- Today -

Usch va ja har sovit länge... vaknade för en stund sen. Sitter o äter frukost o kollar tv.

Jag ska faktiskt bara plugga idag. Ingen trevlig dag, men men... sen till kvällen blir de film ! :) Så jag har ngt. att se fram emot iaf.

Vi hörs senare till kvällen ! Då ska ni få DAGENSÄMNE också, orkde inte skriva klart det igår, men för den nyfikne kan jag berätta att det kommer handla om Krig o därmed allt det som händer i Gaza just nu. Don´t miss it !

Kommentarer
Postat av: SABRINA

Jag väntar på att få läsa vad du kommer skrvia.!! För här hemma är de bara nyheter sover med tv-nyheter vaknar med tv-nyheter PALLAR ej med JÄVLA KRIG. Om de inte är KRIG I LIBANON är de krig i PALESTINA e de inte krig där e de i IRAK e de inte där är de någon annan stans. JÄVLA SKIT! . o självkart är det oskyldiga barn och kvinnor o gammla gubbar som DÖR! 850 döda och 3050 skadade. i vilken lag säger man att få döda OSKYLDIGA människor? Och de kallar att vi araber är terorister vad ska man kalla det som händer nu? De gör exakt som HITLER gjorde mot de men de gör värre NU! TRIST O ÄR JÄTTE BRSVIKEN PÅ ALLA DESSA LÄNDER SOM INTE BRYR SIG DE SNACKAR BARA SKIT DE GÖR INGET.

2009-01-11 @ 18:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0