Jag tvinga henne sen att ta hundra bilder på mig, förlåt nina? hahaha :)



Här har ni en av bilderna...
Tänkte anv. denna som profil bild.





rbara bilder? Kolla in vilken perfekt makeup! :)
Kunde inte blivit bättre... älskar läpparna mest!

Tycker jag är lite lik Dita von teese... eller vad tycks?


Dag 22 på MAKE UP STORE

Idag hade vi jätte roligt! Vi gjorde 40-tals makeuper sen fick vi lite rekvesita för att ta roliga bilder...







Nina fick en helt underbar sminkning som verkligen klär henne!
Jag gjorde ett perfekt jobb får jag väl säga, för en gångs skull hade läraren inget att klaga på!
Det kallas perfekt.. :)

På den första bilden är Nina lite lik Kat Winslet i Titanic...


Ser ni likheten?

Dag 21 på MAKE UP STORE

Måndagen hade vi ngt som kallas: Sminkmärke. Vi skulle ta med oss en bild på en makeup (inte från make up store).
Sen skulle vi kopiera den, dvs. sminka på exakt samma sätt, bara för att lära oss blanda till färger.
Jag använde enbart "vanliga färger" som, blått, rött, vitt, gult, grönt och titta vad mkt jag kunde göra..
En otroligt bra övning !! :)



Här har ni min sminkning och jag skulle försöka göra likadant...
Turkost, cerise, orange, lila, gult och oranga läppar.




Voila, cosmina med en snygg färggrann sminkning !



och här är en till...



Så här såg bordet ut när jag var färdig... och..



.. så snygg var min han efter all blandning av färger jag gjorde.

Jag var skit nöjd, läraren var skit nöjd och så var den 21a dagen slut !

Maxat smink.

nu orkar jag inte uppdatera er mer..

bilder från dagens lektion då vi hade till uppgift att göra en exakt likadan sminkning som ett annat sminkmärke , alltså ej make up store, det gick skit bra! :)

Jag hittade en bild i tidningen som var typisk mig, mkt färger och maxat ! Ni får se imon !

Nu ska jag sova. God natt sötisar.

Malmö-trip med lilla familjen

Fredagen i malmö var skit kul! :)

Vi åkte från helsingborg kl 10 typ, köpte med oss frukost från EH. Scones, Chai latte, cheesecake & kladdkaka.



Så här glad var min prins på tåget efter han ätit upp allt.



Och så här glad var jag... var helt inne i mitt posande hahaha :)
Mina ögonbryn ser lite ojämna ut ser jag här?




Sen så ville jag ta en till pose-bild ...



Cocos frågade om han också fick va med på en pose-bild.
Han är världens finaste, bästa, vackraste & bara min hund!! :)


Väl framme i skolan satte jag igång med att sminka alain, dagens tema var Look a like.
Han fick bli sminkad som/till mr. president, Obama. hahaha :)
Det gick skit bra.. läraren tyckte jag fått fram dragen och alla rynkor bra & dessutom blandat rätt färg :)
Det är skit svårt att sminka en ljus person så den ska bli mörkhyad, det är lätt att färgen blir för kakig typ..



Det blev väl bra? Det blir ju alltis snyggast när man ser det med egna ögon.

Vi var klara vid 1 och drog vi vidare på stan, träffade alains kompis & hans tjej.
Det blev en lång dag, vi var runt på hela stan. Köpte en tröja från Zara..



Nja, färgen syns ju inte riktigt. Men men.. 399:-



Små saker från H&M, ögonfransböjare 29.90:-
& ngn maskerad grej? Det blir bra rekvesita till en ev. plåtning. 10:-


Vidare åkte vi till Entré där vi bara tog en snabb titt, sedan lämnade de av mig på centralen där jag skulle möta upp Sandra för att ta oss till modevisningen...

Och så var malmö-trippen slut ... !

Lördagkväll - Orange,gult,rött

Jag försökte fota sminkningen i lördags men det gick inte så bra näääe...
Min kamera på mobilen är inte så bra som jag trodde.. men här kommer ngr bilder - ursäkta bildkvalitén !
Förresten, jag ska köpa en ny digitalkamera så ni får se snygga bilder..






De syns ju lite... det fick bli vitt skimmer längst in, gult, orange och rött som verkligen fyllde ut.
Sminkningen toppades med aprikosfärgat glitter, som inte syns.
Och självklart lösögonfransar :)

Fick trevliga kommentarer om sminkningen så då blir man glad :)

Men ni vill väl se min outfit också .. ?


Orange klänning (NY) från H&M,
mina bronxisar så klart .




Modevisning på Prins Bernhard

Jag berättade ju tidigare om hur mina kamera dummar sig... den har lagt av helt.
Får inte upp en enda bild från fredagen.

Men hittade ngr bilder på Sandras sida :)
Tänkte slänga in dom så länge tills jag fått resten av henne...



Bild 1, tjejen längst till vänster sminkade jag.



Bild 2: Tjejen till höger sminkade jag, (Victoria Secret modellen)
            Hon var snyggast av alla modeller.



Bild 3: Killen till vänster sminkade jag. Han var så himla trevlig & skämtsam!



Bild 4: Detta var avslutningen på badmodeshowen.
            Dom slängde ut bollarna till publiken hahaha :)

Kvällen gick bra. Jag lärde mig jätte mkt. Jag var nöjd till en början men när de gick på podiet då insåg jag shit, vilken skillnad sminkningen blir i riktigt starkt ljus. Vi hade sminknat modellerna för mkt tyckte jag :/
Sen när det gäller val av färg lärde jag mig också en del...

Men man lär sig.. Jag måste ut på flera såna här uppdrag, man lär sig så otroligt mkt!!
Toppen kväll faktiskt !

Det roliga var när han som höll i visningen (tror jag) ni känner igen honom som Gunter, artisten? kommer fram till mig och säger att killen jag sminkade var "för svart" han bara: han ser ut som en bandit ! hahaha :)
Jag va på väg att skratta sen höll ja mig.. inte så snällt att flabba honom rätt upp i ansiktet. För sminkningen blev bra... killen jag sminkade gillade det & de 3 andra killarna tyckte också det fint och ville också att jag skulle sminka dom på samma sätt. Aja, anpassning kallas det :)

Kommer uppdatera med fler bilder så fort jag fått dom!


Dag 20 på MAKE UP STORE

Denna dag hade vi 30-tals makeup.

Det blev vaxade ögonbryn (alltså täckta ögonbryn), och ist. höga ögonbryn, röda läppar och allmänt fula sminkningar.

Take a look:






Vi var även på möte för modevisningen som äger rum nu på lördag/söndag i malmö.
Det ska bli ngt slags godis tema, typ Alice i underlandet vs. candy :D
Det kommer bli sååå himla kul!! :) Det skulle även komma en fotograf eller i värsta fall ska ngr media elever ta bilder på modevisningen som vi sen kommer att få :)

Jag är alltid hungrig

nu ska vi laga mat men först handla på oj. hörs sen ikväll :)

I´m sorry

Jag har kämpat mig hela dagen med mina bilder från digitalkameran , men näe dom vill inte laddas upp på datorn!! Mitt jävla minneskort är helt väck, den vill inte fungera så alla bilder från modevisningen kan jag glömma att jag får se.. :/

Ska fråga min klasskompis om hon kan skicka över ngr utav hennes bilder, vill ju visa mina kreationer.

Har rensat lite bilder på mobilen och sparat allt på datorn som jag ska visa, men jag orkar inte göra det ikväll. Har en sprängande huvudvärk och ska upp tidigt imorgon! :/  Nu ska jag ta en aspirin och sova....

Jag har tid imorgon till bloggandet, promise :)

Orange&Gult + Aprikosfärgat glitter

Förresten kvällens makeup kommer bli orange / gult med aprikosfärgat glitter :D

.. det vill ni inte missa ;)

Maxa aspirin

Idag mår ja skit!! Feber, huvudvärk, ont i hela kroppen och fete förkylningen ...

Igår gick toppenbra!! Bilder ska läggas upp från modevisningen :)
Det blev lite shopping i malmö också och har fixat 2 eventuella sminkjobb Kicks & för Victoria´s Secret :D

Ni får tyvärr hålla ut lite men lovar att berätta mer, nu ska jag maxa aspirin och sova ngr timmar.
Ikväll blir det förfest hos Joseph som fyller år idag :) och sen festa hela natten lång. Måste orka ikväll :)

Dags att sova... hörs imon.

30-tals makeup och djuriska sotade ögon

Hellu . Nu är det så här att jag inte har tid att lägga upp bilderna från dagen. Imorgon är jag i malmö hela dagen från kl 8 till klockan 12 på natten. Ska som sagt sminka på en modevisning där nere och kommer antagligen skriva och visa bilder på lördag ist :)

Jag lovar ni kommer inte bli besvikna, o så ska jag visa den coolaste 30-tals makeupen och så blir det sotade djuriska ögon :)

Trevlig fredag på er :)

Modevisning på hamnen

Nu ska jag glo vidare på playboy tjejerna på kanal 5. Dom e helt pantade & roliga :)

Håller på att koka en kopp te, ikväll blir det jordgubbs te ... och så ska jag se vad jag ska hitta till kvällsfikan, tro inte jag lagt av med den näääeee :D

På fredag ska jag sminka ngr modeller till en badmodevisning som äger rum i malmö typ 23.30 på ngn båt nere i hamnen typ... det kommer bli såååå kul. Det ska va typ sotade ögon & "blött" precis som dom nyss stigit upp från havet :)
Lovar att visa bilder ...

Men nu drar jag mig. NattiNatti

HorBilder

I.o.m att jag sminkade Cosmina så blev jag sminkade av henne.
På 20-talet var det coolt med ciggarett hållare i svart. Typ sånt skaft ni vet?

Det fanns ju inte att låna på skolan så jag tog mina horcigg ist & posa lite (slimcigg),
vi hade ju lite kul & skrattade åt att mina tänder blev helt rosa efter det röda läppstiftet :)

Varsågoda & njut av lite horbilder haha :)







Dag 19 på MAKE UP STORE

Ämnet på dagens schema var 20-tal.
Riktig fult måste jag säga... hahaha :) utmärkande för detta årtal var små läppar, ledsna ögonbryn, svarta & vita ögon och rosiga rundar kinder.

Här kommer min sminkning på Cosmina...






Jag var petig som fan när det gällde ögonskuggan, man ska ju få dom där vita cirklarna på ögonlocket helt runda, jag lyckades till slut, men trots det verkade inte läraren så nöjd?
Aja, huvudsaken är att jag vet att jag fixat sminkningen galant !

leopard

Här kommer min leopard inspirerade sminkning... har sett många som gjort den, bla. på ansöknings blanketten till international makeup center.

Inte dåligt för att vara första ggn ? Denna lär jag göra fler ggr :)









Dag 18 på MAKE UP STORE

Dagens lektion handlade om fransar & bryn.
Vi noppade varandras ögonbryn sen färgade vi brynen och ögonfransarna. Första gången jag färgar mina & färgar ngn. annans , och det gick skit bra samt blev skit snyggt ! :)

Har inga bilder att visa...

Imorgon har vi möte kl 2, vi ska gå igenom modeshowen som äger rum nästa vecka. Vi ska se vilket tema det ska var, gå igenom sminkningar och kläderna som ska användas och så prata med frisörerna. På schemat imorgon står det 20-tal... hmm.. får visa bilder imon ! Ska tillbaka till mitt tv tittande nu och slänga in en bild på en sminkning som jag gjorde för ngr timmar sen - leopard inspirerat ! ;) grr ...


Helgen I Sammanfattning



Så här såg jag ut i torsdags, kl5 på morgonen när vi kom hem... mitt smink va helt förstört så de slipper ni se haha :)


Torsdagen: Träffade en gammal tjejkompis, satte oss på hampan & tog en cider. Hon skulle hinna med tåget vid 23, för hon hade jobbat hela dagen. Jag fortsatte med Alain & Co till Tempel. Där fanns bara små-fisar. Alla som nyss fyllt 18 var där...  Men vi hade kul endå. Kom hem och har för mig jag fick städa hela hallen för Cocos hade spytt & bajsar överallt. Stackaren var ju jätte dålig :/
Jag lyckades skämma ut mig totalt den kvällen... Går o håller alain i handen för att inte tappa balansen i mina 15 cms klackar. Men han är ju skit stressad för han håller på att kissa på sig. Alla andra går frmför oss. Sen så lämnar alain mig för att kissa i ett hörn och jag tar ngr. steg själv. Jag står o pekar på alain & skrattat åt honom sen så bara jag känner hur jag blir lite vinglig, tappar balansen och kysser marken, japp, jag flyger rätt ner i marken. Hade ont i min ankel resten av kvällen haha. Men vi alla skratta, t.o.m jag dog av skratt och alla trodde jag var helt packad som inte kunde stå normalt. Men ja, 15 cm klack är väl inte normalt? hahaha :)

Fredagen: Jag var fort. trött sen gårdagen. Var nere & köpte kebabpizza, singoalla kex och en malaco påse. Satt hemma & åt mig fet. Det är jag trots allt bäst på ! :) Sen var de inget mer med det..

Lördagen: Var ute på stan med min lilla familj ( Älsklingen och Cocos) vi åt pizza på haket - gott som f a n ! sen blev det fika på espresso och en runda om tivolit där vi köpte donuts :) VI träffade även en kompis & hans tjej. babe jobbade stängning så jag drog upp till mamma. Sminkade mig & blev hämtad av fröken joseph. Skämmde ut mig denna dagen också. Hade vunnit 50 kr på triss, gick in på 7eleven och skulle köpa cigg. Så frågar jag killen i kassan vad det är för skillnad på de olika slim ciggen ( horcigg som jag & marcelo kallar dom), han svarar att han inte vet för han röker inte. Då säger jag: Näe, jag röker inte heller. Men är inte ciggen till dig frågar han då? Klart så svarar jag jaa, dom e till mig. haha :) Det lät trögare än trögast. Men det är ju sant jag röker inte, va bara sugen på mina horcigg. Efter det åkte vi ner till pressbyrån & hjälpte babe stänga. Sen så stack vi, ngr stycken, till Bulls & hade en soft kväll. Och som vanligt avslutas kvällarna med Mc- mat ! :)

Söndagen: Var hemma igår, städade och pluggade och lagade mat. Tråkig dag.

Sminkad av Tessan



Så här sminkade Therese mig, hon fick tråkigt nog ordet karta på sin lapp.

Hade jag fått denna sminkningen hade jag skuggat ögonen i gult, grönt och blått enbart... men som sagt. dumt av läraren.

Dag 17 på MAKE UP STORE

Dagens tema var: Reklam.
Vår lärare hade förberett 7 lappar till oss som det stod en viss grej på. Sen skulle vi sminka varandra och tänka att vi ska sälja varan. Jag fick det bästa ämnet, Malaco ! Tjejerna fick bla. världskarta, volvo, tandkräm ?

Vår lärare har brist på fantasi, helt ärligt, är det så svårt att komma på ämne? Bara ta typ en välkänd parfym eller havet vid maldiverna, så svårt är det inte. Aja, jag ska inte klaga för jag fick ngt bra och roligt.

Här kommer bilder...
- i want candy







Tanken var att denna sminkningen ska passa till en fotografering.
Läpparna matchar ögonskuggan, och så ska hon ha en lakris bit i munnen...

Fast om jag ska göra om sminkningen så hade jag gjort läpparna ljusa, nästan aprikosfärgade.

i want candy

Hej hopp!

Här har de inte hänt så mkt... inte hunnit skriva.

senare ikväll kommer bilder från idagö.. gjorde en riktigt fin godis sminkning ;D visar sen o berättar sen ;D

baibai


älskar lördagar

sitter hos mamma för tillfället. ska laga lite nyttig mat till cocos. ris & torsk strax. haha ;D han kommer äta lyxig mat i en hel vecka.

ja & babe drog oss ner på stan i morse. vi tog en lite runda, babe köpte ngr tees o jag hittade en klänning som kommer passa mina former perfekt (har inte hunnit testa den än), vi drog vidare till haket o åt oss feta. dom har underbara pizzor ! ;D

sen ner till hamnen o då joinade joseph & hans brud oss. vi hade jätte mysigt alla 4a. senare ikväll ska vi alla ut och träffa ngr andra vänner ..

men nu ska ja upp fixa käk till min lilla bäbis ♥
bilder får ni imon o så lovar ja att visa bilder från i torsdag oxå..

cocos x2

 

åhh e dom inte söta !! mkt hårigare än va cocos va när han va valp. dessa kostar 15.000 kr stycket! inte lite pengar..

kolla vilken blick han den ljusa får till, buy me please , i´m cute ? haha ;D

Hjälp att fixa en hemsida?

Är det ngn som kan hjälpa mig fixa en hemsida, lär behöva de nu när jag är make up artist?
Jag kan ge dig en sminkkurs på så lång tid som behövs (
ingen maxtid), jag kan sminka dig vid ngt/ngr tillfällen, eller annat...?

Om du känner att du klarar av det så hör av dig, så får vi komma överrens om ngt som passar oss båda !

fredag.tv.godis.myspys



vilken lång dag det varit...

har passat lillen hela dagen & pluggat. nu så får han inte äta ngt på 24 timmar, men ja måste se till att han får rikligt med vatten. en gång i timmen tar jag fram en lite tesked o matar honom med vatten. annars vägrar han dricka ! imorgon ska han börja få mat och då blir de ris o torsk o annat kött. det kommer han iaf. att älska !

han har iaf. inte kräkt idag o han bajsar inte heller. min lilla hebbo ! vill ju bara han ska skutta runt här hemma o lägga bollen framför mina ben så ja ska kasat den till honom. men han är faktiskt lite piggare, vi va ute på gården o sparka boll o han verkade va glad. nu sover han gott här brevid mig i soffan...

jag är helt slut har ju inte sovit ngt inatt. ska lägga mig vid lillen o vila en stund, han är en toppen kudde faktiskt ;D haha

det får bli mer upptadering imorgon ist. trevlig fredags kväll på er.

cocosuus

kom hem för ett bra tag sen.. möttes av bajs o spyor i hallen. mm.. cocos har blivit sämre och nu så bajsar han blod också !! ringde direkt till djursjukhuset och strax ska ja o babe ta bussen upp dit.

cocos sover för tillfället brevid mig i soffan.. åh min lilla hårboll. petar på honom varannan minut, vill se att han lever :/  är ju rädd om min lilla bäbis, inget får hända honom !!

aja, ska dra nu. imorgon kväll skriver jag mer.

RSS 2.0