DET ÄR SÅNT SOM MÅSTE GÖRAS

idag har jag jobbat 7-14 & jag är så otroligt sömnig just nu. men tänker inte sova, för imon har jag sovmorgon, börjar inte förrän kl 14, skönt!

ikväll har jag en hel del pappersarbete att göra, kolla igenom papper som ska till csn, eget företag, om skatten & sen måste jag även kolla upp mina utgifter. slösar för mkt pengar på små saker & shopping. måste måla naglarna också.

ska väl se till att lägga upp bild på mina nya skor...
får se vad jag hinner med.

FASHION



helt underbar bild, med en matt & kall sminkning, där man fått med sommarens stora trend, ljusaögonbryn. det hade varit fint om det höll i sig till hösten/vintern, för ljushåriga tjejer så klart. passar inte mig med kolsvart hår.

päls verkar vara väldigt inne till hösten, kolla själv de stora modehusen såsom prada, som kör med hela klänningar gjorda av päls, även på zara kan vi som inte har råd med dom lyxiga kläderna unna oss plagg i fuskpäls & fjäderliknande västar.

MAKEUP FALL 2009.2010


bild från h&m:s modekatalog höst/vinter 2009. 2010


Hösten/vintern 09 bjuder på fegare sminkningar om jag får uttrycka mig rättvist. ögonen ska vara enkelt sotade med beiga/gråa/bruna matta toner. det ska vara en perfekt felfri hy, med mycket smink, som inte syns! med andra ord ska det vara en  n a t u r l i g  makeup.

vill du satsa på något med färg, så är ett mörkt läppstift ditt rätta val. jag har ett jätte fint svart/auberginefärgat läppstift från makeup store som heter dawn.

r o u g e t , ska t.o.m vara i matta kalla toner, typ brunt- eller teracottafärgat.

ö g o n f r a n s a r n a  ska vara kolsvarta och sträcka sig enda upp till ögonbrynen. är du en fegis som inte vågar det mörka intensiva läppstiftet så satsa på långa lösögonfransar, kan rekommendera makeup stores singel lashes 13 mm långa.



här är en rätt tydlig bild med den kalla sminkningen där intensiteten är fokuserad på läpparna.
Vivienne Westwood fall 2009.



detta är ytterligare ett tydligt exempel på hur maken ska läggas i höst..
dock med neutrala läppar som också funkar jätte bra.


nu är jag rätt sugen på göra en egen tolkning på en höst/vinter sminkning, för att ge inspiration & för min egen skull helt enkelt. får se om jag hittar en fotograf som kan plåta & en modell... håll ut så kommer ni att få se bilder!

LOVE SHOES

idag köpte jag världens finaste mocka pumps på zara. är helt förälskad. lämnade för övrigt tillbaka mina beiga skor med nitar som jag köpte förra månaden, orkade inte med dom?

nu måste jag tyvärr sova, imorgon är det jobb på lidl 7-14, woho? nääe, orkar verkligen inte! vill ju bara stå & sminka...
snart ska vi till öland förresten ;D

JO JAG KAN

ni anar inte hur slut  jag är i kroppen. har jobbat från måndag förra veckan varje dag fram till måndag idag ! imorgon är jag heelt ledig ! underbart!

helgen har varit helt suverän, snygga sminkningar har jag gjort och bilder kommer ni att få se snart,
en sminkning som jag gjorde på scen i lördags lyckades jag rejält med ! vi plåtade modellen sen efteråt också, det blev sjukt snygga bilder, lite ELLE känsla över det hela tyckte jag!

men jag håller ´på att somna, ska upp imorgon göra mig i ordning o dra till malmö ! :D
återkommer sen till kvällen om jag har tid över.

DAGENS MAKEUP VISNING

är hemma nu efter jobb, eller har faktiskt varit det i 1 timme nu. ätit mig mätt & belåten + tryckt i mig lite efterrätt !
ska strax upp & fixa mig, sen ska jag ner till stan & träffa en kompis. ska upp kl 6 imon bitti så är väl hemma snart igen.

dagens sminknigar gick bra! vi fick visa upp våra kreationer i ett tält vid grandhotell, typ magnusstenbock statyn...
det var inte så mkt folk där, vilket var lite tråkigt. vi, jag & lisa som är den andra make up artisten gjorde varsin sminknig på en modell uppe på scen & samtidigt fixade frisörerna håret på modellerna. ni får se bilder när jag fått dom :D

nu måste ja upp & börja göra mig i ordning.


MAKEUP

jag & älsklingen kom nyss hem. vi var ute lite på festivalen & åt  mat + efterrätt. som vanligt köpte vi extra mkt gottgott. visar bilder imon :)

aja, imorgon blir det en hel del sminkjobb. sen vid 5 tiden ska vi visa upp våra kreationer på ngn scen nere på festivalen. dock vet jag inte vart tältet ligger så jag kan inte uppmuntra er att komma & titta på mig... men men, vi ska ändå visa upp våra sminkningar både på fredagen & lördagen, så jag får återkomma med mer info. mkt jobb imon.. men jag ser fram emot det som f-n. ni får smsa mig om ni vill komma förbi & kolla visningen, så kan jag säga var jag är ! :)

ska upp ngr timmar innan för att dra mig ner på stan & titta efter lite rekvestiva till mina sminkningar. behöver blandannat tyger som jag kan sätta i håret ;D

jag ska iaf. se till att fota en hel del & hanna lär komma ner & titta på mina sminkningar ska tvinga henne att fota ! tyvärr hanna haha ;D

INTENSIVA DAGAR

egentligen vill jag orka spendera tid här på bloggen & skriva en massa roliga grejer & visa en massa nytt jag köpt + planerar att köpa. men jag har ingen ork :/ dessa dagar har varit/är så pass intensiva att jag inte har ngn ork kvar till ngt alls. imon börjar festivalen & min man vill att vi ska ta en runda tillsammans & äta ngt gott där nere. så det får väl bli så.

jag har antagligen tid över att uppdatera senare efter helgen, så då ska jag komma igång igen !! :)
men just nu ska jag dricka en kopp te & varva ner. kanske ut en promenad med cocos också. nattinatti

SAKNAR ATT VARA MAKEUP ARTIST

Denna veckan jobbar jag måndag  t.o.m söndag, vilket innebär att jag har fullt upp !
Jobbar på lidl månd, tisd, onsd, tors, lörd, söndag. Sen så jobbar jag under festivalen i fotostudion fredag + lördag. Och dessutom börjar festivalen i stan i slutet av veckan... jag får hålla ut! nästa vecka jobbar jag enbart 3 dagar, då får jag vila ut.

Så tyvärr kommer jag inte hinna uppdatera så mkt, såvida jag inte orkar nörda mig på bloggen. vi får höras snart igen.. nu ska jag sova, ska upp 5.30 imon :/

Gud va tråkigt mitt liv är? Märker det när jag bloggar... har ju inget kul att skriva & har inte heller ngn ork att hitta på ngt kul.
Måste komma igång med ett makeup artist jobb snart. Älskar & syssla med smink & skönhet.

FESTIVAL SNART = MYCKET JOBB

Här sitter jag denna lördags kväll och maxar musiken. Titta på tv & nördar mig vid datorn. Jag är så uttråkad att jag bara vill äta hela tiden. Käka nyss marängswiss ;D nu får de bli ngt annat gottgott.

Ska upp tidigt imon till jobb så ska väl ta o lägga mig snart. Är sjukt uttråkad. Min man är ute på stan & röjer, bara för jag inte pallar hänga med :/

Har inget kul att tillägga, eller jooo.. snart (nästa vecka) är det festival dax i helsingborg :D då blir det skojigt & jag ska även jobba, dom dagarna jobbar jag som makeup artist & inte på lidl ! ;D

DAGENSLÅT


The game, Chris brown, diddy & friends - Better on the other side

- i samarbete med UwantiT



 

r.i.p michael jacksson


ÄNTLIGEN HELG

Då var det fredag igen och helgen är här. Dessvärre blir det ingen alltför rolig helg, jag jobbar lördag + söndag :/
aja, pengar , pengar ! :D men ska ut imon har jag bestämt.

Har även jobbat idag, jag ville ut ikväll,  var bjuden på två fester men även ngr vänner som ringt o frågat om jag var sugen på hänga med ut. Idag har telefonen vatt aktiv minnsan ! :D

Ska plocka fram min ben & jerry`s glass, maränger, chokladsås & kex och äta mig fet ikväll.
Ha en mysig fredag.


UNDERBARA SOMMARDAGAR, JAG VILL BARA HA MER

Dålig uppdatering, i know. Har haft noll tid med bloggandet de senaste dagarna. Jobbat & vatt ute varje dag. Kom faktiskt nyss hem från äventyr på stan ;D Först fick det bli fika på mezo, sen en promenad till stranden där vi alla softade lite, vidare till mc på knutan & sen bilen hem. 

Näe, sängen väntar på mig nu. Mina ögonlock är så tunga. NattiNatti.
Imon blir det jobb till 20.30 :/

RENT VÄRRE

Orkas inte nörda mig vid datorn ikväll. Har suttit ett bra tar & meckat med mina nya armband, dom blev helt ok faktiskt.
Är rätt sugen på en kvällsfika nu, bara jag & cocos är hemma så det är lugnt o skönt. Moster åkte hem idag, tråkigt :/

Har iaf. städat rent heeela lägenheten, diskat och rensat i badrummet. Det är så skönt att bara sitta & glo på tv när det är helt rent hemma haha ;D Det stinker klor + ajax hemma hos mig nu.

Näe, nu ska jag upp & koka en kopp te och vänta på att min man ska komma hem från jobbet. Hoppas ni får en trevlig kväll.

EN SNABB UPDATE

Jag skulle vilja uppdatera mer här, men har ingen tid. Är fullt upptagen med att ta med moster på äventyr i stan.
Men hon ska hem redan imon så då lär jag väl ha mer tid över... och så ska jag sätta igång med att göra mina armband :D

Har inget kul att säga, förutom att jag idag leker hemmafru, har lagat mat, lasagne mmmm .och så ska det bli en stor skål med fräsch sallad med mkt vitlök :D

PussHej!

FIKA-TAJM

nu ska jag & moster fika lite. vi har kokat vaniljte. sen ska vi ut & promenera, jag ska ta henne till mitt ställe där det "vattenfallet" är, tror ja nämnt de innan. det är så fridfullt där.

imorgon blir det jobb 13-20. sen under kvällen får vi se vad som händer...
men, ha en trevlig fredag alla, för jag tror inte jag hinner uppdatera. nattinatti


ÖLAND NÄSTA

 
Uttagning
 

Mötet med fotografen & teamet idag gick super. Vi fick reda på att vi jobbar både fredag + lördag under festivaldagarna, från lunch till kvällen. Vi ska ha vanlig modell-för-en-dag dag, sedan ska vi välja ut cirka 3 modeller varje dag som ska ut på scen (ngn scen nere på festivalen) och där kommer de ev. få tävla om att vinna ett bra pris, mer än så kan jag inte berätta. Men ni får se till att anmäla er till det.. gå in på hemsidan ! :D

Vi ska även iväg till Öland i september, fredag-söndag för att hålla en modell-för-en-dag grej i ngt köpcentrum där borta. Det kommer bli kul som f-n ! :D

Sen så ska vi ha ngn mer modell-för-en-dag grej ute på väla, en gång till...  det börjar sätta igång nu.
Och jag ska faktiskt starta eget. Jag känner att det är  b ä t  t  r  e  att bli egen företagare. Najsigt värre ! ;D

PÅ KYCKLINGENS BEGÄRAN

I fredags förra veckan träffade jag söta nermina, jag skulle ju lägga upp bilderna som vi tog udner dagen , tror inte jag lagt up en enda?

iaf. här kommer de..



här sitter nermina med cocos, men han syns inte på bilden. hon var så glad för cocos, fastän hon
är livrädd för honom haha ;D



självklart var jag småsugen på ngt som vanligt, alltid hungrig, så jag käka en scones,
tänkte på dig theresa haha ;D



Moi & cocosuus.



åh va jag älskar den hunden ! han är min lilla bäbis, går alltid runt och pussar på honom haha ;D

Och det var allt! Kycklingen tvinga mig att lägga ut bilderna från vår dag. Hon ville göra reklam för sig själv på min blogg... haha :D

DIREKT FRÅN GÖTEBORGS KEX

När älsklingen kom hem för ngr dagar sen från göteborg kom han med en fet påse med bara kex, som jag kanske nämnt? Iaf.. var tvungen att fotoa och visa vad jag beställde av honom när han var i kungälv där gbg kex fabrik ligger...



En fet påse fylld med bara kex..



Och här är allt uppdukat, eller förlåt, nästan allt för vi hade redan vräkt i oss 3 paket sinogalla + ballerina !
haha.. så äter en riktig människa , eller ett matvrak som mig ;D

PAKET FRÅN NGN OKÄND



Idag när vi åt frukost fick jag ett stort brev/paket.. fatta inte vem som skickat det.
Men när jag öppna det förstod jag att det var mina...



..visitkort som redan blivit klara :D
Titta så fina dom blev.. kreativ är jag allt. jag är nöjd.

MÖTE EFTER MÖTE

Idag är min lediga dag och jag känner mig redan stressad, morgonen började bra med varma croissanter till frukost. Mums! Ska iväg på ett möte med fotografen, den andra MUAn + frissören. Vi har lite att gå igenom inför framtida samarbeten och helsignborgsfestivalen, där vi förövrigt fick klartecken att vara med både på fredagen och lördagen ;D

Men jag måste upp & göra mig iordning för ska vara på stan om en timme... hörs ikväll.


MAKE + PHOTO WITH HANNA


Och här kommer bilderna från fotograferingen med hanna...



.. den första sminkningen skulle vara en enkel/fin sminkning, det enda önskemålet hanna hade var röda läppar.


.. så det fick bli ljusaskuggor, svart eyeliner och knall röda läppar.

 

... jag fixade smink + hår + fotade + dirigerade. Fick hjälpa till för att få snygga poser.
men hanna gav verkligen järnet. Så j-vla het på bilder, det e sjukt ! Vi båda blev positivt
överaskade över vad hon gjorde.



.. sen ville hon ha en cool sminkning, jag fick fria händer så jag valde ngt med fjädrar + mkt färg.




.. jag gillade denna sminkningen, men sen när har jag sagt att jag inte gillar mina sminkningar? ;D

Jag ska anv. hanna till en riktigt plåtning ngn dag, hon hade gjort ett grymt jobb kan jag lova.


 


KVÄLLSFIKAN MED MOSTER

Det har vatt en lång och jobbig dag på jobbet. Kommit hem  & ätit & duschat. Babe kom hem från göteborg för ngn timme sen, saknat han som bara den!! Dessutom tog han med min moster från göteborg, så snart blir det kvällsfikan :D

Och på köpet köpte han en hel papperspåse fylld med kex från göteborgs kex !! :D

Så ni vet vad jag gör resten av kvällen... jag återkommer imon . Natti


TRÖTTIS

Bilderna från dagens fotografering får ni se imorgon.. det blev iaf. skiiit snygga bilder kan jag lova. En snygg modell och snygga sminkningar utförda av moi ! :D

Nu måste ja ut med cocos sen ska jag sova. GodNatt


SMYGTITT

Har får ni smygtitta på Hanna med hennes extrema sminking. Först ville hon ha en fin sminkning med röda läppar sen skulle det vara lite annorlunda sminkning. Som tur va fick jag fria händer... alltid lika kul :D


FJÄDRAR TILL EXTRA PRIS



Mätt & belåten är jag. Nu väntar efterrätten, som ni ser på bilden ovan. Najsig kväll... har ju sovmorgon imon. Börjar jobb klockan 13.00. :D


Tänkte visa fjädrarna ja köpte innan idag. Ett paket med blå/gröna fjädrar 35:-, gul/svarta fjädrar 25:- och brun/beiga fjädrar 35:-. Allt jag köpte var på rea men kände de var lika bra att köpa dom som var billigare.
Kan ngn försöka lista ut var man hittar så här fina fjädrar...? Jo,  i fiskebutiker :D
Dessa köpte jag i fiskebutiken upp på högaborg, typ vid konsum tror jag de är... ?


MATVRAKET PAMELA

Klockan har nu passerat 11 och jag sitter med en stor tallrik spagetti o köttfärssås haha ;D mat så här sent är det godaste jag vet..

Sminkningen + fotograferingen med hanna gick superduper bra. Vi hade skit kul, och det blev mer skratt än fottande. Visste inte du var så rolig "big-head" haha :D

Ni får väl se ngn bild senare, när hanna mailat över dom. Nu ska jag återgå till mitt ätande !

JOBB, JOBB & ÅTERIGEN JOBB

Hemkommen från jobb & slit. När jag kom hem åkte jag direkt iväg och köpte fjädrar som jag ska använda till mina extrema sminkningar. Jag hittade världens fräckaste, i blå/grön, gul och brunt. BIlder kommer ikväll :D

Senare idag ska jag jobba ännu mer, jag ska göra två sminkningar + fota en tjejkompis. Hon frågade om jag kunde hjälpa henne, och klart jag inte tackar nej till extra pengar och samtidigt få jobba/göra med ngt kul, dvs. sminka! :)

Jag har förberett med tårtpapper, fjädrar & mycket färg. det kommer bli snyggt !

Aja, nu måste ja ta en powernap, är helt död.

NYTT & FRÄSCHT



Har precis beställt hem nya visitkort. Det blev ngt fel sist jag beställde så dom kom aldrig...
Dessvärre får ni inte se mitt mobilnr... men det dör ni inte av haha ;D

aja, nu ska jag sätta igång med mina armband, dom jäkla visitkorten har tagit min tid. Eller nääe, ja ska nog glo på ngn film ist. ska upp tidigt imon, jobbar mellan 6.30 - 14. woho, super kul , eller inte. Jobbar på lidl imon :/

Ha en fortsatt trevlig kväll.

I´M SO COOL

här är fler små saker jag köpt för att göra mina armband.
dessa grejerna köptes på pärlgården i helsingborg. jag blev helt chokad när jag kom in i butiken, för det är så j-vla billigt!! i malmö kostar allt minst det dubbla! och dessutom fanns här ett större utbud, köpte en hel del.
nitarna, högst upp t.h är från shock i malmö, 1 kr. stycket , men dom ska jag nog använda till en sminkning, raw ;D

Nu ska jag sätta igång med att göra mina egna armband... har hela kvällen på mig, ska titta film käka gott & fixa mina armband. Myspys ;D

YESTERDAY



En söt & glad Pami igår kväll...



Sen fick Pami för sig att ställa sig utanför gina & köra värsta posen haha :D
måste va lite crazyyy ibland yeeeah ;D

Kvällen blev inte som planerat, jag skulle bjuda babe på mat , på ngt chippi ställe,
men det var stängt ! :/  Så ist. drog vi till favvo stället haket, jag åt alldeles för mkt och mådde illa
resten av kvällen. Så pga. gick vi hem , vi skulle egentligen mött upp ngr på tivoli, men ja var alltför dålig :/
Så vi gick hem & jag deckade direkt... nästa helg kanske vi gör ngt roligare.

FREEDOM

Ensam hemma i 3 dagar, inget tjafs, inget tjat... frihet säger jag bara. Gud va skönt!

Nu ska jag äta kvällsmat, sen blir det film, med massa gottgott, sånt jag gillar, älskar livet ! :D


ÄNTLIGEN

YEEES! idag är det kasst väder, äntligen. det har vatt så varmt de senaste dagarna och alldeles för svettigt ute. nu kan man iaf. sitta hemma utan att ha ångest att alla andra är ute och steker i värmen.

jag har endå fullt upp idag, ska börja med att städa lägenheten, diska, laga mat och sen åka iväg till mamma.

min älskling ska hem till göteborg idag, och jag kan inte hänga med för börjar jobba imon :/
så jag kommer vara ensam hemma i 2 dagar, skönt men tråkigt utan babe vid min sida...

ikväll lär jag ha all tid i världen att blogga. nu måste ja dra mig. goodbaj.


ANOTHER PRETTY FACE

Uttagning

Nämen, titta va jag hitta på hemsidan .. denna tjejen sminkade jag + fixade håret på.
Hon ville ha ngt coolare, så hon fick en leopardsminknig. Snyggt va ?
Hon såg faktiskt skit bra ut, hon blev het  tycker jag iaf :D

Så, så här kan det gå till på modell-för-en-dag dagarna... :D


DAGENS TRAMS

idag blev ingen bra dag efterallt. cocos veterinär besök, dvs. en spruta kostade mig 510:-, nu är jag pank igen. kul som f-n.... jag var även hos notarius publicus för ngr dagar sen för att få mina betyg "stämplade" att dom är äkta,
det kostade mig 1400:-. Jätte kul att slänga pengar på sånt skit...

men däremot fick jag betalt av fotografen för förra veckans jobb. 1000:- rakt ner i fickan :D Vi pratade om framtida samarbeten , det enda som är spikat är fredagen den 25 juli, på helsingborgsfesivalen, då blir det också sån här modell-för-en-dag tema. det roliga denna ggn kommer vara att modellen som vinner får ngn form av pris/present :D
så se till att anmäla er till det, jag kommer att sminka + fixa hår och jag har lovat att göra dö grymma sminkningar, så har ni tur kanske jag sminkar er ! Kolla in hemsidan för mer info !

det enda trevliga idag var att träffa nermina, som jag inte träffat på månader. vi satt på hamnen och bara slappade och snacka om allt möjligt, och så var vi inne och handlade på pärlgården, en massa grejer för att göra smycken. visar er imon vad jag köpte. orkar inte lägga in fler bilder, det e rätt krävande. jag vill bara sova, är sååå trött.

2 HELDAGAR I MALMÖ

Måndagen i malmö såg ut så här...



Jag & Cocos innan vi åkte hemifrån.




mina nya favvo skor, hittades på zara, 799:-,
jag = försälskad, men alain tycker dom är svin fula.



mina nya väska, också från zara 399:-,



lite nya pärlor & så, ska ju göra mina egna armband,
ville ha ngt med mitt fina namn på så jag köpte ngr bokstäver bla,



självklart handlade jag på makeupstore,



vit mattögonskugga, 2 paket svampar & styck lösögonfransar 13 mm,
som ger ett mkt finare/naturligare resultat (ska tipsa om detta i veckans tips, denna vecka)
ursäkta den kassa bilden,



sen va vi vrålhungriga,
det fick bli chippi mat, mmm.. alltid lika gott!



..efter det tog vi en kall  go dricka,



..och så här snäll & söt va cocos medan vi satt på uteserveringen.



I onsdags var vi nere igen i malmö, denna gången bara jag & babe.
Vi skulle checka in entré, och där får man inte ta med sig hundar..



det enda jag köpte i onsdags var dessa ögonskuggorna,
orange och chockrosa. Bägge kommer från butiken shock,
kostar 49 :- stycket. Billigt & bra !
Köpte dessutom nitar men dom glömde jag fota...




och jag hittade denna coola cykeln, den gick på 5000:-,
ser ni hello kitty märket i vitt ? :D

Mer från dagarna har jag inte att tillägga.


TOPPEN DAG

Klockan är halv 12 och jag har inte gjort ngn nytta denna morgon. Jag ska med cocos till veterinären idag, sen så ska jag träffa nermina ♥,  det var ju evigheter sen sist ! :D

Jag insåg imorse när jag var inne på min egen blogg och checka läget att jag glömt att ändra presentationstexten på höger sida. Jag tog examen för 3 veckor sen och har totalt glömt bort att ändra min text :/

Aja, nu måste jag upp och börja fixa, dra & handla på OJ en snabbis och sen ner på stan. Måste träffa fotografen idag också, ska få pengar för helgens jobb :D och även prata om framtida jobb :D
Efter det ska jag träffa min babe ♥

Detta kommer bli en bra dag tror jag...


HOUSEWIFE IN ACTION

Jag har fullt upp med lite allt möjligt här hemma. Tvätt, matlagning, disk, rasta doggyn.
Fast idag har jag bara legat o stekt på stranden, har fått helsingborgs finaste bränna, joho ! :)

Vilket underbart liv en hemmafru har. Bara softa tills man spyr, bara ta hand om hushållet och bara få ligga på stranden heeela dagarna långa. Mannen jobbar o tjänar in pengarna & jag rånar honom när jag vill, så det så !

Nu ska jag återgå till mina hemma sysslor, får se om det finns tid över ikväll för lite bloggande. Måste visa allt jag köpt i malmö, bla. ett par rå heta skor, jag föll platask när jag såg dom, mmm ni kommer hålla med mig - I promise :)

ÄLSKA VÄRMEN

Oj, har verkligen inte haft ngn tid över att spendera här. Älsklingen är ledig i 3 dagar så vi har/ska hitta på en massa. Malmö-trippen häromdan gick superbra! Mkt. shopping blev det :) Igår var det stranden som gällde, sen grillning.

Idag är vi osäkra om vi ska till malmö eller om vi ska steka på stranden?

Jag återkommer imon ... ;D


RSS 2.0